Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samsung Electronics: Prvi 3D kućni bioskop
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Samsung Electronics: Prvi 3D kućni bioskop

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Samsung Electronics: Prvi 3D kućni bioskop
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:34

SVETSKA PREMIJERA

Samsung Electronics: Prvi 3D kućni bioskop

Autor/izvor: SEEbiz/PC press
SEOUL - Samsung Electronics, svetski lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, nudi kompletan paket 3D proizvoda uključujući 3D televizore, 3D Blu-ray playere, 3D sadržaje i 3D naočare.

3D kućni bioskop (HT-C6930W) baziran je na Samsungovoj ekspertizi 3D tehnologije, koja je već predstavljena u okviru lansiranja prvog na svetu potpunog HD 3D LED TV i 3D Blu ray plejera početkom ove godine. Svi Samsung proizvodi svode na minimum zamor očiju i vrtoglavicu i omogućavaju življe 3D stereoskopske slike.

Kada je reč o zvuku, Samsung "Crystal Amp Pro" minimizira distorziju zvuka i buku tako što dva puta prečišćava ulazni zvuk, isporučujući čistiji i jasniji zvuk potpuno veran originalnom analognom zvuku. HT-C6930W pruža savršen 7.1 surround zvuk, koji ne može da obezbedi konvencionalan sistem. 

Sistem je opremljen Wi-Fi wireless mrežnom tehnologijom i AllShare kućnom mrežnom tehnologijom i jednostavno reprodukuje multimedijalni sadržaj snimljen u uređajima kao što su računari ili mobilni telefoni, i pomoću žičanih i pomoću bežičnih mreža.

Povrh toga, Internet@TV, poseban uređaj lak za upotrebu, je internet servis koji omogućuje da gledalac putem interneta uživa u korisnim informacijama kao što su vesti, vremenska prognoza, berza, reklame i filmovi besplatno. Ažuriranja sadržaja i filmova obavljaju se automatski.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:37
vidiAndjavidiAndjavidiAndjavidiAndja

E, da mi je takvo nešto... Ili makar samo ovaj 7.1 surround...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:41
a cena.............sitnica............... = stan u NS LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:44
LOLLOLLOL

Pa da... Onda kad ga kupiš staviš na livadu, kradeš od nekoga struju i naplaćuješ ulaznice za gledanje i skupiš za stan... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:50
^i pogledas dole u travu sa 3d naocare i izgubis se u prostorLOL
izgleda da sam jedini sto nisam gledao 3d filmConfused
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:52
hahaha...

Ja sam gledao Spy Kids 3D kad još to nije ni bio pravi 3D... LOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 01:52
nisam ni ja, samo onu do ja*a Coca Cola 3D reklamu!

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 13:52
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Nisi.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 14:36
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Nisi.
a kako patim sa glavoboljom, necu ni probatiLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.