Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - David Guetta - Belgrade 8.5,Skopje 9.5,Zagreb 22.5
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

David Guetta - Belgrade 8.5,Skopje 9.5,Zagreb 22.5

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: David Guetta - Belgrade 8.5,Skopje 9.5,Zagreb 22.5
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 03:14

Di-džej Dejvid Geta 8. maja nastupa u „Areni“

Jedan od najboljih svetskih komercijalnih haus di-džejeva Dejvid Geta nastupiće 8. maja u „Beogradskoj areni“, a uz njega će se publici predstaviti još dva vrhunska imena svetske elektronske muzičke scene „Bodyrox“ i Majkl Grej.

Dejvid Geta je francuski di-džej i producent. Didžejingom je počeo da se bavi početkom osamdesetih godina. Radio je kao disk-džokej u lokalnim klubovima. Devedesetih godina postaje popularan i uspešan, a 2001. godine osniva „Gum Productions“ i izdaje prvi album „Just A Little More Love“ s kojim stiče svetsku slavu.

Potom slede albumi, „Guetta Blaster“, „Pop Life“ i „One Love“. Do sada je radio sa mnogim svetskim zvezdama među kojima su Britni Spirs, Madona, Ferdži, Šakira. Njegove kolege „Bodyrox“ su britanski duo koji čine Džon Pern i Nik Bridžiš, a poznati su po hitovima „Yeah, Yeah“, „What Planet Are You On“. Na žurki nastupa Majkl Grej, polovina megapopularnog sastava „Full Intention“.

Ulaznice za ovu žurku su u prodaji po ceni od 1.900 dinara, a za VIP deo su 3.900 dinara. Mogu se kupiti na blagajanama „Beogradske arene“, Bilet servisa, Doma omladine, u „Eventimu“ i „Card servisu“ u Novom Sadu i u „Mungos Shopu“, te „Gigstixu“.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 03:16
Ima li ko da ide, osim nas dvojice (Slowrun & AcaN) ?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:35
5 days to goooooooooooooooooooooooooo LOL
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:36
je.....................i odbrojavamo!

all the crazy shit I did
tonight
those will be the best memories
I just wanna let it go for the night
that would be the best
therapy for me

brate kad je ovo helden pustio, luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudilo!

Ažurirao AcaN - 03.Svibanj/May.2010 u 13:38

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:42
Pretpostavljam vi ste kupili vip ulaznice?? LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:49
nismo brate skupe su (40e). Ali realno nisam trebao ni za ovo da dajem pare, mogao sam nabaviti karte, ali kad sam konj.

Covek me ladno pitao, hoces karte za Getu ili Heldena, ja rece Heldena :glavomuzid:? Svejedno nisam ni od njega dobio karte, tako da ........ Jbg, uvek me jebu tih 5 sekundi kasnog paljenja mozga. Nema veze, bice prilike za ispravak. Bitno je da se ode tamo, sve ostalo je manje vazno!

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:52
Vidim da nisu baš za one plitkoga džepa...

Ali glavno da idete... Sigurno će vam biti zakon, a onda ti neće biti ni žao što si platio...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:55
Ma nema sanse ni u jednom trenutku da kazem da mi je zao sto sam dao pare. Samo kazem da sam mogao da ih i ne dam, ali da ih zalim - NEMA SANSE -

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:56
Ma to je najbitnije... Para će uvijek biti, a glavno da vi uživate! LOLLOLLOL

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:02
Pa AcaNe nemo mene da zaboravis ,idemooooooooooooo
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:05
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

cuj sad nju, pa gde bre tebe da zaboravim(o) Wink

Samo jos kartu da ti kupim, u utorak idem, sutra necu stici Wink

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:09

I Gotta Feeling.................

- Armin van Buuren

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:55
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

cuj sad nju, pa gde bre tebe da zaboravim(o) Wink

Samo jos kartu da ti kupim, u utorak idem, sutra necu stici Wink

Sutra je utorak, konju nijedan... A lepo reče Ronna da si plavuša LOLLOLLOL
A ide i Jeca? Nisam znao. Ja mislio to kinta za cugu LOLLOLLOL

Ažurirao slowrun - 03.Svibanj/May.2010 u 14:56
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 15:53
A jbg, ja sve kontam da je nedelja, al sam u ku*cu, onda u sredu LOL

Edit:

jos jedan clan koji cita moje postove LOL

Ažurirao AcaN - 03.Svibanj/May.2010 u 15:53

- Armin van Buuren

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:50
Pa zar si mislio da je Slow clan???
Ma daj ,zar nisi provalio da je bot u pitanju?
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 18:06
Pa da SlowBot LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 20:18
Upravo ste oboje bootovani Tongue
Vi se šegačite sa starijim čo'ekom LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2010 u 17:52
Kolezinice Seeeeeeeeeeeexy Glaaaaaaaaaaaaaasić, karta je kupljena!

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:13

samo za mog brata, koji će sutra i to malo kose sa glave da izgubi, jer sutra je dan, dan za koji živimo već duže vreme, dan kada će beogradska arena da explodira u ritmu najboljeg dj-a, dan kada se jedan od naših snova obestinjuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ažurirao AcaNDr - 07.Svibanj/May.2010 u 18:15

- Armin van Buuren

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:17
Joooooooj da sam vam bližeeeeeeeeeeeeeee. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.