Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Megan Foks - stvarno otkačena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Megan Foks - stvarno otkačena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Megan Foks - stvarno otkačena
    Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:54

Megan Foks je lepa, zgodna, seks simbol. Ali, nije idealna. Priznaje da očajno kuva, da nije društvena i da mrzi komplimente.

Mnoge žene zavide Megan Foks na figuri, a njena tajna je u tome što - ne jede ono što sama skuva!

"Radije bih umrla od gladi nego pojela ono što sama spremim. Mislim da bih mogla da izdržim nedelju dana da ništa ne pojedem", rekla je 24-godišnja glumica. 

Ova kontroverzna lepotica nije baš ni mnogo društvena. Iako kaže da je srećna u vezi sa zvezdom serije "Beverli Hils" Brajanom Ostinom Grinom, više uživa kad je sama.

"Danima, ma nedeljama bih mogla da ne razgovaram sa nekim drugim bićem. Mrzim kada mi neko udeli kompliment, mrzim kada mi govore da sam talentovana ili kada mi kažu da ću biti velika zvezda. Uvek mislim da je sve to lažno", rekla je Megan Foks.

Priznala je, međutim, da je bolesna. Ne voli da ulazi u javne toalete ili u toalete restorana, jer se plaši bakterija i infekcije.

"Ova moja bolest je postala vrlo ozbiljna i mislim da mi treba pomoć", iskrena je Megan Foks.

"Svaki put kad neko koristi toalet i povuče vodu, sve bakterije se razlete u vazduh. Ili da stavim usta tamo gde su milioni drugih to radili, a znam da mi preti opasnost od svih tih bakterija!? Uh!".

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:56
Carica,carica Heart
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:58
Hmmm, imam njenu dobru sliku kao pozadinu na fonuLOL , baš lepo leži LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 22:59
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Hmmm, imam njenu dobru sliku kao pozadinu na fonuLOL , baš lepo leži LOL
Ma legla bi ona svugde...a posebno....xxxxxxx hihihihi
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 23:06
mislim lepo leži slika na fonu LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 23:10
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

mislim lepo leži slika na fonu LOL

Znamo mi šta ti misliš...

Ove njene izjave su samo ljudske...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 23:15
naravno, ipak je od kože i krvi

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 23:18
pa da... ne bih ni ja volio komplimente kad bi me svi dizali na pijedestal i govorili da sam savršen... Vidiš da to nije iskreno... 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2010 u 16:35
Sta ste zapeli za Megan Fox...ona cak i nije neka glumica
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.