| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Splice (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Splice (2009)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 00:41 |
|
Splice
TITLOVI IMDb Official site Genre: Horror/SF Director: Vincenzo Natali Writers: Vincenzo Natali, Antoinette Terry Bryant & Doug Taylor Cast: Adrian Brody, Sarah Polley
Vincenzo Natali (Cube) je od klasičnog filma s čudovištem odlučio napraviti suvremenu sadističku disekciju problematike genetskog inžinjeringa. Clive i Elsa su mladi, genijalni i ambiciozni. Nova životinjska vrsta koju su stvorili učinila je od njih buntovničke superzvijezde u znanstvenom svijetu. U tajnosti odlučuju ubaciti ljudski DNK u eksperiment. Rezultat je nešto što je puno veće od zbroja svojih dijelova: hibridna ženka između čovjeka i životinje koja bi mogla biti korak naprijed na evolucijskoj ljestvici. Oni misle da su uspjeli stvoriti savršeni organizam sve dok ženka ne napravi konačnu, šokantnu preobrazbu koja bi mogla uništiti i njih i ostatak čovječanstva. Producent filma je Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy). Ažurirao Titivillus - 26.Srpanj/Jul.2010 u 09:52 |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 00:46 |
|
Jaooo znala sam! 80% film reviews su horori grr.. Ima i nas, koji ih se plasimo
Svaka cast za review , a sad malo drame, komedije, trilera, crtaca, mesovitih zanrova, nesvrstanih filmova... ![]() |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 02:45 |
|
kako bi ja tuko sve ove ludake koji se zezaju sa ovakivim idejama ,a garant je to probano ljudski um je toliko izopacen i bolestan da to nema ni kod jedne zivotinjske vrste |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 16:38 |
|
Uf jedva cekam ovo, pogledao sam trailer pre nekoliko!
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 18:49 |
|
mislim da ce ovo da bude super film, jedva cekam da ga pogledam
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2010 u 23:04 |
|
jakoooo zanimljivo moram ovo da odgledam
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2010 u 23:55 |
|
Pogledao film i moram priznati da je baš ono što sam očekivao. Kombinacija Natali kao režiser i Del Toro kao producent je upalila. Vidi se uticaj Del Tora u filmu da se ne lažemo, ali Natali je lik koji je pokazao da zna napraviti veoma dobre filmove. Ne bih film baš nazvao hororom, ali eto. Svašta ovi današnji ocjenjivači trpaju u taj koš. Meni je ovo baš onako teški SF kojem je tema, naravno, kloniranje i zadiranje čovjeka u Božje poslove što se na kraju ispostavi da nije baš dobra ideja. Kada pričamo o ovom filmu možemo povući paralelu sa Frankensteinom iz više razloga, počev od tematike, ali da ne spoilerišemo
Definitivno ću ga pogledati opet kada izađe bolji snimak.
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2010 u 00:10 |
|
I mislio sam da bi mogao biti dobar, i da nije horor... već takav SF s odličnom tematikom koja mi se sviđa...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2010 u 14:06 |
Tek tada. Osim ako film ne bude u kinima. U što sumnjam.
Bitno da svjetlucavi vampirići i četiri stare njujorčanke odmah kreću u distribuciju po cijelom svijetu.
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2010 u 03:07 |
|
Mislio sam čekati DVDRip, ali sam ipak pogledao R5 verziju.
Odličan SF (osim kraja), čak i bolji nego što sam očekivao. Film mi je 'smrdio' na 100 minuta propitkivanja etičnosti kloniranja ljudskog organizma. Na sreću, nije ispalo tako. Tj., uglavnom nije. Film je izvrsno razrađena metafora odnosa u modernoj obitelji, a debata o problematici genetskog inžinjeringa je pametno i nenametljivo zamaskirana u dijaloge glavnih likova. Barem sam ja to tako doživio. I još jedna stvar koja me ugodno iznenadila - gluma je puno bolja od specijalnih efekata. Ovo se stvarno ne doživljava često.
Zadnjih 20-ak minuta kvari dojam o filmu jer sve završava, u ovom slučaju bespotrebno, kao klasični horor. 8/10 (bila bi i ocjena više da nije tog nesretnog kraja) |
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 07:30 |
|
uf je**mti nesanicu,ni 5 min sna :(
uglavnom evo i ja pogledala film. Inace sam nesto slabo gledala sf filmove tak da nisam bas podobna da nesto previse komentiram. No evo ovo: skroz mi se svidio, dobra mi je ideja, dobar mi je i elin razlog za projekat (iako je malo sick :)), dobra mi je i gluma svo troje, posebno dren - skroz mi je dobre i pokrete i face slagala a jos i u faci izgleda pomalo vanzemaljski. a sto se tice kraja meni se skroz svidja to sto je dren postala muskarac i sto je elen ostala trudna jer bi mi u suprotnom ispalo kao da nema vise 'price' o kloniranju, a ono je u napretku (mislim na stvarni zivot). I da, full mi je dobro napravljeno kako su sve 'izmucili' dren. Make love not clones
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |