| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Open DML 2.0 avi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rolo1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Open DML 2.0 aviObjavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 12:07 |
|
Zdravo svima.Imam jedan problem koji je za mene nerjesiv.Naime,skidam filmove sa rapidshareserbia i ostalih rapid programa i kad otpakujem film on je u Open DML 2.0 avi formatu i on je skroz neupotrebljiv.Nije bas neupotrebljiv,mogu ga gledati sa vlc playerom na kompjuteru,ali ja bih zelio da ga gledam na tv sa salonskim dvd playerom.Salonski dvd ne cita te filove.A da ga prebacim sa Nandubom u normalan avi treba mi tri dana.Recimo skinem 3 dijela Godfather i zalijepim prevod ,narezem na dvd i nista.Kasnije vidim da je taj format.Kako bih poslije downloada prvog rar file znao u kojem je formatu film.Ima li neki softver.Pomoc.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 14:10 |
|
Open DML je ukratko .avi format verzija 2.0 koja dopusta fileove vece od 2gb posto nije 100% kompatibilan rjesenje bi bilo da ne skidas te fileove i kraj price |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Rolo1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 20:05 |
|
Pa da,ali vec sam pitao, kako da znam da je file u tom formatu?Moram prvo da ga skinem , pa otpakujem,pa da onda saznam da je u tom formatu.Kako bih mogao poslije prvog dijela rar file-a da znam koji je format?
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 21:00 |
|
ekstenzija je uvijek .avi tako da po tome ne mozes saznat gle moj savjet, ne pricam bezveze i znam sto govorim, a ti ga uzmi kako hoces 1) okani se http skidanja fileova, dakle reapidshare i ostale pizdarije 2) koristi samo scene releasove, posto su davno utvrdjena pravila scene i izdavanja releasova, i nikad, ali bas NIKAD nece izdati film koji ce biti u nestandardnom, egzoticnom obliku 3) koristi ove sajtove za pregled onoga sto je izaslo: http://www.rlslog.net/ 4) uclani se u neku torrent zajednicu (npr. IPtorrents, jebada je dobiti pozivnicu ali vrijedi) u kojoj clanovi stvarno SEEDAJU, i gdje (meni) brzina downloada ide i po 12Mb/s 5) uzivaj u skinutim fileovima bez sekiranja |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 00:49 |
|
^ +1
I jam tako par dana skidao sa ove one hosting servere, sve dok nisam saznao da postoi torrent mreza. PS: Seed trosi mnogo manje nego ovakve falsh standarde i fake fajlove. Ažurirao prijatel-MKD - 13.Svibanj/May.2010 u 00:51 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |