Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Open DML 2.0 avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Open DML 2.0 avi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rolo1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rolo1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Open DML 2.0 avi
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 12:07
Zdravo svima.Imam jedan problem koji je za mene nerjesiv.Naime,skidam filmove sa rapidshareserbia i ostalih rapid programa i kad otpakujem film on je u Open DML 2.0 avi formatu i on je skroz neupotrebljiv.Nije bas neupotrebljiv,mogu ga gledati sa vlc playerom na kompjuteru,ali ja bih zelio da ga gledam na tv sa salonskim dvd playerom.Salonski dvd ne cita te filove.A da ga prebacim sa Nandubom u normalan avi treba mi tri dana.Recimo skinem 3 dijela Godfather i zalijepim prevod ,narezem na dvd i nista.Kasnije vidim da je taj format.Kako bih poslije downloada prvog rar file znao u kojem je formatu film.Ima li neki softver.Pomoc.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 14:10

Open DML je ukratko .avi format verzija 2.0 koja dopusta fileove vece od 2gb

posto nije 100% kompatibilan rjesenje bi bilo da ne skidas te fileove i kraj price

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Rolo1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rolo1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 20:05
Pa da,ali vec sam pitao, kako da znam da je file u tom formatu?Moram prvo da ga skinem , pa otpakujem,pa da onda saznam da je u tom formatu.Kako bih mogao poslije prvog dijela rar file-a da znam koji je format?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 21:00

ekstenzija je uvijek .avi tako da po tome ne mozes saznat

gle moj savjet, ne pricam bezveze i znam sto govorim, a ti ga uzmi kako hoces

1) okani se http skidanja fileova, dakle reapidshare i ostale pizdarije

2) koristi samo scene releasove, posto su davno utvrdjena pravila scene i izdavanja releasova, i nikad, ali bas NIKAD nece izdati film koji ce biti u nestandardnom, egzoticnom obliku

3) koristi ove sajtove za pregled onoga sto je izaslo:

http://www.rlslog.net/
http://scenereleases.info/
http://www.orlydb.com/

4) uclani se u neku torrent zajednicu (npr. IPtorrents, jebada je dobiti pozivnicu ali vrijedi) u kojoj clanovi stvarno SEEDAJU, i gdje (meni) brzina downloada ide i po 12Mb/s

5) uzivaj u skinutim fileovima bez sekiranja

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 00:49
^ +1

I jam tako par dana skidao sa ove one hosting servere, sve dok nisam saznao da postoi torrent mreza.

PS: Seed trosi mnogo manje nego ovakve falsh standarde i fake fajlove.

Ažurirao prijatel-MKD - 13.Svibanj/May.2010 u 00:51
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.