Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povratak Harija Potera za deset godina?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Povratak Harija Potera za deset godina?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Povratak Harija Potera za deset godina?
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 04:02
Autorka romana o Hariju Poteru, Dž.K. Rouling, ne isključuje mogućnost da napiše još knjiga o dečaku-čarobnjaku, ali tek za desetak godina. Već su se pojavili ironični komentari o tome da će naslov narednog nastavka biti „Hari Poter i kriza srednjih godina".

Škotska književnica Džoana K. Rouling nagovestila je da će možda pisati još knjiga o dečaku-čarobnjaku, Hariju Poteru.

Dž.K. Rouling sa glumcima koji su oživeli njene likove u filmovima u Hariju Poteru

Spisateljica, koja je Uskrs provela u Beloj kući, čitajući deci odlomke svojih knjiga i odgovarajući na njihova pitanja, rekla im je da nema precizne planove o tome da napiše neku novu knjigu o svom junaku, ali nije isključila tu mogućnost, objavio je Vašington post.

„Možda ću je napisati za deset godina", navela je Roulingova čiji je serijal od sedam romana postao planetarni bestseler, a filmovi snimljeni po njima, jedna od komercijalno najuspešnijih franšiza.

Prenoseći vest, pojedini blogeri nisu mogli da odole jetkim komentarima - predlažu da naslov naredne knjige, s obzirom na vremensku distancu, bude „Hari Poter i kriza srednjih godina".

Za sada poslednji roman, „Hari Poter i relikvije smrti" na filmsko platno prenet je u dva dela - prvi u bioskope stiže u novembru ove godine, a drugi u leto 2011.

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 19:22
ima li ovde neko ko je citao knjigu?
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 20:23
Ja sam pročitao sve knjige, i na hrvatskom i na engleskom... I odgledao sve filmove... (Da, znam, frik sam, ali nisam zaluđen time, samo mi se sviđa taj svijet)
Ali ne sviđa mi se ideja da napiše još, jer pisanje samo radi zarade i izmišljanje tople vode je jadno...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:08
Pa tko zna? možda bude nekaj i od tog. Ja osobno nisam neki fanatik niti njezinih
knjiga niti filmova ali prva dva nastavka su mi bila full dobra, ovo ostalo... ne znam
nije mi bilo baš nekaj... a zadnji dio sam odgledala tako kaj sam ga pola prespavala...
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:38
Ma ljudi film i knjiga je nesto totalno drugacije
Na vrh
Killjoy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killjoy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 03:15
Citao sam 4, 5, 6 i 7. knigu. Gledao sve filmove! Volim Hermionu!!heheh
I am the one who dwelt within Cain....

I am the one who dwelt within Nero...

I once dwelt within Judas....

And I was with Legion...

I am Belial....

And I am Lucifer, the devil in the flesh...
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2010 u 22:42
daj ajde kada če biti ovaj zadnji dio.....več ga čekam ohohohoho i na kraju biti če snimljen u dva dijela.........pušiona.........šta ga nisu snimili u komadu.neka traje 6 sati.ko mu jebe mater.....a ne ove godine jedan i slj. drugi........glupost
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.