Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Strava zaista izlazi iz ekrana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Strava zaista izlazi iz ekrana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Strava zaista izlazi iz ekrana
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:56
Jedan od nastrašnijih japanskih horora dobit će 3D verziju - "Krug" u kojem ukleta djevojčica izlazi iz televizora. BRRRRR!!!

Hollywood voli raditi nastavke i 3D filmove, a sada stiže vijest o 3D nastavku horor serijala 'Krug'. Serijal je inače započeo kao japanski 'Ringu', a onda se pretvorio u američki 'The Ring' s Naomi Watts. U obje verzije priča je ista: strašno prokletstvo pogađa svakoga tko pogleda ukletu videokazetu jer nakon tjedan dana svi gledatelji zagonetno umru!

Japanski 'Krug', trailer

Sada Paramount priprema treći nastavak, i to u 3D-u - 'The Ring 3D'. Scenarist filma je David Loucka ('Dream House'), a producenti su Walter Parkes i Laurie MacDonald koji su radili na prva dva nastavka američkog 'Kruga'. Još se ne zna tko će biti redatelj i hoće li Naomi Watts reprizirati svoju ulogu.

Američki 'Krug', trailer

Zasad je najavljeno samo to da će se priča fokusirati na tinejdžerske likove, što i nije neko iznenađenje za holivudske filmove. Glavna promjena dogodila se u svijetu tehnologije, pa se priča da u potencijalnom scenariju za 'Krug 3' glavni junaci traže - VHS player koji još uvijek radi!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:20
Nikad ne bih pristao ovo da gledam u 3D. Jedva sam preživeo i trejler... LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:36
gledao sam američki rimejk,i stvarno je super film,drugi nastavak malo slabiji...ali film je baš jezivaaa
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:52
Originalno postovano od strane outside outside piše:

gledao sam američki rimejk,i stvarno je super film,drugi nastavak malo slabiji...ali film je baš jezivaaa

Američki rimejk je OK, ali japanski original je punokrvni horror. Moj cimer se tjedan dana nakon gledanja 'Ringua' samo smrznuo pred TV-om i nije mogao zaspati do 5 ujutro.

Da mu je tada zazvonio mobitel, mislim da bi čovjek umro.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 13:25
Bas bih voleo videti to... Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 14:22

Ja sam gledala 1 Ring, ali ne znam koji (mislim da počinje tako što dolaze u bungalov i nalaze tu kasetu i gledaju je, ali ne sećam se dobro - valjda je Američki) Znam samo da je to bio moj oproštaj od horor filmova LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 14:35
e boja prvi i odmah najjstrašniji...LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 15:09
Ne, ne...nije prvi, ali je definitivno bio poslednji LOLPosle njega dolazi u obzir samo nešto tipa 1408,Silent Hill...
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 15:34
Ja ću se zadržati na dijelovima kruga u Scary Movie franšizi... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 16:45
zaobiću ovo.

gledao sam samo prvi nastavak američke verzije.

bilo je oko 3 ujutroBig smile

jedno tjedan dana poslje nisam smio otvoriti oči kad odem na spavanje, da mi se ona ne ukažeLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 17:02
Extra je američki rimejk, jedan od boljih,a i naomi watts. Prelepa glumica 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 18:55
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

jedno tjedan dana poslje nisam smio otvoriti oči kad odem na spavanje, da mi se ona ne ukažeLOL

Jesi li bar jednom u tih nedelju dana legao trezan? LOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.