Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izašao finalni trailer Sumrak sage: 'Eclipse'
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Izašao finalni trailer Sumrak sage: 'Eclipse'

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Izašao finalni trailer Sumrak sage: 'Eclipse'
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:04
Eclipse ili 'Pomrčina', treći nastavak popularne Twilight sage, o ljubavi između obične djevojke i vampira, u kinima bi se trebao pojaviti 30. lipnja. Dok čekaju, fanovima je bačen mamac u obliku novog, finalnog trailera za film. I dok mnogi vrište zbog ovog, Gawker se našalio na račun filma pokušajem prepričavanja radnje uz gledanje trailera bez tona.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:30
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL Zakon!!! priča, jel...

A trailer je napumpan nabrijanom muzikom i efektivnim scenama, naravno najbolji marketinški trik... I kako sad male nadobudne tinejdžerice neće otići to gledati kad se Jacob opet skida... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:32
Ako ćemo suditi prema trejleru- znala sam da će treću knjigu skroz pogrešno prikazati. Napraviće fantaziju-akciju iako knjiga to nije...Unapred sam razočarana....i kao takva ću da vam prevedem treći deo, jednog dana kada se pojavi LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:33
Ubaci komentare kad ne pričaju kako ti se ne sviđa kroz cijeli film...
LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:36
"u knjizi nije tako bilo, već vako...."
"u knjizi nije on to rekao već..."
"strašno, kako su upropastili ovu scenu..."
LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:37
E, toooooo!!!

Napravi dvije verzije, jednu pravu i jednu s time, da se nasmijem uz taj film... Sav mi je mračan i tmuran i vampirski pa da uneseš malo vedrine u njega...

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:42
Ajoj, ali ja ...ovaj...meni se sviđaju vampiri...i vukodlaci....Embarrassed No, probaćemo nešto...bila bi dobra fora LOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:43
Bila bi odlična... Još bi bila bolja neka sinhronizacija, ali kad već radimo s prevodima bit će možda dobro i ovo...

Ako ti se bude dalo i ako budeš imala vremena, ali do tada stigne se... LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:49
pa trailer čak izgleda solidno..kao što reče boja,,akcija-fantazija,i možda i dogodi se čudo pa 3 nastavak ne bude dosadan...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:50
s obzirom da je to tek za 2 meseca, ko zna šta će tada biti, ali eto, potrudiću se da napravim prvo normalan prevod, a drugi za raju sa titlova ...pa da i ekipa "ljubitelja" Sumrak sage može da odgleda film LOLLOLLOLLOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:52
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:54
bojapaprichica

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:54
hahahahahahah prejaka fora darijeLOL

Ažurirao outside - 26.Travanj/Apr.2010 u 22:54
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:54
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 22:58
Šta god neko pričao meni ovo izgleda premoćno.
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 23:09
Rijetko koji film može prikazati sve iz knjige... A možda nijedan. Kad se samo sjetim
knjige "The Da Vinci Cod" pa onda filma... Cry

A nijedan nastavak iz serijala Sumraka nemere da bude loš... ne, ne i ne bojaIjeca
Bar je meni ona glumačka postava prejaka...
Cullen RuLz xDDDDDDDDDDDDDDD

"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 23:12
ronna gdje ti twilight operma(potpis,avatar)LOL
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 23:33
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Hahahha oprema.Thumbs Up
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2010 u 18:57
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Potpis će biti uskoro ali avatar ne mjenjam do daljnjeg... LOLLOLLOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2010 u 19:02
2 i 3 deo ću da gledam sa Bellom Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.