Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snooker Crucible
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snooker Crucible

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snooker Crucible
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:02
Gleda li neko Svetsko prvenstvo?
Ako u sportu ima umetnosti, i u umetnosti sporta, onda je to ono što rade Ronnie "Rocket" O'Sullivan, Mark Allen, Steve Davis (u svojoj 52-oj godini...), Neil Robertson i ostali...
Meč Johna Higginsa i Stevea Davisa je bio krajnje urnebesan. A da ne pričam o Martinu Gouldu i Neilu Robertsonu... Uključite se, ako već niste. Veći deo dana na Eurosportu ide snooker...

P.S. Čisto da malo smirimo strasti koje su se, možda, uzburkale oko košarke...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 17:39
Nažalost, ovu sezonu pratim puno manje nego zadnje dvije, ali sam uspio uhvatiti zadnjih 5-6 frameova Higginsa i Davisa. Stara legenda se još uvijek ne da!!!

Sjećam se da su lani na Eurosportu puštali i snimke njegovih mečeva iz i 80-ih kad je sport bio na vrhuncu. Dvorane pune do čepa i, danas nezamislivo, igrač sjedi u svom kutu s cigaretom dok čeka svoj red.

Moj favorit je Ding Junhui, mada će neki reći da mu je igra spora i dosadna. Nekako mi 'navijanje' za Ronnieja dođe kao da kažeš da ti je Federer najdraži tenisač.

Jel se sjećaš ovog meča:

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 18:00
Ne bih umeo da pronadjem ovo na YouTube, pošto se nešto preterano i ne bakćem sa time (to moja ćerka sve obavlja...), ali, da li se sećam...? Pitaj me nešto teže, recimo, znam li "Smrt Smail-age Čengića" napamet (znam...Smile), je li papa katolik (valjda jeste...Smile), ili nešto slično. Ovo je zaista poezija...
P.S. Ne volim Federera, ne volim Šumahera, ali volim Ronija...
P.P.S. Skupljam neke parice da ozidam kuću u selu. Pravim dnevnu sobu od 120 m2, u jednom uglu ću imati sto... Svi ste pozvani...welcomeudrititloviekipa
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 18:22
Pitanje je bilo više retoričko nego zaozbiljno. Savršena partija se ne događa baš svaki dan i nisam ni sumnjao da se sjećaš.

Video sam stavio primjera radi. Možda nekog zaintrigira pa počne pratit snooker.

P.S. Ja, eto, volim Schumachera...

P.P.S. Vlastiti stol za snooker... E, to je već posao.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:02
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Pitanje je bilo više retoričko nego zaozbiljno. Savršena partija se ne događa baš svaki dan i nisam ni sumnjao da se sjećaš.

Video sam stavio primjera radi. Možda nekog zaintrigira pa počne pratit snooker.

P.S. Ja, eto, volim Schumachera...

P.P.S. Vlastiti stol za snooker... E, to je već posao. 

Ma, znam da je bilo retoričko, ali volim da se q**im...LOL
Ja ne volim Šumija, zato što je dosadan... Izadje, i pobedi. J***š takav sport. A kod Ronija je sve moguće. Nisam gledao, ali sam čuo da se negde u pola meča iznervirao i - napustio...
A već da ne pričamo o onome da su ga naterali da odigra 3 frejma isključivo LEVOM rukom, kako bi dokazao da je ambidexter, i da ne deluje da omalovažava protivnika...
Mislim, čovek je stvarno čudo (da se ovo naše čudo ne naljuti...Big smile)

P.S. Eto, kad stigne sto, smatraj se pozvanim...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:25
Hvala na pozivu. Dogovoreno.

Samo sam jednom imao priliku igrat na pravom stolu.
I nisam se proslavio...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 19:37
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Hvala na pozivu. Dogovoreno.

Samo sam jednom imao priliku igrat na pravom stolu.
I nisam se proslavio...

Ma, vežbaćemo...
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 20:29
Ranije sam stalno pratio, u poslednje vreme manje.
Fantastičan sport, ima snuker klub u Novom Sadu, igrao sam pre 3-4 godine na ekskurziji.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.