Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - True Blood (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

True Blood (2008)

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: True Blood (2008)
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 02:16

True Blood je nova američka TV serija bazirana na “Southern Vampire Mysteries” knjigama napisanih od strane Charlaine Harris. True Blood je za HBO adaptirao Alan Ball, poznatiji kao kreator serije “Six Feet Under”

Radnja se vrti oko Sookie, konobarice koja živi u malom gradiću pokraj Louisiane. Vampiri su prije nekoliko godina izašli u javnost i realnost je nekakva ponekad čudna kohabitacija između njih i normlanih ljudi. Da ne bude dosadno Sookie, koju glumi odlična Anna Paquin, ima posebnu mogućnost da može drugima čitati misli. Baza pilota je da u grill u kojemu ona radi dolazi vampir i dok je svima to čudno jer je to ipak prvi vampir koji se pojavio u njihovoj rupi od gradića, Sookie osjeća nekakvu posebnu vezanost za “gosta”. Neću dalje da ne spoilam, ali većina pilota se vrti oko upoznavanja glavnih likova – Sookie, vlasnika grilla koji je popaljen u nju, najbolje frendice i brata koji se taman usosio u jednu zajebaniju situaciju.

Titlovi

(Nadam se da je netko već gledao ovu seriju -
svđa li vam se ili ne?)

Trailer:

Ažurirao roNNa_taproot - 23.Travanj/Apr.2010 u 02:18
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 06:32
^Jesam ja, super serija, slobodno skini da gledas...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 16:19
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

^Jesam ja, super serija, slobodno skini da gledas...

Oh hvala, nisam se dosad nikaj raspitivala za nju, a koliko sam skužila već
su gotovi i sa drugom sezonom? Evo, odmah ju stavljam na skidanje... Thumbs Up

A kaj se tiće SP sad sam i  ja znatiželjna... LOLLOLLOL Odoh provjeriti...

"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
aleksa94 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksa94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 17:05
True Blood je dobra serija, ima ukupno 2 sezone, svaka po 12 epizoda. Svaka traje po 50 minuta što mi je bilo malo neobično, jer je standard 40 Tongue
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 17:07
Ili 45. LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 19:29
imate vec temu za true blood, pisite u nju a ne u dnevnik gledanje serija, plizWink

Ažurirao icemaher - 23.Travanj/Apr.2010 u 19:29
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 19:34
Pa kako vam nije žao jadnog Ice-a kad ga tako stalno tjerate da premješta vaše spamovske postove???
LOL LOL LOL LOL

P.S. Moram si i ja skinut ovu seriju, da je pogledam, zanimalo me je kakva je, ali nikako da uhvatim da je pogledam...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 23:20
Malo je reć da je serija fenomenalna...
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 23:52
Odlična je serija.
roNNa_taproot vidim da imaš isti ukusa kao ja. Vampriska krv.Smile
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 03:11
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Odlična je serija.
roNNa_taproot vidim da imaš isti ukusa kao ja. Vampriska krv.Smile

O daaaaaaaaa, definitivno. inlove
Btw. Dobar ukus. WinkClapThumbs Up

Ažurirao roNNa_taproot - 25.Travanj/Apr.2010 u 03:12
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 15:28
Počela sam gledati seriju... Za sad mi nije nikaj spešl... Vampire Diaries je daleko bolja serija...
I da, jedva čekam seriju Twilight. inlove
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 16:10
Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Počela sam gledati seriju... Za sad mi nije nikaj spešl... Vampire Diaries je daleko bolja serija...

dobro je znatiLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2010 u 16:52
Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

I ja isto jedva cekam da vidim našta će to da liči.
Da TVD ima vise dinamike.
TB je malo realnije urađen. Samo nastavi gledat, 2. sezona je bolja od prve.

Ažurirao HeadBurn3r. - 26.Travanj/Apr.2010 u 16:55
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 02:42
Odgledala sam obe sezone i moram reći da mi se svidela. Nekako mi je baš realna, u svetlu kada bi vampiri postojali i kada bi se pokazali u javnosti s namerom da koegzistiraju sa ljudima.
Oduševljava me ta "realnost" u smislu da svugde(kod svih vrsta) ima i onih koji pokušavaju biti dobri i onih koji ne kriju svoje zle, izopačene naravi; da postoje svuge i smotani i sposobni i glupi i naivni, ali i surovi i bezdušni, zaluđenici, "vernici", borci, mirotvorci, željni ljubavi, željni moći....ta neka vrsta realnosti me oduševila, s obzirom na tematiku.
Sa druge strane, serija je poprilično bizarna i perverzna za moj ukus, ali opet, s obzirom na tematiku, mislim da bez toga ne bi imala baš tu "realnost" koja se meni dopala.

Od mene svakako preporuka da se pogleda...

p.s. ne mogu bez jednog ženskog kometara(iako više volim crne momke)"jaaaaoooo, Erik"
LOLLOLLOLLOL

p.p.s. i još jedno "dobacivanje sa galerije"- mnogo mi se dopao lik GodrikaSmile
(a mnogo mi je dobro ono kada kaže "tehnički, stariji sam od tvog Isusa..."LOL)

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 02:53
Pogledala sam skoro cijelu prvu sezonu i sve više mi se
ova serija sviđa... Ali Twilight je Twilight i jedva čekam seriju. inlove
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 13:03
Meni je epizoda sa Godricom bila odlicna!
Nadam se da ce se pojaviti  u 3. sezoni.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 00:22
Kako misliš da će se pojaviti?! Jesi li siguran da govorimo o istom LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 12:00
Ja sam imala maraton, jedna za drugom epizoda. Mene je oduševila toliko da sam pročitala i prvu knjigu.

Toplo preposučujem.

A isto s nestrpljenjem čekam Sumrak - Pomrčina, treči nastavak sage koji izlazi 30. 6 . Ako će se držati knjige treći i četvrti nastavak ( pogotovo četvrti )trebali bi biti najzanimljiviji ( akcije, ( više krvi), iznenađenja.
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 02:29
Jos samo pola sata i pocinje sa emitovanjem 3. sezona. Big smile

Jedva cekam jutro, da stavim da se skida. Hug
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 02:35
Joooooooooooooooooooooj, a ja sam tek počela gledat drugu sezonu... Nikako
da uhvatim više vremena...
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.