Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nebojsa66 u Kazalištu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nebojsa66 u Kazalištu

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nebojsa66 u Kazalištu
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 13:34
Evo malo da vam pokažem kakav sam ja to glumac...  

Ova prva je prva u kojoj sam glumio u kazalištu...
Dva studenta dođu u stan kod jedne gazdarice i hoće je obojica, jel'... al u priču uđe još jedna studentica za koju su mislili da je muško i onda od svega toga obojica ostanu praznih ruku...

Ovo je povijesna komedija o mariji tereziji i barunu trenku te spletkama za vrijeme jednog posjeta marije terezije tikvešu...(mjestu u Baranji, za one koji ne znaju)
Ja sam car u ovome plavom odelcetu...

Ima još predstava, ali te ću možda kasnije stavit i ima jedna prošla u kojoj sam glumio gay personu (da ne kažem pedera) i kad se to postavi na youtube bit će i toga...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 21:38
.... dajte mi ga  LOL

Jozefina ima pre kričav glas, ah žene nije čudo da se primaš za glavu LOL
visoki tonovi te vrste znaju izazivati glavobolje LOL

E care nešto te žene utišale, podosta šutiš i primaš se za glavu. Ako si ti u plavom odijelu sa čipkastom košuljom LOL.

Jedva čekam obečanu najavu da te vidimo i u takvom izdanju.

Uglavnom pohvale od mene Clap

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 21:41
Hvala!

Da, glavobolje su bile sveprisutne...
I da, morao sam biti takav, ipak je carica bila dominantnija u našoj vezi... LOLLOLLOL

I čipkasta košulja... kako sam je samo mrzio... LOLLOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 23:09
Ma daj baš si bio sexi, mislim da bi je trebao nositi svaki dan LOL LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 23:13
Da uvedem novi (stari) modni stil... LOLLOLLOLLOL

I pritom dobijem neke batine... LOLLOLLOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 23:47
Pa kad dobiješ batina onda češ opravdati onu predstavu u kojoj si glumio gaya LOLOuch
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 23:50
LOLLOLLOLLOL

Istina... Sva sreća pa još uvijek nisam dobio batine za to... LOLLOL Ni na jednom nastupu...

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 11:36
Od kako si postavio klipove ne mogu da ih pregledam. I ovde i na youtube mi stalno prijavljuje da se pojavila greška i da probam kasnije Cry
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 11:54
Pa ne znam šta je... Meni rade... i nikzilic je pogledala... 
Jesi probala otići na youtube pa u search upisati kazalište beli manastir pa probati tako...??

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 11:58
Jesam na sve načine, ali to mi se u poslednje vreme dešava sa svim klipovima...izluđuje me, ne mogu skoro ništa da pogledam Unhappy
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:16
Ljudi poželite mi večeras sreću. U osam sati imam premijeru svoje nove predstave pred domaćom publikom... Ako bude snimaka postavit ću ih, ako ne bude nagovorit ću ih da bude...  LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:23
nadam se da moraš nekog alkoholičara glumit u predstaviLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:26
Ne moram, nažalost! LOLLOLLOLLOL

Glumim dječaka malo mutavog, ali spremnog na sve da se dočepam obiteljskog blaga. I to u disfunkcionalnoj retrosocijalističkoj, ali futurističkoj obitelji u kojoj je kovčeg s blagom najnormalnija stvar... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:27
hahahaha koja predstava....ajde bar će se publika smijatiLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:30
Je, ubitačna je predstava, i ne zato jer ja glumim u njoj nego stvarno... Takve su uloge da sam ja jučer na generalnoj probi se smijao kolegama glumcima dok smo probali... Ali je također i tragedija jer na kraju svi pomremo... I ta zadnja scena je jako katarzična... Možda se i rasplače publika, barem ona osjetljiva jer super je ta zadnja scena... LOLLOLLOL

Al' se hvalim! LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:38
hehe,javi kak je prošlo...jel publika plakala od te scene,ili je plakala od sreće što je krajLOLLOL

Ažurirao outside - 13.Svibanj/May.2010 u 17:39
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:24
Originalno postovano od strane outside outside piše:

hehe,javi kak je prošlo...jel publika plakala od te scene,ili je plakala od sreće što je krajLOLLOL

+ 1
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 23:24
Vama dvoma vragovima je od daljnjega zabranjen ulaz u ovu temu!!!

Predstava je odlično prošla. Jako su se smijali, i malo su puštene i suze na zadnju scenu, ma fenomenalno je bilo.. Imali smo mi par greškica, ali ispravili smo se, na svu sreću.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 23:26
ajde super,svaka častClap...kad dobiješ oscar,nemoj se umisliti i zaboraviti ekipu sa titlova...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 23:39
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ne moram, nažalost! LOLLOLLOLLOL

Glumim dječaka malo mutavog, ali spremnog na sve da se dočepam obiteljskog blaga. I to u disfunkcionalnoj retrosocijalističkoj, ali futurističkoj obitelji u kojoj je kovčeg s blagom najnormalnija stvar... LOLLOLLOL

molim prevod, mnogo dugačko za čitati LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.