Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dear John (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dear John (2010)

Dear John

Dear John (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni, ratni

Trajanje:

108 min

Režija:

Lasse Hallström

Scenarij:

Nicholas Sparks
, Jamie Linden

Glavne uloge:

Henry Thomas
  >  Tim
David Andrews
  >  Mr. Curtis
Mary Rachel Quinn
  >  Mrs. Curtis
Richard Jenkins
  >  Mr. Tyree
Keith D. Robinson
  >  Captain Stone
Tom Stearns
  >  Coin Dealer #1
Luke Benward
  >  14 Years Old Alan
Amanda Seyfried
  >  Savannah Curtis
Cullen Moss
  >  Rooster (Dan Rooney)
D.J. Cotrona
  >  Noodles
Leslea Fisher
  >  Susan
Channing Tatum
  >  John Tyree
William Howard
  >  Daniels
Scott Porter
  >  Randy
Gavin McCulley
  >  Starks
Bryce Hayes
  >  Yellow Shirt
Jose Lucena Jr.
  >  Berry
R. Braeden Reed
  >  6 Years Old Alan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dear John (2010)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 22:00

Originalni naslov:
Dear John

Žanr:
romansa, drama

Trajanje:
108'

Godina izdanja:
2010.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer:
Relativity Media, Temple Hill Productions

Linkovi:
Imdb
službene stranice

Uloge:
Channing Tatum, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Amanda Seyfried, Henry Thomas, Richard Jenkins, Keith Robinson

Režija:
Lasse Hallström

Scenarij:
Jamie Linden, Nicholas Sparks

Producent/i:
Tucker Tooley, Jeremiah Samuels, Toby Emmerich, Michele Weiss, Marty Bowen

Sentimentalna priča o vezi vojnika (Channing Tatum) i bogate studentice (Amanda Seyfried) koji se pokušavaju voljeti na daljinu.

John Tyree (Channing Tatum) je zgodni vojnik iz specijalnih postrojbi, koji tijekom dopusta dolazi posjetiti svoga oca u Južnu Karolinu. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) je lijepa, idealistična studentica iz bogate južnjačke obitelji, koja je proljetne praznike došla provesti kod kuće. John i Savannah su iz različitih svjetova, no slučajno se upoznaju na plaži i odmah osjete međusobnu privlačnost. Njihov se susret pretvara u burno udvaranje, a između njih se rađa duboka, strastvena ljubav. Kad John bude primoran vratiti se u svoju postrojbu, a Savannah se vrati na koledž, jedno drugome obećavaju pisati pisma. Kroz čitav niz pisama njihova ljubav nastavlja cvjetati, a između njih se odigrava duboko romantična ljubavna priča.

Kako vrijeme prolazi, John i Savannah se mogu tek povremeno viđati. Johnovo sudjelovanje u vojnoj misiji je produženo, a Savannah kod kuće nastavlja sa svojim životom. Kako se svijet sve više počinje komplicirati, tako je Savannah stalno zabrinuta za Johnovu sigurnost, a John je rastrgan između njegove odanosti poslu i želje za povratkom kući. Napetost između njihovih želja i odgovornosti sve je veća, a oni se bore kako bi ostali predani jedno drugome. No, kad se kod kuće dogodi neočekivana tragedija, Johnov povratak uzrokuje emotivan sukob, a njih su dvoje primorani saznati može li njihova ljubav uistinu preživjeti...

Ovaj film je prema bestseleru Nicholasa Sparksa režirao Lasse Hallström, poznat po filmu 'Kućna pravila'. A film 'Sve što želim to si ti' postao je poznat po tome što je prvi uspio skinuti 'Avatara' s 1. mjesta top-liste američkih kina. Kritičarka Connie Ogle zaključila je da 'postoji publika za staromodne romanse', te da će ih 'ovaj film zadovoljiti.' Muški kritičari su nešto oštriji pa Calvin Wilson ocjenjuje da film ispunjava svoju misiju 'srcedrapaljnog filma za publiku', a Ebert zaključuje da 'film postoji samo da bi podilazio sentimentima nezahtjevnih

filmski .net

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 00:56

Dear John 2010 4/10

cist promasaj, drama u pokusaju a ispalo je jedno veliko nista...

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 01:18
Hehe, meni je sasvim ok film, prica je odlicna, nije dosadan film, sta znam, svidjao mi se a narocito Amanda Seyfriedinlove
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 01:31
Amanda Seyfried je prekrasna,moj idealan tip cure,i po izgledu i ponašanjuSmile...a što se tiče filma,pa solidan film,malo mi je predug i jedva sam izdržao do kraja...uglavnom ocjena 6/10
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 01:39
Meni cura ima prevelike oči... Ja sam više za kovrčave crnke, ali dobro je... Nije da sma nešto posebno izbirljiv... hehe

A film još nisam pogledao do kraja.. Krenuo malo tak da zasad ocjena... I don't know!! LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 02:06
ja volim ratne drame, i naravno dopada mi se film.
Zaje*ano je kad je ostao tamo, a ova ga ostavila, verila se sa drugim, a ovaj ovamo ratuje i nadao se da ce mu ostati vernaConfused
Upravo sam pogledao i Triage (2009) sa Kolin Farelom i Branka Djuricem- Djura(nije bas u glavnu ulogu, ali eto poznati glumac), takodje odlican film.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 02:14
ovaj je film od redatelja notebook-a,i to se baš vidi,ne znam jesi gledao taj film,ali ovo je dosta slabija kopija notebook-a...

Ažurirao outside - 18.Travanj/Apr.2010 u 02:14
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 02:20
jel to ovo: http://www.imdb.com/title/tt0332280/
ista je nesto tema rat ili?
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 02:24
^^da to je taj film,ali nije tema rat...nego on je siromašan,ona bogata,zaljube se...da ne pričam dalje...ali odličan je film...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 02:32
Originalno postovano od strane outside outside piše:

^^da to je taj film,ali nije tema rat...nego on je siromašan,ona bogata,zaljube se...da ne pričam dalje...ali odličan je film...
aha, ok, mozda cu ga i skinutiBig smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 02:36
lega ovo će ti biti dovoljan razlog da gledaš film

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,194 sekundi.