Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - povratak u ind
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

povratak u ind

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: povratak u ind
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 22:31
dali mi neko moze pomoci da nadjem ovu seriju,gledao sam je davno, volio bih je pogledati ponovo.takodje vec dugo trazim i stari indijski film ;sjeti se moje pjesme;pa ako mozete,pomozite.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 22:45

Originalno postovano od strane rade.c rade.c piše:

dali mi neko moze pomoci da nadjem ovu seriju,gledao sam je davno, volio bih je pogledati ponovo.takodje vec dugo trazim i stari indijski film ;sjeti se moje pjesme;pa ako mozete,pomozite.

Lakse bi ti pomogli da si nam napisao naslove u originalu, pretpostavljam da film

"sjeti se moje pjesme"  Geet iz 1970  http://www.imdb.com/title/tt0065764/

Postoji i prevod: http://titlovi.com/titlovi/geet-76840/

Poslacu ti privatnu poruku gdje mozes naci Geet.Smile

Za povratak u ind ti ne mogu pomoci, napisi vise informacija, molim.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
svetlanalane View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 22:49
Uzgred serija se zove povratak u IDN (Return to eden), iz 1983 i australijska je. Govori o devojci (Stefani Harper) koja je izgubila roditelje u čini mi se avionskoj nesreći (ili brodolomu beše)  i brigu o njoj preuzima rođak iz Australije. Fina serijica koja je imala nekih 7 epizoda čini mi se ali se posle par godina dosnimavalo i pretvorila u sapunicu.
Sada kada znaš naslove, koristi pretragu i voila!

Ažurirao svetlanalane - 17.Travanj/Apr.2010 u 09:57
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:23
kao informativno neka stoji tema jer si dobio sta kako se zove, inace potraznja za linkove je strogo zabranjena:
Pravila ponašanja na forumu
18.) Piraterija je najstrože zabranjena.
Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odn. svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!!
Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.
Wink

Na vrh
mirelica84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelica84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 09:27
pozz imam jedno pitanje trazim vec 15 godina Cry jedan indiski film povratak u idn to je stara produkcija ako bi mi iko mogao da pomogne da ga nadjem bila bih mu neizmjerno zahvalana Wink pozzzWink
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 14:05
Možda http://www.imdb.com/title/tt0151206/ . To je remake ove australijske serije pomenute gore.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
mirelica84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelica84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 16:48
da to je taj film mnogo vam hvalaaaaaaHeartClapClapClapClapClapClapClapClap

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 20:38
Nema na čemu. Smile
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.