Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pazite pasti ćete u nesvijest..Cudak odbij
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pazite pasti ćete u nesvijest..Cudak odbij

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pazite pasti ćete u nesvijest..Cudak odbij
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 15:24

Robert Pattinson je prema najnovijim glasinama jedan od najozbiljnijih kandidata za ulogu legendarnog frontmena Nirvane Kurta Cobaina u filmu o životu slavnog glazbenika

Zavodnik iz sage Sumrak za koji luduju tinejdžerice širom svijeta, navodno je već kontaktirao s Cobainovom udovicom Courtney Love. Prema istim izvorima, Love želi da nju portretira glumica Scarlett Johansson (25).

Kako piše The Sun, Courtney Love (45) je oduševljena tom idejom a navodno je posebno veseli financijski moment - jer je neupitno da bi film s tom zvjezdanom ekipom mogao biti veliki hit s popriličnom zaradom.

'Courtney želi da nju u filmu glumi Scarlett. Osim što je dobra glumica, Scarlett je vrlo bliska s njezinom i Kurtovom kćeri Frances Bean', rekao je taj izvor.

Film o slavnom glazbeniku koji se ubio 1994. godine bi trebao režirati David Fincher a radni naslov je All Apologies.

Mladi glumac trenutačno na lokacijama u Budimpešti snima film 'Bel Ami' o beskrupuloznom novinaru koji se želi uspeti na društevnoj ljestvici.

Ažurirao outside - 16.Travanj/Apr.2010 u 18:26
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 16:08
Confused Ne znam dal' da plačem il' da se smijem...LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 16:18
Meni već počinje da ide na živce "...zavodnik iz sage Sumrak za koji luduju tinejdžerice širom svijeta...".
Ukoliko ga budu svi stalno gledali samo kao vampira iz Sumraka, momak nema šanse da uspe. Zašto mu ne dati šansu, možda ima mnogo da ponudi Wink

Prosto dolazim u iskušenje da išačkam koje su bile prve uloge u kojima su se pojavljivali glumci koje poštujete, da vidimo kakvih je sve situacija bilo na počecima njihovih karijera...

Eh, da, i da dodam...to što koristi trenutnu slavu zahvaljujući trenutnom imidžu mi je normalno. Svako koristi ono što mu život u momentu pruži da bi došao do onoga što zaista želi, kako oni "na vrhu" tako i mi u našim "običnim životima" Wink

Ažurirao bojanadj - 09.Travanj/Apr.2010 u 16:19
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 16:20
Slažem se s tobom Bojana. Ja sam njega vidio još u četvrtom Harry Potteru, ali onda nitko nije mario za njega, barem ne toliko. I sad odjednom svi ga vide kao sumrak-boya..
Ali izgleda da to tako ide u Hollywoodu, pamte te po određenim ulogama...

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 16:55
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Meni već počinje da ide na živce "...zavodnik iz sage Sumrak za koji luduju tinejdžerice širom svijeta...".
Ukoliko ga budu svi stalno gledali samo kao vampira iz Sumraka, momak nema šanse da uspe. Zašto mu ne dati šansu, možda ima mnogo da ponudi Wink

Prosto dolazim u iskušenje da išačkam koje su bile prve uloge u kojima su se pojavljivali glumci koje poštujete, da vidimo kakvih je sve situacija bilo na počecima njihovih karijera...

Eh, da, i da dodam...to što koristi trenutnu slavu zahvaljujući trenutnom imidžu mi je normalno. Svako koristi ono što mu život u momentu pruži da bi došao do onoga što zaista želi, kako oni "na vrhu" tako i mi u našim "običnim životima" Wink

Prisjetimo se nekih od uloga naših poštovanih glumaca
Leonardo DiCaprio      Critters 3 (1991)
George Clooney         Return Of The Killer Tomatoes! (1988)
Angelina Jolie            Cyborg 2 (1993)

Ne mogu ih se trenutno sjetiti još, ali ako neko može slobodno nek' nastavi LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2010 u 21:10
bup
russianroulette
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:05
ma daj molim te, nije on za takve uloge LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 18:09
ma nije on za glumu uopće pa vidi ga kakav jewallbash

Ažurirao Alex - 15.Travanj/Apr.2010 u 18:10
I'll be back
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 23:58
Originalno postovano od strane Alex Alex piše:

Ma dečko se opasno fura na James Deana. Skont'o foru. "Pokupit ću ja curice i eto mi slave Big smile"

P.S.
Čisto da se zna, ovo ne progovara ljubomora iz mene LOL
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 00:02
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Originalno postovano od strane Alex Alex piše:

Ma dečko se opasno fura na James Deana. Skont'o foru. "Pokupit ću ja curice i eto mi slave Big smile"

P.S.
Čisto da se zna, ovo ne progovara ljubomora iz mene LOL

Molit ću te lijepo da paziš kaj pišeš, on ja gay ROFL  ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:22
ne razumem sta je sa ovim pederima, sad je in da budes gey??? jedino je jos stiven sigal pravi muskarac koji seksualno uznemirava zene a ne muskarce :)  

Ažurirao xyd - 16.Travanj/Apr.2010 u 17:23
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:36

Patinson? Cobain?! bup dead

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:42
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Patinson? Cobain?! bup dead

Tebi je bilo bolje da nisi ni ulazio u ovu temu... LOLLOLLOL
LOLA ne da tu pred svima padaš u nesvjest LOLLOLLOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:21
Ne, trebao je Outside da je drugačije imenuje. Recimo, "Ovde nema ništa zbog čega biste padali u nesvest (Čudak odbij)", i ja ne bih ni ulazio. Ovako, padoh već na sam naslov. aaa Gde "ovo" da igra Kurta? To je kao da Rick Morranis igra Ramba... LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:27
naslov promjenjen...LOLispričavam se cudaku,ali bolje ikad nego nikad,jel tak?LOL..i eto bar sad znaš da ne smiješ ulaziti u ovu temuLOL

Ažurirao outside - 16.Travanj/Apr.2010 u 18:33
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:31

To je kao da Rick Morranis igra Ramba... LOL

Ako ikad i naprave takav film, mozda bi me nova "americka komedija" konacno i nasmijala  LOLWink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:48

Ušao sam samo da kažem da neću više ulaziti. Approve

P.S.Outside za admina!!!

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:50
Kako si to fino sakrio... LOLLOLLOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:52
Koje dije
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 18:52

Ne, trebao je Outside da je drugačije imenuje. Recimo, "Ovde nema ništa zbog čega biste padali u nesvest (Čudak odbij)", i ja ne bih ni ulazio. Ovako, padoh već na sam naslov. aaa Gde "ovo" da igra Kurta? To je kao da Rick Morranis igra Ramba... LOL
ROFLROFLROFL
live long and prosper
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.