| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Povratak Harija Potera za deset godina? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Povratak Harija Potera za deset godina?Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 04:02 |
|
Autorka romana o Hariju Poteru, Dž.K. Rouling, ne isključuje mogućnost da napiše još knjiga o dečaku-čarobnjaku, ali tek za desetak godina. Već su se pojavili ironični komentari o tome da će naslov narednog nastavka biti „Hari Poter i kriza srednjih godina".
Škotska književnica Džoana K. Rouling nagovestila je da će možda pisati još knjiga o dečaku-čarobnjaku, Hariju Poteru. Dž.K. Rouling sa glumcima koji su oživeli njene likove u filmovima u Hariju Poteru Spisateljica, koja je Uskrs provela u Beloj kući, čitajući deci odlomke svojih knjiga i odgovarajući na njihova pitanja, rekla im je da nema precizne planove o tome da napiše neku novu knjigu o svom junaku, ali nije isključila tu mogućnost, objavio je Vašington post. „Možda ću je napisati za deset godina", navela je Roulingova čiji je serijal od sedam romana postao planetarni bestseler, a filmovi snimljeni po njima, jedna od komercijalno najuspešnijih franšiza. Prenoseći vest, pojedini blogeri nisu mogli da odole jetkim komentarima - predlažu da naslov naredne knjige, s obzirom na vremensku distancu, bude „Hari Poter i kriza srednjih godina". Za sada poslednji roman, „Hari Poter i relikvije smrti" na filmsko platno prenet je u dva dela - prvi u bioskope stiže u novembru ove godine, a drugi u leto 2011. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 19:22 |
|
ima li ovde neko ko je citao knjigu?
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 20:23 |
|
Ja sam pročitao sve knjige, i na hrvatskom i na engleskom... I odgledao sve filmove... (Da, znam, frik sam, ali nisam zaluđen time, samo mi se sviđa taj svijet)
Ali ne sviđa mi se ideja da napiše još, jer pisanje samo radi zarade i izmišljanje tople vode je jadno...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:08 |
|
Pa tko zna? možda bude nekaj i od tog. Ja osobno nisam neki fanatik niti njezinih
knjiga niti filmova ali prva dva nastavka su mi bila full dobra, ovo ostalo... ne znam nije mi bilo baš nekaj... a zadnji dio sam odgledala tako kaj sam ga pola prespavala... |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:38 |
|
Ma ljudi film i knjiga je nesto totalno drugacije
|
|
![]() |
|
Killjoy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 74 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 03:15 |
|
Citao sam 4, 5, 6 i 7. knigu. Gledao sve filmove! Volim Hermionu!!heheh
|
|
|
I am the one who dwelt within Cain....
I am the one who dwelt within Nero... I once dwelt within Judas.... And I was with Legion... I am Belial.... And I am Lucifer, the devil in the flesh... |
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 447 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2010 u 22:42 |
|
daj ajde kada če biti ovaj zadnji dio.....več ga čekam ohohohoho i na kraju biti če snimljen u dva dijela.........pušiona.........šta ga nisu snimili u komadu.neka traje 6 sati.ko mu jebe mater.....a ne ove godine jedan i slj. drugi........glupost
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |