Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snima se 'Američka pita 4'
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snima se 'Američka pita 4'

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snima se 'Američka pita 4'
    Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 13:40

Mislilo se da će Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg, scenaristi obaju filmova o napušenim junacima Haroldu i Kumaru i redatelji nastavka, režirati i treći dio 'A Very Harold & Kumar Christmas', no sada je očito da će taj posao prepustiti Toddu Straussu Schulsonu (iako scenarij ostaje njihov), a oni se posvetiti režiji filma 'Američka pita 4'.

Četvrti nastavak o mladima i seksu također će i napisati, a najavljuje se povratak cijele glumačke postave iz izvornika. Još uvijek ništa nije službeno, ali navodno su glumci itekako zainteresirani, što je razumljivo ako imamo na umu da ih većina nakon 'Američke pite' i nije imala previše zavidnu karijeru.

Izvor: T-portal

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 14:06
ništa mi ovde nije jasno. Pa koliko je do sad delova izašlo? Ja znam za 6 ili čak 7?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 14:14
Ja mislim da ima 7 delova, nije ni meni jasno
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 14:16
zvanično ima 3 dela, ali od 4 dela piše "Ameican pie presents........", pa kontam da je to objašnjenje.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 14:19
hahahah ni meni nije bilo jasno.....da valjd je tako kako Acan kaže..
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 14:20
Moguće, jer mislim da je ista postava samo u prva tri dela
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 15:55
vreme je da se zaustave a ne da idu dalje, za mene je obicno sranje ta americka pita, prvi deo i drugi, ima neku svrhu, smesno je, ali ovo dalje katastrofa....
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2010 u 17:14
7. dio je izasao prosle god. I meni su prvi i drugi ok, za zabavit se, a kasnije sve je gore i gore, 5. i 6. katastrofa, a i ovaj zadnji, samo kopiraju iste fore.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 17:03
-.-
Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 23:13
ja sma gledala 4, koliko mi je poznato
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.