Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "TITANI" preuzeli svetske bioskope
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"TITANI" preuzeli svetske bioskope

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "TITANI" preuzeli svetske bioskope
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 22:20

"Borta Titana" je okončala mesec dana dugu dominaciju "Alise u Zemlji čuda" na bioskopskim blagajnama van Severne Amerike. Tako je ovaj film postao za Uskrs treći film ove godine koji nosi titulu najgledanijeg u svetu.

Luis Leterijerov 3D film, nova verzija akcione fantazije iz 1981. godine koja je delimično bazirana na grčkoj mitologiji, je zaradila 44,2 miliona dolara iz 15 zemalja, i to osvojivši u svima prvo mesto (Španija 8,6 miliona dolara, Velika Britanija 7,8, Južna Koreja 6,8 i Australija 5,9).

Na drugom mestu je "How to Train Your Dragon" sa 38,5 miliona iz 54 zemlje, od čega je 19 novih. Treća je "Alisa u Zemlji čuda" sa 34,2 miliona dolara iz 51 zemlje, a do sada je ukupno inkasirala 422,3 miliona van Severne Amerike.

"Avatar", koji je bio na prvom mestu tokom osam nedelja, po prvi put nije među pet filmova sa najvećom zaradom. Proteklog vikenda on je zaradio 4,6 miliona dolara iz 37 zemalja. Ipak, njegova ukupna zarada od 1.959 miliona dolara van Severne Amerike teško da će u skorije vreme biti dostignuta.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 22:21
KRITIČARI SLOŽNI - UŽASNI 3D EFEKTI U "BORBI TITANA"

Filmski kritičari drugačije su doživeli novo holivudsko ostvarenje - jedni ga hvale, drugi kažu da je priča "šuplja", ali svi se slažu u jednom - 3D efekti su užasni!

"Los Anđeles Tajms" piše da je "Borba Titana" jedini film koji je uspeo pomoću 3D efekata da "postane gori nego što jeste".

Džo Morgenstern iz "Vol Strit Džurnala" piše da će posle "još nekoliko 'spektakularnih' filmova poput 'Titana' biti dovoljni da bioskopska publika počne da vapi za 2D filmovima".

Kritičar "Čikago San Tajmsa" dao je filmu tri od četiri zvezdice, a publici jedan savet - "Objasnite deci da nije planirano da film bude u 3D-u i da se prikazuje u 3D tehnologiji samo kako bi vlasnici bioskopa mogli da vam naplate dodatnih pet dolara".

"Sudar Titana" je rimejk kultnog filma iz 1981. godine. Režirao ga je Luj Leteri i govori o obračunu bogova koji preti da uništi ceo svetu. Film nije trebalo da bude 3D, ali je onda "Avatar", u kojem glavnu ulogu takođe igra Sem Vortington", oborio sve rekorde u zaradi, pa su se čelnici studija "Vorner Bros" predomislili i upotrebili tehniku "up-conversation" kako bi od 2D filma napravili 3D.

Problem sa "Borbom Titana" je u tome da nije sniman kao 3D film, za razliku od ostvarenja Džejmsa Kamerona koje je rađeno specijalnim kamerama.

Mediji su ranije pitali Džejmsa Kamerona šta misli o tome što se svi filmovi "prebacuju" u 3D "svet", pogotovo "Titani".

"To nikada neće izgledati kao što bi izgledalo da je snimano u 3D tehnologiji. Smatrajte da je to neki 2.8D. Što se tiče prebacivanja filma iz 2D u 3D, čuo sam da će 'Sudar Titana' završiti za osam nedelja. Trebalo bi bar pola godine, godinu dana raditi na tome da bi izgledalo dobro".

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 23:03
Ko u ove godinu dve ne napuni dzep od 3D veliku reklamu, nikad nece.
A pored suvo gori i sirovo. Njima bitno da oglase veliku 3D najavu i da ljudi inkasiraju u njihov prasic, ipak film je samo biznis koji ima musterije na globalnom planu.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:23
3D me ne zanima, gledati ću film ionako u normalnom izdanju.
Ne zanima me ništa osim priče, jer samo ona je upitna, nadam se da će i taj dio biti dobar, jer ostalo fenomenalno izgleda. Thumbs Up
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:35
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Ne zanima me ništa osim priče, jer samo ona je upitna, nadam se da će i taj dio biti dobar, jer ostalo fenomenalno izgleda. Thumbs Up

Također...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:41
mene ovaj film nimalo ne zanima,i ne vjerujem da ću ga pogledati...počeli su mi ići na živce takvi filmovi,kad pogledaš par filmova koji su remek djelo,ovakvi filmovi djeluju smješno i kao gubitak vremena...

Ažurirao outside - 07.Travanj/Apr.2010 u 15:41
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:43
Vidjet ćemo... Nikad ne sudi knjigu po koricama. Wink

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:50
a ne znam,po traileru mi izgleda loše,i da se sve zasniva na efektima,a takve filmove najviše mrzim,tipa transformers....ali kažem nadam se da ovaj film ima dobru priču(radnju),ako ima onda ću ga svakako pogledati...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:52
Dobro, meni je grčka mitologija sama po sebi neiscrpno dobra priča, ali vidjet ćemo kako će je ovaj film ispričati...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:09
istina,dobro si rekao,pitanje je kako će je ovaj film ispričati...npr film 300 mi je jedan od najboljih jer je radnja predobra,plus glazba,efekti i te stvari...ako uspiju ovdje tako ukombinirati onda će biti super film,mada sumnjam...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:11
Možda s ena kraju tebi više svidi nego meni (ako ga pogledaš), jer ja očekujem dosta od njega, a ti ne, i ako bude onako solidan tebi će se možda više svidjeti nego meni jer nisi puno očekivao...

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:11
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

+1

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:15
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Možda s ena kraju tebi više svidi nego meni (ako ga pogledaš), jer ja očekujem dosta od njega, a ti ne, i ako bude onako solidan tebi će se možda više svidjeti nego meni jer nisi puno očekivao...

istina,od dosta filmova sam jako puno očekivao,i onda se razočarao...ovaj oupće ne iščekujem,i kad dođe dvd rip  skinut ću ga i pogledati...u zadnje vrijeme jedino što jako iščekujem je film frozen i shutter island(dvd rip),a ostalo ništa...

Ažurirao outside - 07.Travanj/Apr.2010 u 16:16
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:48
3D efekti su uzasni,scene tuca su nezanimljive,ajde specijalni efekti i nisu bitni ali prica i grcka mitologija se uopste i ne pominje...ma film je ocajan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.