| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Efikasnost |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: EfikasnostObjavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 14:53 |
|
Na Tošibinom forumu imate interesantno uređene neke stvari koje se tiču postova
Ovo je fina stvar, kad se odgovori nekome, ne mora se koristiti ono @XY, ili pak da se citira čitav post autora, kako se to ovde često radi, i nije ekonomično. Pored toga, kad čovek bude zadovoljan odgovorom, ili to adm/mod proceni, post se zaključava i nema više nepotrebnih postova (spama). Pitanje je samo koliko bi to zaista bilo efikasno kod nekih mamutskih tema ovde na forumu, bez još nekog podatka, recimo datuma posta ili stranice u temi gde je post na koji se replicira.. Ažurirao suadnovic - 07.Travanj/Apr.2010 u 14:56 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 14:56 |
|
ma glupost,ovaj forum je najboji i ništa na njemu ne treba mjenjati ili dodavati....od kud tebi sve ove ideje,aj mi reci,svaki dan tvoja nova teme i neki prijedlozi...
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 14:59 |
Deviza mi je: Nije mi žao što jednog dana moram da umrem, žao mi je što neću živeti toliko dugo da vidim ili probam da uradim sve što me u ovom kratkom životu interesuje. A sad pustimo da na ovo odgovore oni koji o tome treba da razmisle. Kuća treba da bude uredna, nadam se da se slažeš. I ideja nije moja uopšte, ljudi su to tamo već uradili i forum je vrlo pregledan. Doduše, on je vrlo specifičan, ljudi uglavnom postuju o stvarima koje se tiču njihovih modela i traže rešenja za probleme koje imaju, no nešto od svega toga bi možda i ovde moglo da zaživi. A nisam baš ni Hepo-kockica. Ne "palim" se tako lako. Update: Na sve poruke na dole. Post sam naslovio "Efikasnost". Možda ga nisam baš izabrao najsrećnije, ali dovoljno je jasno na šta mislim. Pitam se je li ova crna traka u ovoj replici zaista potrebna, ili može elegantnije? A treba predlagati, od 1000 predloga da jedan bude dobar, biće dobro za forum. Ažurirao suadnovic - 07.Travanj/Apr.2010 u 15:39 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:04 |
|
ma u redu je to da ti voliš isprobavati nove stvari,ali ovo je forum,a ne život...svaki put nešto predlagati što ti vidiš na drugim foruma je za mene glupost...ali nema veze,neka odgovori šef,ja se neću više mješati...
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:19 |
|
suadnovic, oprosti ali ponekad stvarno znaš biti "malo" dosadan.
![]() Prijedlozi su svakako dobrodošli, ali ti stvarno ponekad pretjeruješ. ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:23 |
|
Ma šta se nećemo miješati...!
Šta fali našem citiranju... Cijeli forum je odlično razrađen i funkcionira ko švicarski sat, to što neki ljudi ne znaju gdje bi postavili novu temu pa je stavljaju tamo gdje prvo otvore nije problem foruma već korisnika koji ne čitaju pravila. A ovaj naš vorum je također super pregledan jer je sve organizirano i na prvoj stranici možeš vidjeti gdje se što nalazi i što te zanima, a onda se vrlo pregledno i grana, zato ovo ti odmah pada u vodu, vjeruj mi. Pogledali moderatori ili ne... Svi su se već naviknuli na ovu koncepciju i sad da uvodimo neke nove promjene (poprilično bespotrebne) bi bilo suludo. Lijepo je što se ti trudiš pokušati uvesti novine, ali probaj tražiti neke manje radikalnije i možda više potrebnije... ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:42 |
|
Forum je optimiziran prema mogucnostima koje podloga na kojoj je temeljen pruza. Ne mozemo izvan tog okvira
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |