Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pokuda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pokuda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Degeni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Degeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pokuda
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 21:40
  Evo ovako. Već dosta dugo tražim titlove na ovoj stranici i jako sam zadovoljan. Ali.. šta me razočaralo? Ima već par tjedana nalazim likove koji stavljaju titl za film koji je "napravio" axxo ili FXG ili netko treći a nije. Takve bi trebalo maknut sa prijevoda. Što je najžalosnije ljudi to skidaju i ocjenjivaju sa 5. Evo primjera. Imamo film od FXG tu (piraterija je zabranjena na našem forumu Wink) a na prijevodima on je pod axxo koji taj film uopće nije napravio http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Jennifer%27s%20Body&jezik=  
Proba sam svaki titl za taj film al nijedan ne valja.inače imam oko 1000 filmova na hardu i svaki sam digao s ove stranice i do sada je valjalo. ima još nekoliko filmova za koje ne razumim kakva bi budala (oprostite na izražavanju) stavila. ja sam spreman pomoć barem malo s prevođenjem titlova jer imam malo slobodnog vremena (inače mi prijatelj stavlja dosta titlova i stvarno je pedantan u tome). toliko za sada. nadam se da neće bit previše otrovnih riječi upućeno prema meni jer ipak znam da ljudi troše dragocjeno vrijeme praveći titlove al zbog ovakvih što "lažiraju" titlove oni ljudi koji prave odlične titlove se diskreditiraju.

Ažurirao cudak_31177 - 01.Travanj/Apr.2010 u 22:02
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 21:52
Ovo ces morati da znas ako budes radio titlove...

A i da procitas ovo:

A da si procitao ovo vidio bi da je:

18.) Piraterija je najstrože zabranjena.
Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odn. svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!!
Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!! 
Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.

lock
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Degeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Degeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 22:02
Sorry nisam znao da ne smijem otvorit novu temu ako nemam 30 postova. Vjerojatno sam falija što sam stavija link za pirate bay (obrisat ću) ali ja sam i htio pričat o titlu, bitno je koja je verzija DVD s kojeg je titl ( u ovom slučaju FXG). Znam kako se prave titlovi i dosta dobro pričam engl. al ipak hvala.

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 22:06

Editovao sam ti poruku zbog linka ka nedozvoljenom sadržaju. Nema potrebe za otrovne reči, ali brisanja titlova koje si pomenuo neće biti zbog sledećeg: ako Axxo i FXG rade rip sa istog, originalnog DVD-a, onda u ripovima nema nikakve razlike, što znači da je titl isti za oba ripa, ali je kod nas upisan onaj koji je uploader skinuo za sebe i prema kome je podesio titl. Wink

Ažurirao cudak_31177 - 01.Travanj/Apr.2010 u 22:07
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 22:08
Pa nijesam rekao da ne mozes da otvoris temu, nego sam te uputio na programe sa kojima podesavas titlove, btw, imas ljude koji upravo to rade, kada podese titl za rilis filma koji su skinuli, oni ga sinhronizuju i postave na sajt, pa eto tako i ti podesi titl za film tj verziju filma koji si skinuo i podijeli ga sa ostalima, kao sto svi dijele svoj trud sa svima koji skidaju titlove sa ovoga sajta i omogucavaju svima da sa uzivanjem odgledaju film...Wink
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Degeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Degeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 22:12
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Editovao sam ti poruku zbog linka ka nedozvoljenom sadržaju. Nema potrebe za otrovne reči, ali brisanja titlova koje si pomenuo neće biti zbog sledećeg: ako Axxo i FXG rade rip sa istog, originalnog DVD-a, onda u ripovima nema nikakve razlike, što znači da je titl isti za oba ripa, ali je kod nas upisan onaj koji je uploader skinuo za sebe i prema kome je podesio titl. Wink

Bit je u tome što ne rade s istog DVD-a u velikoj većini slučajeva. Probat ću još malo probat podesit titlove.. inače hvala..
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 23:00
Ima mnogo falsh DVD ripova na mrezi u zadnu godnu dana.
Tj, AXXO vec nema vise od godinu dana a postoje 7 verzije axxo ripove, zato i ne valjaju.
Idi skini film na normalnom sajtu ne brini.

Sa druge strane, pogledaj te teme i uputstva koji je kolega gore posocio zxa nacin sinhronizacije i sa time ukljucise i bidi deo ove ekipe. To si sajm ponudio i dobrododsao ako se ukljucis, tu smo svi za pomoci.

Ažurirao icemaher - 02.Travanj/Apr.2010 u 00:31
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Degeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Degeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2010 u 10:46
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Tj, AXXO vec nema vise od godinu dana a postoje 7 verzije axxo ripove, zato i ne valjaju.

Sa druge strane, pogledaj te teme i uputstva koji je kolega gore posocio zxa nacin sinhronizacije i sa time ukljucise i bidi deo ove ekipe. To si sajm ponudio i dobrododsao ako se ukljucis, tu smo svi za pomoci.

nema problema što se mene tiče. samo što sam kratak s vremenom. imam oko 2-3 sata dnevno slobodnog.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2010 u 12:20

ocito ti jedna stvar nije jasna

ima HRPA releasova, od kojih je manjina SCENE

P2P grupe i grupice svakodnevno izbacuju rlsove filmova, i hajde sad ti znaj tko je sto skinuo i pod kojim imenom...
ljudi koji uploadaju titl znaju da njima pase i to za release koji im pise da su skinuli
oni taj titl i uploadaju za taj rls i sve ok

nazivat ih budalama i debilima samo zato sto su uploadali po tebi "za krivi rls" je u najmanju ruku bezobrazno
stoga skuliraj se, nauci podesavat titlove i manje ovakvih tema

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2010 u 12:46
Originalno postovano od strane Degeni Degeni piše:

Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

nema problema što se mene tiče. samo što sam kratak s vremenom. imam oko 2-3 sata dnevno slobodnog.
Po stoti put cu reci, pa pogledajte za koji release ima titl na sajtu pa taj release skidajte cim nemate dovoljno slobodnog vremena(2-3min) da podesite sebi titlWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.