| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
http://www.legendasdivx.com/ |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: http://www.legendasdivx.com/Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 10:36 |
|
|
Mislio sam da je bolje da otvorim novu temu, nego da opterećujem postojeću, sa koje sam izvukao ovo
=======================
Kad odete na taj portugalski sajt, ako imate FoxLingo, kliknite na opciju automatskog prevođenja na jedan od jezika koji možete pre toga odabrati, te na njihovom forumu pronađite sledeće objašnjenje za te pozivnice. To vam je u prvoj temi pod nazivom Anúncios, pa kad otvorite tread, nadjite Convites - O que são, para que servem e como usá-los. Prevod je na hrvatskom, i loš je naravno, ali je dovoljno dobar da se shvati o čemu se tu radi. Bolji se rezultat dobije kad se izabere da prevede na engleski.
Imali su gadne probleme, koliko mogu da vidim. Ne bi bilo loše da se oglasi Administracija našeg foruma po ovome, nadam se da se nećemo uskogrudo ograditi od ovoga, jer je sajt koncepcijski sličan našem, i svačiji trud treba poštovati. Čak verujem i da bi bila moguća neka saradnja. Možda bi to olakšalo našim prevodiocima, koji to žele naravno, registrovanje na tom sajtu. Ne verujem da su oni preterano zainteresovani za egzotiku ExYu jezika, kao ni mi za latino jezike, ali tu je engleski kao zajednička tačka. Od toga bi svako profitirao na svoj način, bez interferencije. S druge strane pak, često puta su latinoamerički titlovi jedini prevodi koji se mogu naći za neke filmove. Vredni su, to se mora priznati, dosta prevode. A postojanje bilo kakvog titla, povećava šanse da se pojavi prevod na "naški". Ako Administracija odluči da se oglasi oko ovoga, ovaj moj pomalo rogobatni početak možete obrisati. Ažurirao suadnovic - 01.Travanj/Apr.2010 u 11:04 |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 10:59 |
|
|
Ponekad se stvarno pitam da li ti nas zajebavaš, ili sve ovo stvarno pišeš?! Da ne produžavam mnogo, ovakve teme nisu neophodne, saradnja sa portugalskim sajtovima nije neophodna, njihovi problemi nas ne zanimaju, administracija ovog sajta gubi vreme na ovakve stvari a nema potrebe... Izvinjavam se ako grubo zvučim, ali stvarno je preterano, i NEMOJ VIŠE! |
||
|
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:08 |
|
|
možda je 1 april fora
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:14 |
|
|
yeah, 1st april fools
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:17 |
|
|
Čudak, mislim da ti zezaš mene. Ti si izneo svoje mišljenje, ali nisi jedini na ovom forumu koji se pita. Nikakvu polemiku ne otvaram, pročitaj molim te još jednom moj post i gledaj kako http://forum.titlovi.com/ može profitirati od toga, ako je ikako moguće.
NIKADA NISAM, I NIKADA NEĆU, NIKOGA, NA OVOM FORUMU Z*** (kako ti kažeš). Uskogrudi i isprazni komentari ničemu ne doprinose. 1-aprilske šale nikad nisu bile moja preokupacija, niti će biti. Ažurirao suadnovic - 01.Travanj/Apr.2010 u 11:31 |
||
![]() |
||
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:18 |
|
|
Nekima je svaki dan 1.april
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:26 |
|
|
Suadnovic, zamajavaš nas glupostima! Ja razumem da je tebi možda nešto zazvučalo logično, ali taj foxlingo, i taj legendas... ma nemamo nikakav interes da se zamajavamo sa tim, NI JEDNO NI DRUGO NAS NE ZANIMA! I to ne govorim u svoje ime, već u ime svih pravih radnika na ovom forumu.
|
||
|
|
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:36 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 11:42 |
|
|
Ok, nemam nameru ni sa kim da polemišem, niti da bilo koga u nešto ubeđujem. Samo bih napomenuo da ničiji napis na forumu nisam komentarisao rečima "glupost" ili slično.
Preformulisaću sve ovo u prosto pitanje: Ima li nekoga sa ovog sajta ko je registrovan tamo, i ko bi mi mogao poslati pozivnicu? I kako da je upotrebim, jer mi nije baš jasno kako to da uradim. A ako je kao što Prijatel-MK kaže, ako su mangupske stvari u pitanju, lako ćemo sve ovo obrisati. Premda mi ne izgleda logično da bi se neko ko misli da bude ozbiljan, kompromitovao na takav način. Ili sam jedan od onih naivnijih (neobaveštenih?) na Web-u. Toliko o 1 Aprilu. A sad mi njihovo objašnjenje o problemima sa članovima deluje besmisleno u kontekstu sa ljudima koji bi želeli da skinu neki titl sa njihovog sajta. Pravo pitanje je dakle zašto oni ne dozvoljavaju "free" download. Ažurirao suadnovic - 01.Travanj/Apr.2010 u 13:23 |
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 12:19 |
|
|
Pa, mnogo puta smo naisli na to da tamo pise da samo tamo postoji neki titl, ali ko bi znao sta je i kako je.
Sa druge strane, kad je nekome potreban neki titl na bilo kom jeziku zbog vremena pri prevodjenju ili bilo kako, u temu za potraznju titlova napise da mu treba na bilo koji jezik i ako stvarno postoji titl, on bude i nadjen. Mogao si isto u toj temi za potraznju titlova da napises koji ti titl treba i da trazeci po netu jedino tamo pise da ima, i dali neko oko toga moze pomoci. A ovo ovako administracija, mislim, pa koje kakve saradnje, sajt u problemima, itd. samo zbog jedne pozivnice. A ako ti pozivnica i reg. tamo treba za vise od titlova, pitanje ide u neki drugi podforum, a ne za titlove. Ažurirao prijatel-MKD - 01.Travanj/Apr.2010 u 12:23 |
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 14:44 |
|
|
Kolega, a da vi njima ponudite vase fox lingo prijevode sa eng na portugalski?
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 14:47 |
|
|
Znam koja te muka muci. I mene je ista muka mucila za 2-3 filma. Pise da ima titlova na tom sajtu, a ne mogu da udjem, a znacio bi mi i portugalski. titl Jednom mi je neko pomogao i skinuo titl odatle, ne secam se ko, za preostala dva nisam uspela da udjem.
Moram priznati da si zakomplikovao u prvom postu jedva sam te skontala. Mogao si to jedno 10 puta sazetije i konkretnije. Srecno sa regsitracijom tamo, pa javi ako uspes da uletis da se ovajde i ostali ![]() |
||
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
||
![]() |
||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2010 u 11:04 |
|
|
Samo da potpisem Marry. Mnogi stari filmovi su samo na spa titlovani, drugi titlovi ne postoje, te mi takvi titlovi služe kao dobra osnova za tajming. Ako se reguješ tamo, javni. |
||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2010 u 15:31 |
|
|
i ja sam imao problema s tim sajtom. teško se registrirati
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |