Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MPC-HC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MPC-HC

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MPC-HC
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 19:12
Preko "Media player classic-home cinema" puštam mkv filmove na tv(hd-ready)!Zanima me koje su najbolje postavke da se narihtaju u njemu(ako netko isto koristi taj player)za ovakve filmove,e da i kada gledam preko njega(MPC),na tv "LCD",na 16:9 mi je narihtano u MPC-u i na tv-u ima gore i dolje crnu crtu,jel se gubi šta na kvaliteti ako razvućem sliku na MPC i stavim ju na 4:3(da bude pun ekran)!?
Eto toliko,pozdrav!Wink
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 19:38
na kvaliteti ne gubis nista kod HD sadrzaja
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 19:52
Probaj pogledaj jedan film sa Gomplayerom, meni daje cistiju sliku nego bsplayerWink
I da, ne gubis na kvalitetu, tu samo menjas aspect ratio.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 20:02
Ok,hvala,to me zanimalo,znaći ne gubi se ništa na kvaliteti ako razvućem cijeli ekran(4:3)!!Wink
PS:budem baš probao i preko"GOM"playera pa ću vidit!
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 20:25
imaš za odabrati scale to 16/9 tv doč češ do toga da na full screanu desnim klikom ideš na PAN&SCAN i skroz na dnu imaš za odabrati i to ti popuni cijeli ekran ako ti je lcd 16/9 meni na plazmi popuni cijel ikad to odaberem
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 20:45
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

imaš za odabrati scale to 16/9 tv doč češ do toga da na full screanu desnim klikom ideš na PAN&SCAN i skroz na dnu imaš za odabrati i to ti popuni cijeli ekran ako ti je lcd 16/9 meni na plazmi popuni cijel ikad to odaberem
Ok,super,dobro dođe bilo kakva informacija!hvala!Wink
Na 4:3 kad porihtam sliku mi stavi preko cijelog ekrana,odlićno,sve 5,super slika,e sad mi je još jadna stvar ostala za riješit i to je to,ovih dana me to najviše zajebavalo,a i još uvijek,a neznam kako to riješit,ajde napisat ću tu...
Ovako,pisao sam o onom trzanju slike,sada sam konaćno skužio zašto trza...ovako,nakon šta kloniram komp i tv i stavim da mi je "primary" (1b-LG T710B-a to je monitor),a (1a-32 LG3000-LCD TV) onda je sve super,slika ne trza,ćisto ko suza(i to bi bilo super da tako ostane),e sada mi se zna desit da nakon nekog vremena(dok gledam film ili nešto radim na kompu),vidim da mi se monitor samo ugasi(zacrni na 2-3 sekunde) i ponovo se upali,e onda mi opet slika poćne trzat!Pogledam pod "NVIDIA Control panel" i vidim da mi je sam(automatski) prebacio obrnuto,znaći da mi je tv-"primary" a monitor ovaj drugi...kako napravit da kad to potihtam,da kad stavim da mi je monitor "primary" da to tako i ostane,e onda bi to bilo to,riješeno trzanje slike i gotovo sa mukama šta se tiće toga...neznam!?

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 00:19
Kod mene duplicate these displays (win7)

sa drajverima 191.07 nvidia radi perfektno, ali ako instaliram ne daj boze najnovije drajvere ode sve u pi..u mat.... Nikako vise ne mogu namestiti istu rezoluciju na lcd monitor i plazmi, uvek mi namesti duplicate these displays isto, ali rezoluciju mi daje maximum 1280x720(a treba 1680x1050) i nista vise, probao sam sto puta restart, podesavanje opet i nista, uradio sam samo roll back driver(vratio se na 191.07), restart i sve je bilo OK. Ili je problem u novih drajvera ili ja ne umem da podesim. Na xp-u nisam imao problema sa kloniranem display-a.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 01:01
Imam windows 7,i danas mi je izbacilo ovu puruku kad mi se sam od sebe ugasio na 2-3 sekunde monitor:
Display driver stopped responding and has recocered
Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver,
Version 191.07 stopped responding and has
successfully recovered.
-evo to mi se izbacilo u jednom prozoru...budem probao podesit ovako kao na tvojoj slici pa ću vidit oće kaj bit!  

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2010 u 12:24
Hm, svasta. Meni control panel nvidia ne radi izgleda zbog onog roll back ali zato duplicate opcija radi super, cak i igrice rade superBig smile.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.