| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Blind Side (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Blind Side (2009)Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2009 u 02:27 |
|
|
http://www.imdb.com/title/tt0878804/ Sandra Bullock ... Leigh Anne Touhy Majkl Oar je talentovani mladi igrač američkog fudbala. Ali, da bi ostvario svoj potencijal, biće mu neophodna pomoć ljudi sasvim drugačijeg porekla od njega... rts |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2010 u 04:22 |
|
|
Taman pogledao, odlična gluma Sandre Bullock i sasvim solidan film... Moja ocjena je 8/10
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2010 u 19:51 |
|
|
Sandra je prosle godine imala par zapazenih filmica.U ovome je odigrala odlicnu ulogu ,koja je nagradjena i Oskarom, i film je sam po sebi dobar. Dobra prica pre svega ,onda gluma sasvim dovoljno da ga preporucim za gledanje bez da strahujete da ce vas smoriti ili razocarati Ažurirao luka0037 - 08.Ožujak/Mar.2010 u 19:53 |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 22:00 |
|
|
Iako se teško odlučim pogledati neku dramu, čini se da sam pogodio odlučivši se za ovaj film.
Odlična priča, odlična gluma, vrlo dobar film i svakako preporuka. Vrlo dobro odrađeno i odlično ispunjenih 2 sata filma. Svaka čast Sandri Bullock, fenomenalna je u ovom filmu, definitivno je zaslužila osvojenog Oscara za ulogu u ovom filmu. ![]() Ocjena - 8(10). |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 21:41 |
|
|
Evo, da se i ja pridružim pohvalama
![]() Ja inače (za razliku od mnogih) volim Sandru, tako da sam baš uživala gledajući. Naravno, težinu filmu daje činjenica da je istiniti događaj inače bi bio samo još jedna u nizu sličnih priča. Svi mi znamo da postoje milioni Majkla širom sveta i da 99% njih završi kako je i sama Sandra pri kraju filma rekla, zato je nekako lepo pogledati film koji daje ljudima nadu i u humanost i u mogućnost izbora ili promene sudbine, kako god hoćete. |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
buja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011. Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Samobor Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 21:50 |
|
|
Eto, i ja ga danas odgledao. Inače baš ne volim te "priče iz života", tako da me ni ova nije previše uzbudila. Ponešto sentimentalnih detalja "na prvu loptu", tako da susprežeš suze, taman za nedjeljno popodne. Nije nešto što bih poželio još jednom gledati. Čak mi se ni uloga ne čini tako zahtjevnom, da bi iziskivala izuzetne glumačke napore.
Žao mi je ako kvarim ovu idilu oduševljenja... hehehehehehe
|
||
|
buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava! |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 22:01 |
|
|
Uopšte ne kvariš. Meni su svi Sandrini filmovi tog tipa- za nedeljno popodne. A danas je nedelja, tako da je film svima baš dobro legao
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 23:50 |
|
|
Ovaj film bi trebalo da bude dosadan, ali nije.
Baš zato što su Veliki i Sandra dobro odglumili. Ja obožavam Sandru Bulok, čak mi se njena gluma svidela u All About Steve.
|
||
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2010 u 01:06 |
|
Po čemu si to zaključio? Ažurirao outside - 25.Listopad/Oct.2010 u 01:06 |
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2010 u 07:08 |
|
Radnja se malo sporije odvija, i iskreno da sam ga gledao sam ugasio bih ga.
|
||
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |