Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cold Case (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cold Case (2003)

Cold Case

Cold Case (2003)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2003

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

44 min

Autor:

Meredith Stiehm

Glavne uloge:

Thom Barry
  >  Will Jeffries
John Finn
  >  John Stillman
Kathryn Morris
  >  Lilly Rush
Jeremy Ratchford
  >  Nick Vera
Danny Pino
  >  Scotty Valens
Tracie Thoms
  >  Kat Miller
Nicki Aycox
  >  Christina Rush
Susan Chuang
  >  Frannie Ching
Josh Hopkins
  >  ADA Jason Kite
Jonathan LaPaglia
  >  A.D.A. Curtis Bell
Daniel Baldwin
  >  Moe Kitchener
Ismael 'East' Carlo
  >  Ramiro Valens
Sarah Joy Brown
  >  Josie Sutton
Terri Hoyos
  >  Rosa Valens
Mark Rolston
  >  Ari Gordon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cold Case (2003)
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 03:49
Zaboravljeni slučaj (eng. Cold Case) američka  je kriminalistička serija televizije CBS.

Radnja Zaboravljenog slučaja se odvija u policijskoj postaji u Pennsylvaniji. Glavni je lik detektivka Lilly Rush (Kathryn Morris). Ostali likovi serije su:

* detektiv Scotty Valens (Danny Pino)
    * poručnik John Stillman (John Finn)
    * detektiv Will Jeffries (Thom Barry)
    * detektiv Nick Vera (Jeremy Ratchford)
    * detektivka Kat Miller (Tracie Thoms)
    * detektiv Chris Lassing (Justin Chambers)
    * detektivka Josie Sutton (Sarah Brown)

U svakoj  se novoj epizodi iznova uvjerite kako duhovi davno zaboravljenih žrtava proviruju iza svakog kuta.

Izraz "cold case", poznat u žargonu američke policije, imenuje policijske slučajeve koji ostanu nerazriješeni, odnosno zastarjeli i njihov bi doslovan prijevod bio - hladni slučajevi. Razlozi njihove zastare su raznoliki: nedostatak dokaza, nepostojanje svjedoka, nečiji ''viši interesi'' i slično. No, kako ne bi baš svi ostali bez rješenja i kako se krivci ne bi nekažnjeno izvukli, i u ovoj će se sezoni pobrinuti detektivka ove uzbudljive policijske televizijske serije u proizvodnji Jerryja Bruckheimera, CBS-a i Warner Brothersa.

Detektivka Lilly Rush (Kathryn Morris) je jedina policajka Odjela za umorstva Philadelphije koja radi na zaboravljenim slučajevima - slučajevima koji nikad nisu riješeni. Tvrdoglava i snalažljiva Lilly Rush ponovno otvara slučajeve neriješenih umorstava koja su se zbila godinama, nekad i desetljećima ranije. U svojoj prijašnjoj karijeri, detektivka se proslavila koristeći svoje instinktivno razumijevanje kriminalnog uma kako bi riješila aktualne slučajeve ubojstava, ali sada je naišla na nove izazove. Njezin se posao sastoji od ispitivanja svjedoka starih slučajeva čiji su se životi i okolnosti koje ga čine od tada jako promijenili. Koristi se najnaprednijom modernom tehnologijom i pronalazi svježe dokaze i smjernice za slučajeve koji su se nekad činili nerješivima. U isto vrijeme, spremna je na neke posljedice: najviše na mogućnosti otvaranja starih rana i opasnosti da osumnjičeni počine nove zločine, ali u svom novom zaduženju prije svega vidi prekretnicu karijere, kao i brigu da nijedna žrtva ne bude zaboravljena.

Kad se nađe u naizgled bezizlaznoj situaciji, Lilly traži pomoć i savjete od svog uglednog mentora, poručnika Johna Stillmana (John Finn), kao i starijeg detektiva Willa Jeffriesa (Thom Barry), koji joj zbog svojih godina i velikog iskustva služi kao direktna veza s prošlošću. U policijskom timu su još detektivi Nick Vera (Jeremy Ratchford) i Scott Valens (Danny Pino).

U glavnoj ulozi detektivke Lilly Rush i dalje gledamo Kathryn Morris, koja je u najsvježijem sjećanju publike ostala glumeći u velikim hitovima Stevena Spielberga ''Minority Report'' i ''Umjetna inteligencija'', ali njezina zavidna karijera broji i nastupe u ''The Last Castle'', ''The Contender'', ''Bolje ne može'' i ''Jerry Maguire''. Iza nje je i dugotrajan rad na televiziji (serije ''And Never Let Her Go'' i ''Oldest Living Confederate Widow Tells All'' te brojni filmovi) i u kazalištu.

"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 08:15
Gledala sam ovu seriju dok sam imala kablovsku ...od kako sam u mom selu, ne mogu da je gledamCry, a baš mi se sviđala
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 10:53
ovo mi je najbolje serija općenito.
hvala za titlove
Na vrh
Monn@ View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Monn@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 11:18
da, definitivno, meni najdraža detektivska.
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 14:17
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Gledala sam ovu seriju dok sam imala kablovsku ...od kako sam u mom selu, ne mogu da je gledamCry, a baš mi se sviđala

Pa draga, pa kaj si ju ne skineš? Ako hoćeš pošaljem ti? Wink

Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

ovo mi je najbolje serija općenito.
hvala za titlove

Ma nema na čemu. He, he, dobro si se ti i sjetio ubaciti link za titlove. Wink
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 14:19
Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pa draga, pa kaj si ju ne skineš? Ako hoćeš pošaljem ti? Wink

LOL Baš nemam naviku da skidam serije...obećala sam i dr Housa da ću skinuti i pogledati pre, cirka, 6 meseci LOLLOLLOL ali još nisam ni počela tražiti linkove LOL

Ajde, od ponedeljka ću se pozabaviti ovim..... (ne obećavam LOL ali imam dobru voljuBig smile)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 14:29
Uuuuuu, brza si, nema kaj.  LOL
Sporog treba kad zatreba po smrt poslat, al tebe bome po epidemiju... ROFL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 14:38
Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Uuuuuu, brza si, nema kaj.  LOL
Sporog treba kad zatreba po smrt poslat, al tebe bome po epidemiju... ROFL

Mila, brza sam kad je gledanje filmova i serija u pitanju (ne širi temu na pitanje šta onda radim na filmskom forumu LOL )  ali sam zato u drugim stvarima kako treba Wink LOL

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 15:05
A jel je? ae izvukla si se ovaj put. Wink
Ček, ček, jel ovo laganinini postaje spam? ccc

OT: Ma Cold Case je zkn.
      Preporučujem je svim ljubiteljima kriminalističkihih serija.
      Jedina razlika između ove i ostalih serija je ta - da je ova daleko realnija
      od ostalih. Clap
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.