Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa kamerom ili...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa kamerom ili...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa kamerom ili...
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 19:51
imam problem koji mi pije krv na slamčicu.imam phillips spc530nc-kameru,i kad preko skype-a pokrenem video poziv momentalno mi pogasi komp.kad pokrenem kameru prije skype-a piše mi eror i ne pokazuje sliku.ima li pomoći???
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 02:43
a da ponovo instaliras drajvere ?

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 02:49
I obavezno pogledaj za koji OS koristiš drajvere
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 20:53
Originalno postovano od strane Sebastijan Sebastijan piše:

I obavezno pogledaj za koji OS koristiš drajvere
ajd mi malo pojasni ovo,ako može?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 20:56
Originalno postovano od strane rade.c rade.c piše:

salis se, jelda?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 21:03
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Originalno postovano od strane rade.c rade.c piše:

salis se, jelda?
ne,jel problem nešto ne znati?

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 21:19
pa kad se radi o ovim stvarima, DA
skini drivere za operacijski sustav koji koristis
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 21:30
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

pa kad se radi o ovim stvarima, DA
skini drivere za operacijski sustav koji koristis
e vidiš ono OS nisam znao šta je, to je ok,prije par dana mi je bio majstor,rušio sistem i sve posložio ponovo al kamera i skyp neće zajedno.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 01:13

I ti mu platio?

O jada......  

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 08:27
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

I ti mu platio?

O jada......  

nije bio samo to problem,bilo je još nekih stvarčica za srediti al kamera i posle toga ista mislio sam da je neko imao istih problema pa da mi pomogne,al ništa.izgleda da će tako i ostati.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 12:28
A, sad neznam, jesi li pokusao instalirati drajvere preko Device Menager i da ti "rucno" izberes koji drajver da instalira.
Pokusaj i sa neku stariju verziju skypa dal ce biti u redu.

Ažurirao prijatel-MKD - 20.Ožujak/Mar.2010 u 12:30
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 12:49
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

A, sad neznam, jesi li pokusao instalirati drajvere preko Device Menager i da ti "rucno" izberes koji drajver da instalira.
Pokusaj i sa neku stariju verziju skypa dal ce biti u redu.
e vidiš,nisam pokušao sa starom verzijom,pokušaću kasnije,danas sam instalirao MSN i preko njega radi. u svakom slučaju hvala vam na pomoći.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,582 sekundi.