Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Robert Pattinson novi Bond?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Robert Pattinson novi Bond?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Robert Pattinson novi Bond?
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 17:51
Robert Pattinson u ulozi novog Jamesa Bonda?

BLJEDUNJAVI Robert Pattinson izrazio je želju da naslijedi Daniela Craiga u popularnom filmskom serijalu i utjelovi najnovijeg tajnog agenta Jamesa Bonda. "Možda za nekoliko godina, ali nisam baš dobar kada je bježanje u pitanju", izjavio je mlađahni Pattinson i tako potaknuo mnoge na razmišljanje.

Dok većina smatra da glumac nije stvoren za ulogu najboljeg agenta na svijetu koji usput uvijek nađe vremena da slomi pokoje žensko srce, drugi pak smatraju da bi Robert za koju godinu mogao biti spreman da utjelovi lika poput Jamesa Bonda.

Robert Pattinson postao je poznat široj javnosti nakon uloge u filmu "Twilight" te je tako pridobio simpatije mnogih filmofila, ali i curica diljem svijeta. Obični dečko iz susjedstva, kako se predstavlja, već je nekoliko puta izrazio želju da jednog dana dostigne uspješnog Johnnyja Deppa, a sudeći prema talentu koji ima, ne sumnjamo da bi mu to moglo poći za rukom.

"Stalno se trudim napraviti si neko ime, a ne biti slavan samo zbog slave"

"Stalno se trudim napraviti si neko ime, a ne biti slavan samo zbog slave. To je teška bitka, no mislim da su ljudi kao Johnny Depp te stvari uspjeli napraviti. Njega nitko ne sudi isključivo po slici koju mediji lansiraju o njemu, već je bitno ono što radi, kako glumi. Da bi se stiglo do toga, treba mnogo discipline i skrivanja od medija", izjavio je nedavno Pattinson.

index.hr
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 17:51
Prva reakcija:
NEEEEEEEeeeeeee!!!!!

Dalje čitam:
Citiraj "Možda za nekoliko godina, ..."

Sad mi je malo lakše. Al' ako ovaj 'svjetlucavi' dobije tu ulogu, za mene Bond više ne postoji!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 17:55
Strašno. Confused
LOLOn Bond? Nikako. Thumbs Down
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 18:09
Eto, zato postoji ona stara "Nikad ne reci nikad". Jednom sam rekao da "nikad ne bih propustio Bond film zbog izbora glumca koji mi se ne sviđa". Ali ove "James Dean Wannabe" seronje me izluđuju. Ovog mamlaza ne bih gledao kao Bonda ni za dobru novčanu nadoknadu. Angry
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 20:17
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Eto, zato postoji ona stara "Nikad ne reci nikad". Jednom sam rekao da "nikad ne bih propustio Bond film zbog izbora glumca koji mi se ne sviđa". Ali ove "James Dean Wannabe" seronje me izluđuju. Ovog mamlaza ne bih gledao kao Bonda ni za dobru novčanu nadoknadu. Angry

Velika je sreća što sam ga ja prvo gledao u "Little Ashes" gde je sasvim dobro odigrao pa nemam toliku odbojnost prema njemu ali JAMES BOND. E to je previše!!!!!
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2010 u 23:38
ja jos ne mogu da prezalim sto je daniel kreg james bond a kamoli ovaj! nemam nista protiv njega ali onda bi bond izgubio smisao(kao sto vec i gubi uz ovog krega)! kreg pirsu bronsonu nije ni do kolena!
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 00:38

super, jos da bond pocne da juri decake i sve smo videli

odreko se berete,martini zamenio koka kolom, nema zavodjenja ,mani peni i Q otisli u legende........... samo jos gej bond fali i idemmmmooooooooooo

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 02:19
Meni je Craig odličan kao Bond, ali ovo što su izbacili... to je, znate, jedno veliko sranje... LOLBond koji pije Coca Colu. wallbash 
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 02:34

aj sto pije kocu  ije tako strasno (i darije je pije pa ga se ljudi plase)

ali sto vise nema zavodjenja Meni Peni (osecam da je pogresno napisano) navodno to je mobing i sto ne dobacuje curama ,eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to bre nije fer

e da i kako to da vise ne vozi kola sa svim onim dzidzu bidzama (kako je krenulo u sledecem delu bond ne juri zenske ,ne pije , ne tuce se ,sve resava pricom,i sto je najgore vozi tojotu PRIJUS)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.