Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ninja Assassin (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ninja Assassin (2009)

Ninja Assassin

Ninja Assassin (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

James McTeigue

Scenarij:

J. Michael Straczynski
, Matthew Sand

Glavne uloge:

Adriana Altaras
  >  Landlady
Jonathan Chan-Pensley
  >  Yakuza Henchman
Linh-Dan Pham
  >  Pretty Ninja
Naomie Harris
  >  Mika
Yuki Iwamoto
  >  Yakuza Couch
Sung Kang
  >  Hollywood
Ill-Young Kim
  >  Yakuza Mohawk
Shô Kosugi
  >  Ozunu
Ben Miles
  >  Maslow
Eleonore Weisgerber
  >  Mrs. Sabatin
Rain
  >  Raizo
Yu Fang
  >  Laundromat Manager
Kylie Liya Page
  >  Young Kiriko
Lee Joon
  >  Teenage Raizo
Sungwoong Yoon
  >  Young Raizo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ninja Assassin (2009)
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 03:40

Žanr: Akcija

Scenario: Matthew Sand, J. Michael Straczynski (Changeling, 2008.)

Režija: James McTeigue (V for Vendetta, 2005.)

Glavne uloge: Rain, Naomie Harris, Ben Miles, Sho Kosugi, Rick Yune

Godina proizvodnje: 2009

Zemlja porekla: SAD / Nemačka

Trajanje: 99 min

Sinopsis:
Raizo (Rain) je jedan od najsmrtonosnijih asasina na svetu. Kao dete je završio na ulici, dok ga pod svoje nije uzeo Ozunu Klan, društvo čije se postojanje smatra mitom, i od njega napravio istreniranog ubicu. Međutim, Raiza proganja Klanova nemilosrdna egzekucija njegovog prijatelja, i Raizo se odvaja od njih... i nestaje. Ostaje mu da čeka momenat kada će da sprovede svoju osvetu. U Berlinu, agent Interpola Mika Coretti (Naomi Harris) nailazi na trag prenosa novca koji povezuje nekoliko političkih ubistava sa underground mrežom asasina sa Dalekog Istoka. Oglušavajući se o naređenja svog nadređenog Ryana Maslowa (Ben Miles), Mika istražuje top secret dokumente agencije da bi saznala istinu iza ubistava. Istraga je čini metom, i Ozunu Klan šalje ubilački tim, predvođen smrtonosnim Takeshijem (Rick Yune), koji će je zauvek ućutkati. Raizo spašava Miku od napadača, ali zna da se Klan neće smiriti dok ih oboje ne ubije. Upleteni u smrtonosnu igru mačke i miša po ulicama Evrope, Raizo i Mika moraju da veruju jedno drugom kako bi preživeli... i razotkrili neuhvatljivi Ozunu Klan.

Rezime:Ko ocekuje neku ozbiljniju pricu razocarace se ali zato  akcije i krvi na sve strane tako da vam je sto se toga tice provod zagarantovan

Trailer

IMDB ocena: 6.9/10
Rotten Tomatoes rating: 31%

Trivija:
- Producenti Andy Wachowski i Larry Wachowski (dvojac koji stoji iza Matrix trilogije) angažovali su scenaristu J. Michaela Straczynskog da u potpunosti napiše novi scenario šest nedelja pre početka snimanja, jer nisu bili zadovoljni originalnim radom Matthewa Sanda. Straczynski je završio scenario za 53 sata.

Ažurirao luka0037 - 09.Ožujak/Mar.2010 u 03:46

Na vrh
MakaAFC View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MakaAFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:48
Jednom rijecju, budalastina.
Da mi je 10 godina mozda bi mi se i svidio. Vise sam imao utisak da gledam neku video igru, da to je dobar trip, uzmite neki dzojstik u ruke dok budete gledali film, supersonicne nindze LOLCINA
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:27
Skoro da se slažem, osim vizuelnog WOW efekta, ništa više. Loša gluma i 100000000 puta prežvakana priča.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:30
Ne pika se mišljenje onih (ovisnika) koji dok film traje bacaju pogled i komentarišu na forumu LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:32
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Skoro da se slažem, osim vizuelnog WOW efekta, ništa više. Loša gluma i 100000000 puta prežvakana priča.

u potpunosti se slažem,jedva sam uspio pogledati film do kraja...
Na vrh
MisterSZ View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MisterSZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:35
+ krv ala Tarantino gde izleti oko 7 litra krvi a čovek ima oko 4.5Confused
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:40
Ispravka. Izleti oko 10l krvi. Pitajte kolegu Nameless One
Na vrh
MisterSZ View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MisterSZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:44
Izvinjavam se nisam dobro ispratio sve scene premeriću ponovoLOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:57
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

u potpunosti se slažem,jedva sam uspio pogledati film do kraja...

Potpisujem, ali meni se akcija svidjela pa sam ga pogledao do kraja. Na kraju sam mu s umjetničkog aspekta dao ocjenu 0, a za akciju 8/10LOL
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:18
Pripremio sam se za krvav film, ali ovoliko klišeja stvarno nisam očekivao. Akcija je odlična, gluma i dijalozi nisu. Možda su malo pretjerali s količinom krvi i CGI-a, ali tko bi onda ovo gledao?!

Negdje na pola filma sam skoro zaspao (dovraga i flashbackovi), a onda je agentica, na sreću, rekla da je zapravo knjižničarka.

Do kraja se sve svodi na festival krvi i krvoprolića. Niš' posebno.

Poslije ovog mi treba neki Disneyev crtić. Sa životinjama. Koje pjevaju.

6/10
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2010 u 23:44
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Pripremio sam se za krvav film, ali ovoliko klišeja stvarno nisam očekivao. Akcija je odlična, gluma i dijalozi nisu. Možda su malo pretjerali s količinom krvi i CGI-a, ali tko bi onda ovo gledao?!

Negdje na pola filma sam skoro zaspao (dovraga i flashbackovi), a onda je agentica, na sreću, rekla da je zapravo knjižničarka.

Do kraja se sve svodi na festival krvi i krvoprolića. Niš' posebno.

Poslije ovog mi treba neki Disneyev crtić. Sa životinjama. Koje pjevaju.

6/10

LOL Onda odgledaj Princeza i žabac LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,309 sekundi.