Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tron Legacy (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tron Legacy (2010)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tron Legacy (2010)
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 03:05

Cast Jeff Bridges ... Kevin Flynn
Michael Sheen
Olivia Wilde ... Quorra
John Hurt
Garrett Hedlund ... Sam Flynn
Serinda Swan ... Siren
Bruce Boxleitner ... Alan Bradley

Director:
Joseph Kosinski
Writers:
Adam Horowitz (screenplay)
Richard Jefferies (screenplay)

'Tron: Nasljedstvo' je nastavak 'Trona', hita iz 1982. o znanstveniku (Jeff Bridges) koji ulazi u računalni svijet. U ovom filmu sin odlazi u potragu za ocem i završava u tom istom svijetu punom opasnih programa i gladijatorskih igara. 1980-ih je film o virtualnom računalnom svijetu izgledao futuristički, a danas izgleda zastarjelo. Zato je nastavak 'Trona' snimljen uz najmodernu tehnologiju i nudi jedan novi svijet: 3D svijet!

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 14:55
Evo još jedan trailer...

Odlično izgleda film, mislim da će mi se ovo jako sviđati. Sucker for effects.. LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2010 u 01:54
Internetski čudak 'Tron Guy' recenzira film 'Tron: Legacy'

Jay Maynard, poznatiji kao 'Tron Guy' postao je popularan kada je sam napravio svoj kostim inspiriran filmom.

Jay Maynard, računalni programer i sistemski administrator, poznatiji na internetu kao "Tron Guy", postao je popularan kao geek, koji je napravio sam svoj elektroluminiscentan kostim, inspiriran prvim "Tron" filmom. Kao takav, obučen u svoj kostim, postao je sprdnja i u isto vrijeme senzacija diljem interneta te je gostovao u mnogim emisijama i bio dio različitih Tron događaja. Časopis WiReD dobio je briljantnu ideju, uzeti upravo Maynarda da recenzira film "Tron Legacy", nastavak originala, na koji se on toliko pali. 

- Što je popularni "Tron Guy" mislio o nastavku svojeg omiljenog filma nakon 28 godina?

- Nadao sam se kako će me film stvarno iznenaditi po onome što sam vidio u trailerima o produkciji i nisam bio razočaran - zaključio je ekspert za Trona.
Maynard je naime uputio i na nekoliko tehnoloških detalja, poput uglavnom točnog prikazivanja SunOS 4.0.1. X konzole, no jedini problem tj. netočnost je što se vrti na i386 mikroprocesoru. Saznavši tu informaciju, svijet se okrenuo naglavačke. Ovakva nebitna sitnica za ostatak svijeta, Maynardu i ostalim sličnim geekovima znači život i daje drugačiji "realniji" pogled na nerealan film.

Maynard je isto tako zamolio Disney da mu dozvole da nastupi u najavljenom trećem dijelu Trona (koji je trenutno u pretprodukciji) ili da mu barem ustupe novo odijelo, tako da ljudi koji ga traže za nastup, imaju preko njega doticaj s novim filmom.

- Rezultat je vizualno i intelektualno predivan, a emocionalno iscrpljujuć. Film je logičan nastavak na original, premda ne trebate pogledati prvi film kako bi shvatili što se događa u novome - zaključio je Maynard. Naravno, da Maynard ima novo odijelo, fanovi filma imali bi puno veću povezanost s novim filmom.

- Kada bih imao novo odijelo, bio bih u potpunosti spreman pokazati se u novom nastavku - nadodao je. Sumnjamo kako će se ovakvo nešto dogoditi, no zabavno je pročitati kako netko može živjeti u svijetu mašte, čak i u svojoj dubokoj adolescenciji.

mojtv.hr
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 23:00
Definitivno film koji će dobiti oskara za specijalne efekte, nema mu ravnog. Ovi drugi mu nisu do kolena. Film je  završio pre nekih sat vremena, meni je samo on u glavi. Da se ne znam šta desi, verovatno bi to zanemario, pošto sam i dalje pod velikim utiskom, zbog ovog čuda
od filma.. Efekti su toliko savršeni da nema šanse da im se nađe mana.. Pogotovo kompjuterski generisani lik Džef Bridžisa... Brutalno su ga napravili..
Sve je bre brutalno, svaki sekund proveden u tom 3D svetu je kompjuterski savršeno odrađen. Priča kao priča, borba dobra protiv zla i to u spakovano u 3D. Nema
bolje kombinacije. 125 minuta je proleteleo, kao rukom..... Prvi put sam pogledao na sat, čisto da vidim koliko ima sati, negde posle 90 minuta i prosto sam bio
razočaran, jer sam znao da je blizu kraj i da ću još malo uživati.. Mogao bi do sutra pisati o ovom filmu, ali nema smisla.... mislim da sam sve rekao..

P.S.
 prevod je rađen u 3D, sve vreme  je izgledao kao da je van platna, kao da je u prvom redu LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 14:31
Verujem da bi mi bio kudikamo zabavniji da sam gledao u 3d ali ovako obicna izlizana prica koja ne nudi nista novo i originalno.

Ažurirao Bardem - 12.Sijecanj/Jan.2011 u 14:32
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 16:33
Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

Verujem da bi mi bio kudikamo zabavniji da sam gledao u 3d ali ovako obicna izlizana prica koja ne nudi nista novo i originalno.

palo je i meni par puta na pamet, kako ovaj film ne bi bio to, što jeste da se gleda u 2D
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.