Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Princess of Mars (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Princess of Mars (2009)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Princess of Mars (2009)
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2010 u 22:43
Princess of Mars (2009)

Iz najpoznatije mockbuster kompanije "The Asylum" dolazi nam još jedno "remek delo"... Kako je kompanija poznata po obradama Holivudskih blockbuster-a, zapitaćete se čija je ovo obrada.
Kratko i jasno "Avatar"-a. Moram vas ipak razočarati i reći da nije u 3D tehnici snimljen i da nema velih plavih "štrumpfova" ali ima jedno veliko ime Traci Lords - ni manje ni više!!!! Pošto sam krenuo sa "toplo-hladno" informacijama, pogađate da sad sledi razočarenje - nema golotinje, a stara dobra Traci nema više 18 (LOL)...

Evo par sličica iz aktuelnog filmskog "hita": Princess of Mars AKA Traci Lords Is A Princess Of Mars. God Help Us All.

Malo i o samom "filmu": John Carter, veteran američkog građanskog rata, misteriozno odlazi na Mars. Po dolasku počinje da veruje da ima veliku snagu na ovoj planeti, zbog manje gravitacije a ubrzo zatim skoro pada u ruke Tharks-a, nomadsko pleme planete...  Zahvaljujući svojoj snazi i borbenim sposobnostima raste mu ugled u plemenu pa postaje jedan od vođa... Naravno, tu imamo i negativce.
Uglavnom, kome se svideo Šerlok Holms u borbi sa dinosaurusima i hobotnicama, ovo će ga oduševiti. LOLLOL

P.S. Ne znam zašto ali mislim da će kolega Wolverine uraditi prevod za ovo. LOL

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2010 u 23:01

Za one koji su ocarani Traci Lords, njeni prvi koraci u svijet takozvanih "ozbiljnih" filmova

su bili sa  Johnny Deppom u filmu Cry-Baby (1990) Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 00:14
Hm... Njeni prvi koraci u svet "ozbiljnih" filmova su bili mnogo ranije...Big smile Znam, gledao...
Bogami, to su baš bili ozbiljni filmovi...
Ko drukčije kaže, kleveće i laže...Smile
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 00:42
Originalno postovano od strane darije darije piše:

P.S. Ne znam zašto ali mislim da će kolega Wolverine uraditi prevod za ovo. LOL

nisam blesav
Ouch
(da ima golotinje pa ajde, da spojim lepo sa beskorisnim)
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 00:45
Ovako spoj beskorisno sa Princezom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.