Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Human Target (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Human Target (2010)

Human Target

Human Target (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Jonathan E. Steinberg

Glavne uloge:

Jackie Earle Haley
  >  Guerrero
Chi McBride
  >  Winston
Mark Valley
  >  Christopher Chance
Indira Varma
  >  Ilsa Pucci
Janet Montgomery
  >  Ames
Lennie James
  >  Baptiste
Emmanuelle Vaugier
  >  Emma Barnes
Tony Hale
  >  Harry
Leonor Varela
  >  Maria Gallego
Jordi Caballero
  >  Hector Lopez
Autumn Reeser
  >  Layla
Timothy Omundson
  >  Interrogator
David Orth
  >  Severenson Kleman
Louis Paquette
  >  Thug #2
Grace Park
  >  Eva Khan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Human Target (2010)
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 20:43

Nova serija iz 2010 godine, koja je prepuna akcije ali i humora s Markom Valleyjem u glavnoj ulozi. Valley je najpoznatiji po ulogama Brada Chasea u Boston Legalu i Johna Scotta u Fringeu. Radnja serije vrti se oko Christophera Chancea, operativca koji preuzima identitete svojih klijenata a koje obično progone ubojice. Na taj način ubojice progone njega, a ne njegove klijente, pa se on mora obračunati s njima. U seriji glume i Jackie Earle Haley i Chi mcBride , a pojavljuje se i Tricia Helfer (Sixica iz BSG-a).
Inače, serija se bazira na istoimenom stripu
iz 1972. kojeg su kreirali Len Wein i Carmine Infantino.

Premijera ove „na stripu temeljene“ akcijske serije bila je 18.01.2010.

Izvor: crofriends.com

Do sada je prikazano 6 epizoda, prema tvcountdown.com izgleda će biti 12 epizoda, ali nadajmo se na još više.Big smile

Link ka prevodima

Prevod za ovu seriju radi kolega By_IvicaClap
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 20:48
Za mene je ovo novo osvezenje, odlicna akciona serija, onako opustajuca, u nekih situacija smesna, zanimljive misije obavlja, odlicno ide prica narocito u poslednju epizodu gde nam otkriva neke stvari o Chance-u. 
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 21:51

Meni se zasad sviđa serija, hvala kolegi na prijevodima Clap

Na vrh
by_Ivica View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj by_Ivica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 22:06
I meni je serija super. Drago mi je da sam pogodio prevoditi jednu super seriju. Prva sezona ce imati 12 epizoda, a zadnja epizoda nosi naziv "Christopher Chance", znaci da ce se izgleda zadnja epizoda totalno posvetiti njegovoj proslosti, tj. prema nesluzbenim informacijama, u zadnjoj epizodi ce biti prikazan slucaj broj 1 i Katherine. Jedva cekam :)

Btw, u jednoj od sljedecih epizoda ce biti jedna zenska koju je Chance spasavao u jednoj od proslih epizoda. Mislim, znam koja je to, ali bolje da ne otkrivan, vise ce se ljudi iznenaditi. :)

Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2010 u 14:32
Na vrh
zerro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 22:30

Za sada je extra serija, nadam se da ce i nadalje Wink

P.S. Ivice osecam da se radi o onoj FBI Agentici koju je spasavao u Ruskoj ambasadi Tongue

Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2010 u 14:32
Na vrh
by_Ivica View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj by_Ivica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 01:21
Hah, ne mogu vjerovati, svima kojima sam rekao da se vraca zenska a nisam napomenio koja, pogode od prve :)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 14:31
Zamolio bih vas kad nesto napisete sto ostali ne bi hteli da znaju, napisite ga sa sivim fontom, da se ne vidi:

Primer kao ovaj tekst sada
Na vrh
zerro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 20:15

Kakva korist od toga ako se drzi levi klik misem i predje preko natpisa svejedno se vidi ;)

Resenje:ne pisati da se ne bi videlo :)

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 21:40
Pa fora je u tome ko želi videti može preći preko natpisa a ko neće preći će preko toga.
A ovako ako normalno pišeš odmah upada u oči. Smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 23:49
odlicna epizoda 9, svaka im cast, svakom epizodom sve bolja i bolja. A i onaj crnja mi postao zanimljiv i smesan , u pocetku me nervirao kao nista ne razume, glup.
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 00:50
dobra akciona krimi serija. 4 od 5 bodova. obadvije sezone jednako dobre. preporučam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.