| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Human Target (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Human Target (2010)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 20:43 |
|
Nova serija iz 2010 godine, koja je prepuna akcije ali i humora s Markom Valleyjem u glavnoj ulozi. Valley je najpoznatiji po ulogama Brada Chasea u Boston Legalu i Johna Scotta u Fringeu. Radnja serije vrti se oko Christophera Chancea, operativca koji preuzima identitete svojih klijenata a koje obično progone ubojice. Na taj način ubojice progone njega, a ne njegove klijente, pa se on mora obračunati s njima. U seriji glume i Jackie Earle Haley i Chi mcBride , a pojavljuje se i Tricia Helfer (Sixica iz BSG-a). Inače, serija se bazira na istoimenom stripu iz 1972. kojeg su kreirali Len Wein i Carmine Infantino. Premijera ove „na stripu temeljene“ akcijske serije bila je 18.01.2010. Izvor: crofriends.com Do sada je prikazano 6 epizoda, prema tvcountdown.com izgleda će biti 12 epizoda, ali nadajmo se na još više. ![]() Link ka prevodima Prevod za ovu seriju radi kolega By_Ivica ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 20:48 |
|
Za mene je ovo novo osvezenje, odlicna akciona serija, onako opustajuca, u nekih situacija smesna, zanimljive misije obavlja, odlicno ide prica narocito u poslednju epizodu gde nam otkriva neke stvari o Chance-u.
|
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 21:51 |
|
Meni se zasad sviđa serija, hvala kolegi na prijevodima |
|
|
|
![]() |
|
by_Ivica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 22:06 |
|
I meni je serija super. Drago mi je da sam pogodio prevoditi jednu super seriju. Prva sezona ce imati 12 epizoda, a zadnja epizoda nosi naziv "Christopher Chance", znaci da ce se izgleda zadnja epizoda totalno posvetiti njegovoj proslosti, tj. prema nesluzbenim informacijama, u zadnjoj epizodi ce biti prikazan slucaj broj 1 i Katherine. Jedva cekam :)
Btw, u jednoj od sljedecih epizoda ce biti jedna zenska koju je Chance spasavao u jednoj od proslih epizoda. Mislim, znam koja je to, ali bolje da ne otkrivan, vise ce se ljudi iznenaditi. :) Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2010 u 14:32 |
|
|
|
![]() |
|
zerro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Leskovac Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 22:30 |
|
Za sada je extra serija, nadam se da ce i nadalje P.S. Ivice osecam da se radi o onoj FBI Agentici koju je spasavao u Ruskoj ambasadi Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2010 u 14:32 |
|
![]() |
|
by_Ivica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 01:21 |
|
Hah, ne mogu vjerovati, svima kojima sam rekao da se vraca zenska a nisam napomenio koja, pogode od prve :)
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 14:31 |
|
Zamolio bih vas kad nesto napisete sto ostali ne bi hteli da znaju, napisite ga sa sivim fontom, da se ne vidi:
Primer kao ovaj tekst sada |
|
![]() |
|
zerro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Leskovac Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 20:15 |
|
Kakva korist od toga ako se drzi levi klik misem i predje preko natpisa svejedno se vidi ;) Resenje:ne pisati da se ne bi videlo :) |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2010 u 21:40 |
|
Pa fora je u tome ko želi videti može preći preko natpisa a ko neće preći će preko toga.
A ovako ako normalno pišeš odmah upada u oči. ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 23:49 |
|
odlicna epizoda 9, svaka im cast, svakom epizodom sve bolja i bolja. A i onaj crnja mi postao zanimljiv i smesan , u pocetku me nervirao kao nista ne razume, glup.
|
|
![]() |
|
stanko-bobinec
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: HR Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 00:50 |
|
dobra akciona krimi serija. 4 od 5 bodova. obadvije sezone jednako dobre. preporučam.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |