Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Wolfman (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Wolfman (2010)

The Wolfman

The Wolfman (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, fantazija, triler, horor

Trajanje:

103 min

Režija:

Joe Johnston

Scenarij:

Andrew Kevin Walker
, David Self
, Curt Siodmak

Glavne uloge:

Anthony Hopkins
  >  Sir John Talbot
Benicio Del Toro
  >  Lawrence Talbot
Cristina Contes
  >  Solana
Michael Cronin
  >  Dr. Lloyd
Nicholas Day
  >  Colonel Montford
Roger Frost
  >  Reverend Fisk
Art Malik
  >  Singh
Simon Merrells
  >  Ben Talbot
Malcolm Scates
  >  Butcher
David Schofield
  >  Constable Nye
David Sterne
  >  Mr. Kirk
Emily Blunt
  >  Gwen Conliffe
Gemma Whelan
  >  Gwen's Maid
Asa Butterfield
  >  Young Ben
Mario Marin-Borquez
  >  Young Lawrence

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Wolfman (2010)
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2010 u 11:11

Žanr: Horor / Triler

Scenario: Andrew Kevin Walker (Sleepy Hollow, 1999.), David Self (Road to Perdition, 2002.), Curt Siodman (fil

Režija: Joe Johnston (Jumanji, 1995.)

Glavne uloge:
Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving, Art Malik

Godina proizvodnje: 2010

Zemlja porekla: Velika Britanija / SAD

Trajanje:
102 min

When the moon is full the legend comes to life

Sinopsis:

Inspirisan klasikom studija Universal, The Wolfman vraća mit o ukletom čoveku na sam početak. Benicio Del Toro glumi Lawrencea Talbota, progonjenog plemića koji se vraća na porodično imanje nakon nestanka svog brata. Posle susreta sa otuđenim ocem (Anthony Hopkins), Talbot kreće u potragu za svojim bratom... i otkriva jezivu sudbinu za sebe.
Detinjstvo Lawrencea Talbota okončalo se noći kada je umrla njegova majka. Nakon što je napustio uspavano viktorijansko selo Blekmur, on je proveo decenije pokušavajući da zaboravi. U međuvremenu ga pronalazi verenica njegovog brata Gwen Conliffe (Emily Blunt) i on se vraća kući da pomogne u potrazi. Otkriva da su seljani stradali od nečega brutalne snage i ogromne krvožednosti, kao i da je sumnjičavi inspektor Skotland Jarda po imenu Aberline (Hugo Weaving) došao da istraži slučaj. Kako se delići slagalice slažu, on saznaje o staroj kletvi koja pretvara ljude u vukodlake u noć punog meseca. Sada, ukoliko ima ikakvu šansu da okonča pokolj i zaštiti ženu u koju je počeo da se zaljubljuje, Talbot mora da uništi zlobno stvorenje u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok traga za stvorenjem, jednostavni čovek sa izmučenom prošlošću saznaće svoju primitivnu stranu... za koju nikada nije mislio da postoji.

Rezime: Opskrbljen specijalnim efektima i grandioznim scenama, The Wolfman pati od nedovoljno napetog scenarija i iznenađujuće malog broja scena od kojih bi vam se koža naježila.

Trivija:

- Film je trebao da režira Mark Romanek, ali je napustio projekat zbog neslaganja oko budžeta.
- Za šminku i masku vukodlaka koju je Benicio Del Toro nosio trebalo je oko tri sata da se stavi i jedan sat da se skine.
- Rick Baker, inače priznati šminker koji je radio na filmovima poput The Wolf Man iz 1941. godine, snimao je film Norbit (2007) kada je saznao da je odobren ovaj projekat. Otišao je kod izvršnog producenta i rekao mu da mora da radi šminku za ovaj film. Iz Universal-a su mu rekli da je on bio njihov prvi i jedini izbor ali da nisu imali načina da ga kontaktiraju jer nije imao agenta.
- Ovo je drugi put da Benicio Del Toro glumi "vukodlaka". Prvi put je to bilo u filmu Big Top Pee-wee (1988), koja je ujedno i njegova prva uloga u dugometražnom filmu.
- Film je prvobitno trebao da se pojavi u bioskopima još 2007. godine, ali poteškoće oko pronalaženja reditelja odložile su premijeru. Novi datum bio je zakazan za februar 2009, pa za novembar 2009, i na kraju februar 2010.
- Prvobitno kompozitor ovog filma bio je Danny Elfman koji je snimio kompletnu muziku pod inspiracijom muzike Wojciecha Kilara za film Dracula Francisa Forda Coppole. Njegova muzika je kasnije odbijena jer nije mogla da se uklopi u novi ton filma nakon nekoliko ponovnih snimanja i odlaganja premijere. Paul Haslinger je trebao da ga zameni, ali je na kraju Universal odlučio da ipak iskoristi Elfmanovu gotsku muziku.
- Inspektor Abberline je fikcionalizacija stvarne istorijske ličnosti. On je bio inspektor u Skotland Jardu koji je istraživao ubistva Džeka Trboseka u Londonu krajem 1880-tih godina.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2010 u 15:21
Sudeći po svemu, ovo će biti odlično, jedva čekam. faithlessmary
Na vrh
sientelo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sientelo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 05:12
Film je i vise nego odlican,upravo sam zavrsio sa gledanjem
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 12:44
Volim filmove o vukodlacima Embarrassed
Ne mogu nigde da nađem nikakav prevod. Stavila sam da se skidaju tri verzije(1 cam i 2 TS), pa ako bude audio podnošljiv probaću da uradim Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 15:02
Gledao trailer i moram reći da obećava (mada, SVI filmovi gledano prema trailer-ima, obećavaju ). Neće ovo biti obična glupa priča o vukodlacima. Ne znam zašto, ali me nekako na prvi pogled podseti na Bakjwi (2009)... Ne globalno sam film, nego...

Moguć spoiler:
Kao, on je došao kući zbog brata koga je ubio vukodlak kako bi ga osvetio a i sam to postaje... I šta onda? Dobar vukodlak? Ovo je čisto moje nagađenje, jer sam pogledao samo trailer.

Takođe, kolege Sentinel i silent_passenger rade prevode za film pa ćemo svakako imati dva odlična autorska prevoda.

EDIT: zaboravih da spomenem prelepu (bar meni) Emily Blunt inlove

Ažurirao darije - 22.Veljaca/Feb.2010 u 15:20
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 15:16
Ja nikada ne gledam trejlere, osim ako je u pitanju ekranizacija neke knjige koju sam čitala. Ne volim da kvarim sebi ugođaj, jer trejleri obično kažu mnogo više nego što bi (po mom mišljenju) trebalo i obično ti daju potpuno pogrešnu sliku o filmu Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 15:58
Želeo bih da znam da li vredi skidati ovaj film,da li je vredan za gledanje?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 17:59
Pa, ja sam skinula, a Senti radi prevod...moraćeš sačekati još dan dva ako želiš naše mišljenje Wink

Ažurirao bojanadj - 22.Veljaca/Feb.2010 u 17:59

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 18:03
Čekaću,strpljiv sam ja.Wink
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 19:17
Samo da je dobro izraden vukodlak, i menjam moji avatar Big smile
Cekam bolju verziju filma i naravno ako sentinel radi prevod sacekacu.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 19:34
Sentija nemaš šta čekati, samo što nije LOL

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 20:32
hahahaha cuj nje :P
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 20:38
Vidim da da je prjevo postavljen, hvala brate Sentinel Clap
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 20:39
hmm... nisam ja, imam jos malo =)
a daj ako me netko sad prestigo, jos 10 min do kraja upucat cu se :D
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 20:42
Ja sam kriv Smile Video sam popis i pricinilo mi se da je bio u prevedjeni postavljeni, kazem vam ova boja ubija  AcaNholivud
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 21:03
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

covjece pa ti ces stvarno zavrsiti taj prevod danas!? jos uz to se zezas i s aplikacijom. Stvarno svaka cast. Sory ljudi sto malo skrecem s teme ali me bas zanima; jel ti pati fax zbog tih hobija ili i na ispitima rasturas?
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 21:08
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

covjece pa ti ces stvarno zavrsiti taj prevod danas!? jos uz to se zezas i s aplikacijom. Stvarno svaka cast. Sory ljudi sto malo skrecem s teme ali me bas zanima; jel ti pati fax zbog tih hobija ili i na ispitima rasturas?

e sad nije da se hvalim al kad si pitala :P
na diplomskom sam studiju, ovo sad po bolonji, prosjek 4.1
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 21:41
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

covjece pa ti ces stvarno zavrsiti taj prevod danas!? jos uz to se zezas i s aplikacijom.

i još mu ja odmažem koliko god je u mojoj moći LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 21:54
Prevod postavljen...Senti premašio moju računicuLOL......idem u off da gledam Wink

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 23:09

e sad nije da se hvalim al kad si pitala :P
na diplomskom sam studiju, ovo sad po bolonji, prosjek 4.1

bebinjo

nije to hvaljenje - to su cinjenice, a nepriznavanje samom sebi da rasturas je lazna skromnost. odo ja u filozofiranje Big smile btw ovo za nepriznavanje se ne odnosi na tebe nego opcenito govorim. a za sve ovo, po x-ti put svaka cast. Moj je sa zavrsetkom druge godine bio 4.4 ali nisam imala nikakvih posebnih hobija (uglavnom druzenje..) ali trecu godinu sam se totalno sjebala i ove godine sam morala ponovno upisati 3 predmeta iz 5.og semestra i sad sam ih dala ali s trojkama jer sam se fakat uljenila tak da mi je pao prosjek (moram izracunati). Sad mi je jos ostalo 2 predmeta iz 6.semestra za odslusat + diplomski sto se nadam da cu sve rjesiti do 7.-og mj.
Sad sam stvarno pravobebinjo4temu. Za ispriku vam poklanjem ruza

pa ipak mi nije toliko opao koliko sam mislila, sad pogledala u Studomatu - 4.088

Ažurirao asvalttina - 22.Veljaca/Feb.2010 u 23:17
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.