Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Program za Info o mkv fajlu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Program za Info o mkv fajlu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Program za Info o mkv fajlu
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 15:05
Ima li neki program (kao sto je avi2clipboard koji proveri sve o avi fajlu) da mi sve izvuce o mkv fajlu?

Hvala
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 15:12
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ima li neki program (kao sto je avi2clipboard koji proveri sve o avi fajlu) da mi sve izvuce o mkv fajlu?

Hvala

Ako se ne varam, VideoInspector moze  http://www.kcsoftwares.com/?vtb

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 17:19
Hvala,ce da probamo,pa javim Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 17:35
Ja koju god verziju da sam nasao,uvek nod 32 javlja virus.Ako neko zna gde ima,neka ne zarazena verzija,nek mi da link,jer vise ne znam gde da trazim

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 17:51
To je onaj njihov glupi "upitnik". Uglavnom, izvoli:

http://netload.in/dateik7ubw78069/videoinspector_za_cika_AcaN_a.rar.htm
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 18:38
Hvala lapo,a program kao program,slabo proza ikakve informacije.

Pokaze da film traje oko 20 min i jedino sto daje,je rezolucija,ali nema ono sto mi je bitnije bitrate audio i video zapisa,

Ima li jos nekih u opticaju?

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 19:06
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 19:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Probaj MediaInfo:
http://mediainfo.sourceforge.net/en

to je to,extra ClapClap

Hvala jos jednom Wink

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2010 u 19:29
No Problemo Wink
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 20:43
MediaInfo je najbolji za to.

Ažurirao Slepac - 09.Kolovoz/Aug.2010 u 02:28
Na vrh
raider358 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raider358 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 11:45
Da li neko zna zašto na nekim filmovima MediaInfo neće da radi, ne bitno koji je format u pitanju, jednostavno samo "blicne" (kao krene i u deliću sekunde nestane) i ništa ne pokaže? Jel' se još nekom to dešava? Počeo sam da tripujem da to znači da taj neki fajl nije ok pa zato MediaInfo ne može da ga otvori tj prikaže!? Mada nije mi jasno jer svaki taj fajl tj film najnormalnije puštam preko svih playera.
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 20:21
media player classic daje mislim sve sem video bitrate... file>properties>details
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.