Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PREVIEW FILMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PREVIEW FILMA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PREVIEW FILMA
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 16:29

Sam naslov kaze, treba da neki film predstavim, onako kako on izgleda, tj, da dam 20 pregleda istog ali me muci kako? Do sada se nisam peljao oko toga, pa ne znam, zato i pitam ovde, u starom drustvu. Dakle, drustvo, kako naciniti nesto poput ovoga:

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 16:57
Otvoris film u Media Player Classic, ides na File - save thumbnails, podesis koliko hoces slikica i to je to. Upravo sad sam napravio screenshots:

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 17:28
e hvala ice za ovo,nisam ni ja znao kako se radi..Thumbs Up
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 17:36

Ma sigurno nas ima jos sto nismo znali..... Nije sramota ne znati, pogotovo ja mator konj, nego ne pitati...  :)

Hvala ajs, i ne zaboravi, kada budes dolazio u Srbiju, idi juznom prugom. Veca je verovatnoca da vidis Luku (Krusevac) Marry (Kragujevac) i mene (Kraljevo) na putu do Cudaka (Ivanjica)

Sigurno nas ima jos... javice ti se vec ljudi.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 17:46
Ja sam prvo pretrazio forum, mislim da je darije otvorio takvu temu i objasnjenje ali nisam je nasao. Pa sam se setio da je bilo nesto oko Media Player Classic i nasao sam gde se to radi hehe. Nema na cemu.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 18:17

Hm.... sad sam zapao u nezgodnu situaciju........

Ovo je za avi, a sta cemo kada je fajl .mpg????

Moze li se spremiti neki preview?

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 19:14
Nemam mpg fajl u pc pa ne znam, ali ne verujem da ne moze, sigurno moze, kad vec pravi od avi, mkv.
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 19:15
Evo jednog veoma lakog programa za tu namenu.
Program se zove Image Grabber II, a evo i link: http://image-grabber-ii.software.informer.com/
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 20:20

Upravo sam hteo postovati u vezi njega.....

Skidam ga i nadam se da ce biti dobro resenje za sve moje probleme...

Freeware je, jos jedan +

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 20:58

I zaista radi odlicno..........

Preporucujem kao deo obaveznog softwera.

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 01:40
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Ja sam prvo pretrazio forum, mislim da je darije otvorio takvu temu i objasnjenje ali nisam je nasao. 

http://forum.titlovi.com/pravljenje-screenshots-thumbnailova-iz-filma-mpc_t20851.html
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.