Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Odlične ideje za Terminator 5,6
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Odlične ideje za Terminator 5,6

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Odlične ideje za Terminator 5,6
    Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 15:12
ORIGINALNI SCENARISTA IMA ODLIČNE IDEJE ZA TERMINATORA 5 I 6

Nakon što su prava na Terminatora prodata Pacificor-u, pojavile su se i prve vesti o 24 strane osnovnih ideja za peti i šesti deo serijala. Reč je o Vilijamu Višeru, koji je dao svoj doprinos u stvaranju prva dva, ujedno i najomiljenija, dela serijala koje je režirao Džejms Kameron.

Prema onome što se moglo pročitati u sažetku Višer je uspeo da zadrži zaplete predstavljene u trećem (Džonatan Mostou) i četvrtom (McG) delu ali i da vrati priču ka originalnim junacima i da preokrene vremeplovnu priču iz prva dva dela.

Dakle, iako će se priča dešavati u postapokaliptičnom svetu gde vladaju borbe, postojanje vremeplova će omogućiti Sari Konor i Kajl Risu da imaju interakciju i pored onog čuvenog sudbonosnog susreta kada je on došao iz budućnosti da bi zaštitio majku budućeg predvodnika pokreta otpora.

Višer je stvorio i ulogu za Arnolda Švarcenegera, koji je već imao preokret od negativca iz prvog do zaštitnika Džona Konora u drugom delu. Ovoga puta njegove usluge neće biti potrebne sve do same završnice u šestom filmu, koji će se snimati kada više ne bude guverner Kalifornije.

Biće nekoliko novih negativaca i mnogo super-oružja. Spomenimo samo najnoviju Skajnetovu kreaciju - kiborge koji mogu da menjaju oblik kao Transformersi i predstavljaju nešto najsmrtonosnije viđeno do sada u Terminator serijalu.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 16:59
samo Arnold,ostali neka hvalaSmile
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:07
Jedva čekam 5 i 6 deo i nadam se da će opet glumiti Arnold ŠvarcenegerWink
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:09

Originalno postovano od strane JDs Revenge JDs Revenge piše:

samo Arnold,ostali neka hvalaSmile

+1

Nema bez njega selameta

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:11
pa ne može čovek da glumi 200 godina.
Ja se inače radujem što ga nema,a isto je dobro legao Salvation bez njega(govorim u svoje ime)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:18
Ja uopšte ne mogu da verujem da neko čeka snimanje ovih nastavaka.
Prvi i drugi film su bili dobri, treći već loš, sa četvrtim nisam ni htela da gubim vreme.
Za neke filmove jednostavno ne vidim potrebu da se snimaju nastavci. Zar nemaju nikakvih novih ideja? Ako ih imaju, zašto je potrebo vezivati ih za već ofucane likove?

Ažurirao bojanadj - 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:18
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:23
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Prvi i drugi film su bili dobri, treći već loš, sa četvrtim nisam ni htela da gubim vreme.

+ 1, samo što sam ja nažalost gubio vrijeme i s četvrtim dijelom, koji nije loš poput trećeg, ali nije niti iznad prosjeka. Wink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:27

Za neke filmove jednostavno ne vidim potrebu da se snimaju nastavci. Zar nemaju nikakvih novih ideja? Ako ih imaju, zašto je potrebo vezivati ih za već ofucane likove?

Drži se ti spam sekcije LOLLOLLOL

Apsolutno se ne slažem sa tobom,ali kako samo možeš da pomisliš da staviš 3 i 4 deo u isti koš tj. da ih spomeneš i da samim tim,što ti je 3 loš i ne gledaš 4?Apsurdno,po meni naravno.

Pa 4 je remek delo za 3  i ima dosta novina,kao i samim tim što nema Arnija Wink (dobro pojavi se nekad LOL)

Pa kako ne vidiš svrhu snimanja nastavaka,pa PARE!!

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:34

hahaha Smile

meni licno salivation je propast,bezdusan,aaaa....

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:59
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ne mogu, imam neređenje odozgo da moram da postujem i po drugim sekcijamaBig smile. To što nisu naglasili da ti postovi moraju biti ozbiljni, tj da ne smem da spamujem njihov problem LOLLOLLOL

Da, znam, "pare, pare, pokreću svet...", ali oni će snimiti i 234 nastavak sve dok bude onih koji su voljni da plate da gledaju to.

Objasni ti meni svhu gledanja ovih nastavaka! Šta to oni imaju da ti novo kažu/prikažu? Koju novu poentu ti mogu dati? Koji novi obrt može postojati u priči koja već ima početak, sredinu i kraj? Pogotovo što kažeš da ti je drago što neće biti Arnolda kao pre!
Radnja će biti smeštena u budućnost!? Kakava novina! Pa nemaju gde ni da strpaju u prošlost, odnosno u sadašnje vreme jer je to već ispričano!  Ponovni susret zaljubljenih!? Kakav obrt! Ubacimo elemente ljubavi, da privučemo one koji su uzdisali u napetosti jednonoćne ljubavi prvog dela! Novo oružje i novi negativci!? Wooow, ne mogu da dočekam! Ovo zaista nemamo priliku da vidimo u svakom drugom filmu snimljenom u poslednjih par godina!

Radije ću još dva puta gledati Distrikt 9, koji (iako nisam fan takvog snimanja i samog filma) bar ima dooobru poentu i prikaz nas ljudi i sveta u kom živimo i šta uvek radimo i uvek ćemo raditi, koji je bar bio dašak vetra u ovim SF filmovima kojima nas zatrpavaju godinama.

Ponavljam, ne volim nastavke priča koje su već ispričane! Zašto? Zato što njima potiru sve ono što je bilo dobro u prvom(prvim) filmu (filmovima). Ponavljam, prva dva filma su bila super(gledala sam ih više puta kao vrlo mladaLOL), sve preko toga je samo mazanje očiju obožavaocima SF i specijalnih efekata i pljuvanje po prvobitnoj ideji i priči!
Mogu shvatiti i volim gledati nastavke filmova tipa Smrtonosno oružje i Umri muški (mada mi je oslednji bio smehoteka, ali ajde, Brus je Brus LOL) jer su to filmovi tipa "slika jednog radnog dana" pa svaki nastavak bude pun novih fora i fazona, jer "novi radni dan" može doneti nešto zaista novo! Filmovi poput Terminatora, po meni su ispričane priče u 1 ili 2 nastavka. Sve preko toga, ismejavanje publike!

Žele pare? Pa nek onda malo aktiviraju svoje sive ćelije i naprave nešto što će biti vredno odlaska u bioskop i kupovine karte! Presipaju iz šupljeg u prazno već godinama!

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 18:16

Ne mogu, imam neređenje odozgo da moram da postujem i po drugim sekcijamaBig smile. To što nisu naglasili da ti postovi moraju biti ozbiljni, tj da ne smem da spamujem njihov problem LOLLOLLOL

Da, znam, "pare, pare, pokreću svet...", ali oni će snimiti i 234 nastavak sve dok bude onih koji su voljni da plate da gledaju to.

Objasni ti meni svhu gledanja ovih nastavaka! Šta to oni imaju da ti novo kažu/prikažu? Koju novu poentu ti mogu dati? Koji novi obrt može postojati u priči koja već ima početak, sredinu i kraj? Pogotovo što kažeš da ti je drago što neće biti Arnolda kao pre!
Radnja će biti smeštena u budućnost!? Kakava novina! Pa nemaju gde ni da strpaju u prošlost, odnosno u sadašnje vreme jer je to već ispričano!  Ponovni susret zaljubljenih!? Kakav obrt! Ubacimo elemente ljubavi, da privučemo one koji su uzdisali u napetosti jednonoćne ljubavi prvog dela! Novo oružje i novi negativci!? Wooow, ne mogu da dočekam! Ovo zaista nemamo priliku da vidimo u svakom drugom filmu snimljenom u poslednjih par godina!

Radije ću još dva puta gledati Distrikt 9, koji (iako nisam fan takvog snimanja i samog filma) bar ima dooobru poentu i prikaz nas ljudi i sveta u kom živimo i šta uvek radimo i uvek ćemo raditi, koji je bar bio dašak vetra u ovim SF filmovima kojima nas zatrpavaju godinama.

Ponavljam, ne volim nastavke priča koje su već ispričane! Zašto? Zato što njima potiru sve ono što je bilo dobro u prvom(prvim) filmu (filmovima). Ponavljam, prva dva filma su bila super(gledala sam ih više puta kao vrlo mladaLOL), sve preko toga je samo mazanje očiju obožavaocima SF i specijalnih efekata i pljuvanje po prvobitnoj ideji i priči!
Mogu shvatiti i volim gledati nastavke filmova tipa Smrtonosno oružje i Umri muški (mada mi je oslednji bio smehoteka, ali ajde, Brus je Brus LOL) jer su to filmovi tipa "slika jednog radnog dana" pa svaki nastavak bude pun novih fora i fazona, jer "novi radni dan" može doneti nešto zaista novo! Filmovi poput Terminatora, po meni su ispričane priče u 1 ili 2 nastavka. Sve preko toga, ismejavanje publike!

Žele pare? Pa nek onda malo aktiviraju svoje sive ćelije i naprave nešto što će biti vredno odlaska u bioskop i kupovine karte! Presipaju iz šupljeg u prazno već godinama!

Ako ćemo tako gledati,pa skoro svi nastavci tipa halloween,friday the 13th.......robocop...rocky....rambo....superman..............su provaljeni i tačno se zna radnja od početka pa do kraja i bez da se film gleda,znači ne zaslužuju nastavke,ali ipak ih imaju i dalje se snimaju.Pa kao što naslov kaže,odlične novine u sledećim nastavcima.
Pa meni ne treba veća novina od te da se Kristijan Bejl ubaci kao glavni lik umesto Arnija.Pa pun mi ku**c tih filmova gde starkelje sa 60 i kusur godina izigravaju neke mudonje.
Indiana Jones,sad ovo smrtonsono oružje,ma daj bre............gluposti.
Pa trenutno nije mogao bolji glumac da ga zameni.

- Armin van Buuren

Na vrh
MisterSZ View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MisterSZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 18:28
Ma ne trebaju im nove ideje dovoljno je da kradu (kao što su i do sada radili) ima šta da se ukradeThumbs Up
Zamislite samo da ekranizuju neke strip filmove kao što su Zagor, Komandant Mark, Blek stena itd  vidiAndja
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:04

Ako ćemo tako gledati,pa skoro svi nastavci tipa halloween,friday the 13th.......robocop...rocky....rambo....superman..............su provaljeni i tačno se zna radnja od početka pa do kraja i bez da se film gleda,znači ne zaslužuju nastavke,ali ipak ih imaju i dalje se snimaju.Pa kao što naslov kaže,odlične novine u sledećim nastavcima.
Pa meni ne treba veća novina od te da se Kristijan Bejl ubaci kao glavni lik umesto Arnija.Pa pun mi ku**c tih filmova gde starkelje sa 60 i kusur godina izigravaju neke mudonje.

Pa pazi prijatelju, ako ćemo tako, pun je i meni k***c gotovo svih horora u poslednjih 10 godina, jer su u 99,99% slučajeva (po mom mišljenju naravno) u pitanju idiotski rip offovi starih, i iz prvog pokušaja odlično urađenih filmova poput Halloween, Elm STreet, Texas Chainsaw Massacre, Friday 13-th itd... Ovde nisu u pitanju nekakve obrade starih hitova pa da mi smeta 100-godišnji Arnold u istoj ulozi. Ovo je nastavak kultnog filma koji je bez njega prazan, a Christian Bale igra John Connora a ne terminatora. Film se zove Terminator a ne John Connor, pa i da se Marlon Brando povampirio da igra Connora u svojih 30-40 godina, fali Arnold. I još nešto, te starkelje od 60 i kusur godina nose više harizme i snage u sebi od većine današnjih glumaca u punoj snazi. To je Stallone dokazao poslednjim Rockijem, a bogami i Rambom. Kakvo god mišljenje vladalo o njemu kao glumcu, ove uloge niko (ali NIKO) ne može da odigra bolje od njega. E, zato u Terminatoru nedostaje Arnold.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:28
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Pa pazi prijatelju, ako ćemo tako, pun je i meni k***c gotovo svih horora u poslednjih 10 godina, jer su u 99,99% slučajeva (po mom mišljenju naravno) u pitanju idiotski rip offovi starih, i iz prvog pokušaja odlično urađenih filmova poput Halloween, Elm STreet, Texas Chainsaw Massacre, Friday 13-th itd... Ovde nisu u pitanju nekakve obrade starih hitova pa da mi smeta 100-godišnji Arnold u istoj ulozi. Ovo je nastavak kultnog filma koji je bez njega prazan, a Christian Bale igra John Connora a ne terminatora. Film se zove Terminator a ne John Connor, pa i da se Marlon Brando povampirio da igra Connora u svojih 30-40 godina, fali Arnold. I još nešto, te starkelje od 60 i kusur godina nose više harizme i snage u sebi od većine današnjih glumaca u punoj snazi. To je Stallone dokazao poslednjim Rockijem, a bogami i Rambom. Kakvo god mišljenje vladalo o njemu kao glumcu, ove uloge niko (ali NIKO) ne može da odigra bolje od njega. E, zato u Terminatoru nedostaje Arnold.

pa o tome ja pričam svo vreme,pa to su te novine.Više terminator i nije glavna uloga nego Džon Konor,a terminator se zove,jer su svi drugi u filmu mašine,pa ne možeš menjati naziv filma,ako ti glavni glumac više nije terminator Wink.

Okej,ja poštujem to što tebi fali Arni kao i ove druge primere,ali meni je ovaj terminator (govorim o 4 delu) pun pogofdak bez Arnija,ali isto tako ne kažem, da neće valjati taj 6 deo,gde se najavljuje završna scena sa Arnoldom,jer on je sa tim krenuio i on će i završiti.

Da s razumemo,ja nemam ništa protiv njega,šta više,odrastao sam uz njegove filmove,kao i većina nas,ali mi to smeta što film ne može da bude film,ako njega nema.
Možda će većina vas tako i potvrditi,a kako vidim i većina jeste,ali ja gledanje novih delova bez njega ne stavljam u kategororiju krš filmova ili filmova u kojima taj film ne može biti dobar,a da nema Arnija Wink

- Armin van Buuren

Na vrh
MakaAFC View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MakaAFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 20:32
Super, nek snime i ove ozbiljno kao i cetvrti i bice odlicni.

Ažurirao MakaAFC - 13.Veljaca/Feb.2010 u 20:37
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 20:49
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

nije sto se znamo,ali isto misljenje je i kod mene...

Na vrh
scepo13 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scepo13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 17:01
Meni je serial Terminator među 5 najboljih filmova, i baš bih volio da Arnold glumi u 5 i 6, bili bi sigurno odlični. Meni je 1 dobar, 2-odličan, 3-najbolji, dok je 4 isto super bio.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 20:28
Što se tiče Arnolda Švajcigera, meni su najbolji njegovi filmovi True Lies, zbog Džejmi LI, naravno, i Commando, zbog Re Daun Čong. Aj, dobro, i Totalni opoziv zbog Rejčel Tikotin...Ostale filmove, po meni, komotno nije ni morao da snima...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 21:29
Meni je 4. deo bio odličan, jedva čekam sledeća dva.Smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 21:35
Originalno postovano od strane SuperSerb SuperSerb piše:

Meni je 4. deo bio odličan, jedva čekam sledeća dva.Smile

e konačno neko da je uz mene,već sam pomislio da sam jedini,kome se 4 deo sviđa LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.