| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Odlične ideje za Terminator 5,6 |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Odlične ideje za Terminator 5,6Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 15:12 |
||
|
ORIGINALNI SCENARISTA IMA ODLIČNE IDEJE ZA TERMINATORA 5 I 6
Nakon što su prava na Terminatora prodata Pacificor-u, pojavile su se i prve vesti o 24 strane osnovnih ideja za peti i šesti deo serijala. Reč je o Vilijamu Višeru, koji je dao svoj doprinos u stvaranju prva dva, ujedno i najomiljenija, dela serijala koje je režirao Džejms Kameron. Prema onome što se moglo pročitati u sažetku Višer je uspeo da zadrži zaplete predstavljene u trećem (Džonatan Mostou) i četvrtom (McG) delu ali i da vrati priču ka originalnim junacima i da preokrene vremeplovnu priču iz prva dva dela. Dakle, iako će se priča dešavati u postapokaliptičnom svetu gde vladaju borbe, postojanje vremeplova će omogućiti Sari Konor i Kajl Risu da imaju interakciju i pored onog čuvenog sudbonosnog susreta kada je on došao iz budućnosti da bi zaštitio majku budućeg predvodnika pokreta otpora. Višer je stvorio i ulogu za Arnolda Švarcenegera, koji je već imao preokret od negativca iz prvog do zaštitnika Džona Konora u drugom delu. Ovoga puta njegove usluge neće biti potrebne sve do same završnice u šestom filmu, koji će se snimati kada više ne bude guverner Kalifornije. Biće nekoliko novih negativaca i mnogo super-oružja. Spomenimo samo najnoviju Skajnetovu kreaciju - kiborge koji mogu da menjaju oblik kao Transformersi i predstavljaju nešto najsmrtonosnije viđeno do sada u Terminator serijalu. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 16:59 |
||
|
samo Arnold,ostali neka hvala
|
|||
![]() |
|||
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:07 |
||
|
Jedva čekam 5 i 6 deo i nadam se da će opet glumiti Arnold Švarceneger
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:09 |
||
|
+1 Nema bez njega selameta |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:11 |
||
|
pa ne može čovek da glumi 200 godina.
Ja se inače radujem što ga nema,a isto je dobro legao Salvation bez njega(govorim u svoje ime) |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:18 |
||
|
Ja uopšte ne mogu da verujem da neko čeka snimanje ovih nastavaka.
Prvi i drugi film su bili dobri, treći već loš, sa četvrtim nisam ni htela da gubim vreme. Za neke filmove jednostavno ne vidim potrebu da se snimaju nastavci. Zar nemaju nikakvih novih ideja? Ako ih imaju, zašto je potrebo vezivati ih za već ofucane likove? Ažurirao bojanadj - 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:18 |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:23 |
||
+ 1, samo što sam ja nažalost gubio vrijeme i s četvrtim dijelom, koji nije loš poput trećeg, ali nije niti iznad prosjeka. ![]() |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:27 |
||
Drži se ti spam sekcije ![]() ![]() ![]() Apsolutno se ne slažem sa tobom,ali kako samo možeš da pomisliš da staviš 3 i 4 deo u isti koš tj. da ih spomeneš i da samim tim,što ti je 3 loš i ne gledaš 4?Apsurdno,po meni naravno. Pa 4 je remek delo za 3 i ima dosta novina,kao i samim tim što nema Arnija (dobro pojavi se nekad )Pa kako ne vidiš svrhu snimanja nastavaka,pa PARE!! |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:34 |
||
|
hahaha meni licno salivation je propast,bezdusan,aaaa.... |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 17:59 |
||
Ne mogu, imam neređenje odozgo da moram da postujem i po drugim sekcijama . To što nisu naglasili da ti postovi moraju biti ozbiljni, tj da ne smem da spamujem njihov problem ![]() ![]() ![]()
Da, znam, "pare, pare, pokreću svet...", ali oni će snimiti i 234 nastavak sve dok bude onih koji su voljni da plate da gledaju to. Objasni ti meni svhu gledanja ovih nastavaka! Šta to oni imaju da ti novo kažu/prikažu? Koju novu poentu ti mogu dati? Koji novi obrt može postojati u priči koja već ima početak, sredinu i kraj? Pogotovo što kažeš da ti je drago što neće biti Arnolda kao pre! Radnja će biti smeštena u budućnost!? Kakava novina! Pa nemaju gde ni da strpaju u prošlost, odnosno u sadašnje vreme jer je to već ispričano! Ponovni susret zaljubljenih!? Kakav obrt! Ubacimo elemente ljubavi, da privučemo one koji su uzdisali u napetosti jednonoćne ljubavi prvog dela! Novo oružje i novi negativci!? Wooow, ne mogu da dočekam! Ovo zaista nemamo priliku da vidimo u svakom drugom filmu snimljenom u poslednjih par godina! Radije ću još dva puta gledati Distrikt 9, koji (iako nisam fan takvog snimanja i samog filma) bar ima dooobru poentu i prikaz nas ljudi i sveta u kom živimo i šta uvek radimo i uvek ćemo raditi, koji je bar bio dašak vetra u ovim SF filmovima kojima nas zatrpavaju godinama. Ponavljam, ne volim nastavke priča koje su već ispričane! Zašto? Zato što njima potiru sve ono što je bilo dobro u prvom(prvim) filmu (filmovima). Ponavljam, prva dva filma su bila super(gledala sam ih više puta kao vrlo mlada ), sve preko toga je samo mazanje očiju obožavaocima SF i specijalnih efekata i pljuvanje po prvobitnoj ideji i priči! Mogu shvatiti i volim gledati nastavke filmova tipa Smrtonosno oružje i Umri muški (mada mi je oslednji bio smehoteka, ali ajde, Brus je Brus ) jer su to filmovi tipa "slika jednog radnog dana" pa svaki nastavak bude pun novih fora i fazona, jer "novi radni dan" može doneti nešto zaista novo! Filmovi poput Terminatora, po meni su ispričane priče u 1 ili 2 nastavka. Sve preko toga, ismejavanje publike!Žele pare? Pa nek onda malo aktiviraju svoje sive ćelije i naprave nešto što će biti vredno odlaska u bioskop i kupovine karte! Presipaju iz šupljeg u prazno već godinama! |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 18:16 |
||
Ako ćemo tako gledati,pa skoro svi nastavci tipa halloween,friday the 13th.......robocop...rocky....rambo....superman..............su provaljeni i tačno se zna radnja od početka pa do kraja i bez da se film gleda,znači ne zaslužuju nastavke,ali ipak ih imaju i dalje se snimaju.Pa kao što naslov kaže,odlične novine u sledećim nastavcima. Pa meni ne treba veća novina od te da se Kristijan Bejl ubaci kao glavni lik umesto Arnija.Pa pun mi ku**c tih filmova gde starkelje sa 60 i kusur godina izigravaju neke mudonje. Indiana Jones,sad ovo smrtonsono oružje,ma daj bre............gluposti. Pa trenutno nije mogao bolji glumac da ga zameni. |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
MisterSZ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 18:28 |
||
|
Ma ne trebaju im nove ideje dovoljno je da kradu (kao što su i do sada radili) ima šta da se ukrade
![]() Zamislite samo da ekranizuju neke strip filmove kao što su Zagor, Komandant Mark, Blek stena itd ![]() |
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:04 |
||
Pa pazi prijatelju, ako ćemo tako, pun je i meni k***c gotovo svih horora u poslednjih 10 godina, jer su u 99,99% slučajeva (po mom mišljenju naravno) u pitanju idiotski rip offovi starih, i iz prvog pokušaja odlično urađenih filmova poput Halloween, Elm STreet, Texas Chainsaw Massacre, Friday 13-th itd... Ovde nisu u pitanju nekakve obrade starih hitova pa da mi smeta 100-godišnji Arnold u istoj ulozi. Ovo je nastavak kultnog filma koji je bez njega prazan, a Christian Bale igra John Connora a ne terminatora. Film se zove Terminator a ne John Connor, pa i da se Marlon Brando povampirio da igra Connora u svojih 30-40 godina, fali Arnold. I još nešto, te starkelje od 60 i kusur godina nose više harizme i snage u sebi od većine današnjih glumaca u punoj snazi. To je Stallone dokazao poslednjim Rockijem, a bogami i Rambom. Kakvo god mišljenje vladalo o njemu kao glumcu, ove uloge niko (ali NIKO) ne može da odigra bolje od njega. E, zato u Terminatoru nedostaje Arnold. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:28 |
||
pa o tome ja pričam svo vreme,pa to su te novine.Više terminator i nije glavna uloga nego Džon Konor,a terminator se zove,jer su svi drugi u filmu mašine,pa ne možeš menjati naziv filma,ako ti glavni glumac više nije terminator .Okej,ja poštujem to što tebi fali Arni kao i ove druge primere,ali meni je ovaj terminator (govorim o 4 delu) pun pogofdak bez Arnija,ali isto tako ne kažem, da neće valjati taj 6 deo,gde se najavljuje završna scena sa Arnoldom,jer on je sa tim krenuio i on će i završiti. Da s razumemo,ja nemam ništa protiv njega,šta više,odrastao sam uz njegove filmove,kao i većina nas,ali mi to smeta što film ne može da bude film,ako njega nema. Možda će većina vas tako i potvrditi,a kako vidim i većina jeste,ali ja gledanje novih delova bez njega ne stavljam u kategororiju krš filmova ili filmova u kojima taj film ne može biti dobar,a da nema Arnija ![]() |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
MakaAFC
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 20:32 |
||
|
Super, nek snime i ove ozbiljno kao i cetvrti i bice odlicni.
Ažurirao MakaAFC - 13.Veljaca/Feb.2010 u 20:37 |
|||
![]() |
|||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 20:49 |
||
nije sto se znamo,ali isto misljenje je i kod mene... |
|||
![]() |
|||
scepo13
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Podgorica Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 17:01 |
||
|
Meni je serial Terminator među 5 najboljih filmova, i baš bih volio da Arnold glumi u 5 i 6, bili bi sigurno odlični. Meni je 1 dobar, 2-odličan, 3-najbolji, dok je 4 isto super bio.
|
|||
![]() |
|||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 20:28 |
||
|
Što se tiče Arnolda Švajcigera, meni su najbolji njegovi filmovi True Lies, zbog Džejmi LI, naravno, i Commando, zbog Re Daun Čong. Aj, dobro, i Totalni opoziv zbog Rejčel Tikotin...Ostale filmove, po meni, komotno nije ni morao da snima...
|
|||
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|||
![]() |
|||
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 21:29 |
||
|
Meni je 4. deo bio odličan, jedva čekam sledeća dva.
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 21:35 |
||
e konačno neko da je uz mene,već sam pomislio da sam jedini,kome se 4 deo sviđa ![]() |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |