Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hello kaze roblau
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hello kaze roblau

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
roblau View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hello kaze roblau
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 10:59
Hej, zivimo u Berlinu i uvijek trazimo dobre filmove i Serije. Na ovu stranu sam dosla preko svog muza. Pozz svima
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:00
Pozdrav dobrodoslidobrodosle
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:01
welcome
Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:07
Hvala
ali sad vidim da nemogu ovdje odmah traziti sta mi treba steta!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:08
Prouči najprije ovo, ima dosta korisnih savjeta: Wink

FAQ u vezi prevoda

Ažurirao bubba ho-tep - 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:09
Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:10
To sam bas procitala i moram napisati najprije 30puta nesto da mogu poceti traziti...hhmmm a sta ces
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:11
Originalno postovano od strane roblau roblau piše:

Hvala
ali sad vidim da nemogu ovdje odmah traziti sta mi treba steta!

Ko kaže?
Obaveštenje svim NOVIM članovima !!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:13
Moraš prvo shvatiti kako funkcionira forum, vrijeme potrebno da napišeš tih 30 poruka bez da spamaš je dovoljno da se upoznaš sa našim djelovanjem.

p.s. Darije se lijepo nadovezao

Ažurirao bubba ho-tep - 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:14
Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:19
A nista ne kuzim nema veze idem traziti negdje dalje na webu titlove. Hvala vam za pomoc
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:21
welcome
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:24

A nista ne kuzim nema veze idem traziti negdje dalje na webu titlove. Hvala vam za pomoc

Ja ne znam da li pričamo talibanski ili "naški". Šta ne razumeš?

Piše:

Na forumu postoji pravilo da bez mimimum 30 postova nije dozvoljeno otvaranje novih tema na podforumu DIVX TITLOVI.

OK ali...

Teme u kojima možete napisati svoju potražnju za prevodima i to u formi:
- Ime filma i godina
- IMDb link
- Jezik

i ostavljeni linkovi:
Potrebni Prevodi Za Filmove do 2005 god.

ili

Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005 god.

ili

Potraznja prevoda za serije

Tebi treba film iz te i te godine; otvoriš jednu od ove tri teme i napišeš post. Stvarno je mnogo komplikovano!

Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:31
Ma skuzila sam ja sad sve 30 postova to mogu napraviti za cas...sad sam napravila kako si mi rekao i budem vidjela mozda mi se netko javi! A inace cu skupljati postove. Pozzz i nemoj te se ljutiti nije svatko genijalac na forumu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:37
Kao što vidiš, ni ne treba biti genijalac. Uspela si iz prve. well done!!! Samo, još jedan prijateljski savet. Slobodno ubuduće izbaci ono HITNO!!! bode oči a nema efekta. Ukoliko neko ima prevod postaviće ga na sajt, napisala ti to HITNO ili ne. Ajd uživaj i dobrodošla.
Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 11:39
Hvala budem pazila drugi puta. Ako mozes izbrisi tu rijec u mom postu.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 12:51
Bas to, kad vec ima 3 teme za potraznju za titlove, ne treba ti 30 postova da bi slobodno pitala tamo, pa ako ima neko odgovorice ili postavice na sajt.Big smile
Usput, dobro dosla, sta god treba tu smo, ima zanimljivih tema ovde, pogledaj:
We Proudly Present - sadržaj
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 14:58
Dobrodošli gosti iz Berlina i uživajte na forumu Wink

imam odmah jedno pitanje LOL

Da li imate neku sobu za iznajmiti,kad bude Loveparade ove godine,pa da naletim LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 15:06
Pozdrav i dobrodošla. welcome
Na vrh
roblau View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roblau Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 15:21
@AcaN Sorry prijatelju ali imam premalo soba za nas. Moramo se ove godine pod hitno seliti. Ali budem pitala okolo kod frendova pa ako nesto cujem javit cu ti.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 15:25

@AcaN Sorry prijatelju ali imam premalo soba za nas. Moramo se ove godine pod hitno seliti. Ali budem pitala okolo kod frendova pa ako nesto cujem javit cu ti.

Oket Wink

Sad kad nema viza,ako me ove godine berlin ne vidi,neće nikad !
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 16:54
dobrodosle
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.