Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TV Dexter se leči od raka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TV Dexter se leči od raka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TV Dexter se leči od raka
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 09:19

Michael C. Hall, poznat kao Dexter iz istoimene serije, u sredu je otkrio da se već duže vreme bori sa rakom limfnog sistema, ali je dodao i da je već ušao u proces remisije i da je lečenje pri kraju.

Hall, 38, u izjavi navodi da je srećan što mu je rak otkriven na vreme, i zahvalio kompletnom medicinskom osoblju okruga L.A.

Njegov agent, Craig Bankey, rekao je da je Hall već praktično izlečen, ali da će tretmane nastaviti do predviđenog kraja.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 11:41
Neka se oporavi sto brze, pa da snima petu sezonu, nemoj da zabusavaLOL
Odlican glumac, kao i serija.Clap
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 11:55
želim mu brz oporavak,,da nastavi snjimanje 5 sezone dextera(najbolje serije),,inače odličan glumac..Clap
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 13:14
Također mu želim brz oporavak, stvarno je odličan glumac Smile
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 19:33
Takođe želim brz oporavak.... Jakaka avatar ti je odličan...Thumbs Up
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 01:37
Nikog drugog ne bih mogao da zamislim u ulozi Dextera, glumi do jaja...brz oporavak mu zelim, ne znam koliko to znaci sto sam odje napisao, ali zvacu ga pa cu mu reci, guzva mu je sad...LOLLOL
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 01:40
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Nikog drugog ne bih mogao da zamislim u ulozi Dextera, glumi do jaja...brz oporavak mu zelim, ne znam koliko to znaci sto sam odje napisao, ali zvacu ga pa cu mu reci, guzva mu je sad...LOLLOL
Kad vec imas broj od njega, daj mi broj od RituLOLLOLLOLLOL
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 01:46
LOLLOLLOL ma ona je sada u problemima, trka, frka, mislim poslacu ti ja broj ali sumnjam da ce ti se javit, trci do bolnice pa kuci spremanje rucka, posao, djeca...LOLLOLLOL
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 12:41
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Jakaka avatar ti je odličan...Thumbs Up

Hvala...moj najdraži lik u seriji Wink
Na vrh
soullighter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soullighter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 10:59
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Kad vec imas broj od njega, daj mi broj od RituLOLLOLLOLLOL
uh rita mmmmmmmmmm
Na vrh
Zloco&company View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zloco&company Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 20:12
Sjajan glumac..odlična serija.....želim mu brz oporavak

Upravo gledam Six feet under...nakon Dextera teško ga je gledat kao geja Smile
Na vrh
Akhet View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Akhet Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 22:38
Jebeš seriju, važno je da se on oporavi. Iako je serija fenomenalna, zdravlje je najvažnije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.