Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tom Kruz opet "Nemoguć"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tom Kruz opet "Nemoguć"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tom Kruz opet "Nemoguć"
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:14
Itan Hant se definitivno vraća, piše holivudska štampa.

Iako je u proteklih godinu dana bilo neizvesno da li će Tom Kruz reprizirati svoju ulogu u akcionom serijalu, potvrđeno je da će se vratiti kao "svemogući" Hant.

"Nemoguća misija 4" u bioskopima bi trebalo da se pojavi u maju sledeće godine, saopštio je studio "Paramaunt".

Prvi film iz franšize snimljen je 1996. godine, u režiji Brajana de Palme. Nastavak je snimio Džon Vu 2000, a treći deo Džej Džej Ejbrams 2006. godine.

Ejbrams će sada biti potpisan kao producent, dok se i dalje traži režiser za četvrti deo.

Kruz trenutno snima akcionu komediju "Knight and day", u kojoj mu je partnerka Kameron Dijaz.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
MisterSZ View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MisterSZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:52
Valjda će biti bolji od ovog zadnjeg
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 19:09
Jedva cekam, obozavam ovakve filmove, sva 3 dela su odlicna za mene.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 22:12
Da se ne lažemo prvi je dio najbolji jer je fakat ono blago špijunski akcioni triler. Drugi dio, ma koliki ja fan John Wooa bio, nije ni blizu prvom. Više akcija nego triler, ali može proći. O trećem ne želim ni da pričam. Pogledao sam ga, ali je prilično loš. Kad sam vidio Felicity u ulozi tajnog agenta sa mikrobombom u mozgu kad se izbljuvao nisam pegla Mislim, znam da je film radio J.J. Abrams, ali zar je morao pola postave Felicity povesti sa sobom pegla Jedino što valja u filmu je Seymour Hoffman koji je odličan negativac. Ovaj četvrti čisto sumnjam da ću gledati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.