| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Tema: Titlovi aplikacijaObjavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 15:18 |
|
Ovako, posto me krenulo ovih dana, samo programiranje, sta mislite da napravim jednu "ofisl" aplikaciju za titlove?
nesto kao sto je onaj clan postao, samo puno optimiziranije i funkcionalnije? primjer funkcija: download/upload titlova (ovisno kako se logirate) automatska pretraga titlova po releasovima filtriranje po jezicima visejezicno sucelje ... sucelje bi bilo fensi radjeno u expression blendu a samo okruzenje bi bilo u .NET okruzenju (c#) recite sta mislite o ovome, slobodno predlozite jos ideja ako ste za... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 12:16 |
|
Ja se mogu ukljuciti u deo za prevod, ukoliko ima opcije za izbor na jezik za interfejs.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 12:39 |
|
Odlicna ideja!
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:06 |
|
Svakako da. Radi se na jednostavnom XML GET API-ju koji bi olaksao bas sve navedeno.
Jikega Milan vec radi na slicnoj aplikaciji.
Nadam se da cu uskoro imati mali dio za developere. Da sam znao da na forumu ima toliko programera vec bi to i uradio.
Takodjer molim te da mi se javis na mail ako imas neke special stvari koje treba implementirazi.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:12 |
|
super
![]() prvo da mi prodju kolokviji, sad je ludnica pa cu za nekih tjedan ili dva postat tu ako ista konkretno napravim, i naravno updejtat progress ![]() |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 01:36 |
|
evo ljudi, uhvatio sam malo vremena, pa sam se poigrao s izgledzom sucelja
nisam neki umjetnik, ovo sam zasad sklepao, pa me zanimaju vasa misljenja i prijedlozi =) |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 02:10 |
|
Apsolutno romantično... Ovaj, apsolutno odlično. Uklapa nam se i vizuelno i funkcionalno.
![]() Kako će izgledati kad nađe rezultat, mislim, šta će se sve od podataka ispisivati? |
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 11:19 |
|
sve sto API vraca...
trenutno samo dohvaca podatke o titlovima, a pretraga je samo po naslovu, zato je tako malo opcija. to je lako implementirat (manje vise, nisam jos radio s ovim XAML-om :P), zasad samo radim na izgledu sucelja. dakle, jel font ok? jel boja ok? premracan? ikakve sugestije? |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 13:22 |
|
Uvek sve može drugačije. Lično mislim da je dobro ovako...
|
|
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 13:50 |
|
Kad ti bude trebao pristup API-ju posalji mi mail pa cu ti dati pristup. Putem apija se moze ljepo pretrazivati po naslovu, jeziku a uskoro u uploaderu i releasu.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:25 |
taman mi to trebaevo mislim da je ovo zasad finalno sucelje :P komentari pliz |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:37 |
|
Recimo da bih ja izbacio "polje" na kome su "File", "Settings"... Samo da budu slova, ili bih to polje proširio do kraja prozora... Da li ćeš dodavati neki "About" ili "Help"... ?
Takođe, verujem da ti je Broadway omiljeni font ali bih ja išao sa nekim smirenijim, klasičnijim... Kojim će fontom ispisivati rezultate? Sve su ovo finese i stvar ukusa, generalno mi je skroz OK! |
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:38 |
|
Do JAJA!!! Izgleda odlično, mnogo mi se sviđa
|
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:43 |
|
e sad, taj settings je zamisljen za:
promjenu jezika promjenu skina definiranje putanje do API urla (u slucaju promjene servera) unosenje usernamea i passa za logiranje na sajt u slucaju uploada titlova (nekad valjda :P) i ostale sitnice sto mogu past na pamet :P help mozda, kakav budem s vremenom :P font, a nesto me jebe ova datagrid dizajner, ne da promjenu headera, zato cu probat sad namjestit da binding source bude xml koji se vraca kao rezultat, pa ce valjda moci i header ljepse izgledat... mislio sam rezultate ispisivat calibrijiem, font 11 napominjem ovo je samo izgled sucelja, animacije, fontovi, boje i pizdarije, jos nisam poceo s kodom. btw radim u .NET 3.5 (win7 i win vista good to go, za ostale verzije nisam siguran) |
|
|
|
|
![]() |
|
death embrace
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 30.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 16:57 |
|
aaaaaaaaaa..predobro..sta cekas..daj link za skidanje
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 17:09 |
polako bit ce za koji dan :Pcim napravim nesto funkcionalno, bit ce poseban thread, ovo zasad je samo rasprava oko izgleda, posto mi je to trn u peti :P |
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 17:35 |
|
evo mislim da je zasad to to, sto se tice sucelja.
sad cekam API id pa cu krenut s kodiranjem. inace tko ima win7 moze oprobat kako izgleda SAMO interface, nema funkcionalnosti jos nikakve extract u jedan folder sve, kad pokrenete klik na search za animaciju :P Download |
|
|
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:24 |
|
Bravo majstore, super
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 21:00 |
|
Nice
. Ova siva pozadina mi puno bolje paše od one crne. Imaš našu punu podršku ( makarsamo moralnu ). |
|
![]() |
|
ni16v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 22:17 |
|
Ovo sto si napravio odlicno izgleda, samo napred. BRAVO
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |