Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paranormal Activity preplašila decu u  Italiji
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Paranormal Activity preplašila decu u Italiji

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Paranormal Activity preplašila decu u Italiji
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:33
"PARANORMALNA AKTIVNOST" PREPLAPŠILA ITALIJANSKU DECU

Niskobudžetni američki horor film "Paranormalna aktivnost" je hit u italijanskim bioskopima. Međutim, on je izazvao pravu buru među političarima ove zemlje zato što je film prestrašio brojne tinejdžere i decu. Služba hitne pomoći je imala desetine poziva, naročito iz južnog Napulja, gde je bilo zabeleženo nekoliko "napada panike" koji su trajali i po pola sata. Najozbiljniji slučaj je bio jedne 14-godišnje devojčice koja je prebačena u bolnicu paralisana od straha.

"Tokom protekle dve nedelje reklama je intenzivno puštana na televiziji i preplašila je na hiljade dece. Obratio sam pažnju na to jer mi je moj sedmogodišnji sin rekao da je preplašen", ispričao je novinarima italijanski minstar odbrane Ignjacio La Rusa, koji je trenutno u Istanbulu.

Alesandra Musolini, unuka italijanskog fašističkog diktatora Benita i predsednica parlemantarnog komiteta koji se bavi pitanjima dece, kaže da je "Paranormalna aktivnost" izazvala "napade panike i psihološke probleme među mladima". Ona je dodala da misli kako je nemoguće zabraniti prikazivanje filma, ali da treba proučiti kako upozoriti roditelje dece na rizike koje ovakva dela donose. "Codacons" organizacija potrošača je već zatražila akciju zaštite maloletnika od "Paranormalne aktivnosti", a asocijacija roditelja upozorava da je u SAD, Britaniji, Nemačkoj i Holandiji ovaj film zabranjen za mlade i zatražila da u Italiji starosna granica za njegovo gledanje bude 18 godina.

"Paranormalna aktivnost", čija je produkcija koštala svega 15.000 dolara, za svoj debi tokom vikenda zaradio je u Italiji preko 3,65 miliona dolara, što je bolji prosek po bioskopu nego onaj koji je u ovoj zemlji imao "Avatar".

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:45
ROFLROFLROFL milo mi je kad cujem da je nekog bar uplasio ROFL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:58
A ti ubuduće kad budeš gledao horor, POJAČAJ ZVUČNIKE! LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:59
i ugasi svjetlo..i gledaj kasno u noćLOL
Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 17:10
to za zvucnike sam pogresio a ovo drugo preferiram najvise LOL
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 19:36
Ok je film jeste da je sniman na fazon vestice iz blera ali je ok.
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 11:36
zašto je ovaj film tek sada popularan, kada je snimljen 2007. godine?

inače ja sam se dobro ukakio u gaće kad sam gledao krug (američki). bio sam sam i bilo je negdje oko 3 ujutro. znam da nisam spavao dobro 7 dana.LOL
Na vrh
hkirin1 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hkirin1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 12:03
još ga nisam gledao, ali čuo sam da je dosta dobar. inače horore je najbolje gledati u ponoć uz slušalice pojačane na maksimalu ako ne želite da vaši susjedi pomisle kako se netko kolje i da pozovu muriju LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.