| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paranormal Activity preplašila decu u Italiji |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paranormal Activity preplašila decu u ItalijiObjavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:33 |
|
"PARANORMALNA AKTIVNOST" PREPLAPŠILA ITALIJANSKU DECU
Niskobudžetni američki horor film "Paranormalna aktivnost" je hit u italijanskim bioskopima. Međutim, on je izazvao pravu buru među političarima ove zemlje zato što je film prestrašio brojne tinejdžere i decu. Služba hitne pomoći je imala desetine poziva, naročito iz južnog Napulja, gde je bilo zabeleženo nekoliko "napada panike" koji su trajali i po pola sata. Najozbiljniji slučaj je bio jedne 14-godišnje devojčice koja je prebačena u bolnicu paralisana od straha. "Tokom protekle dve nedelje reklama je intenzivno puštana na televiziji i preplašila je na hiljade dece. Obratio sam pažnju na to jer mi je moj sedmogodišnji sin rekao da je preplašen", ispričao je novinarima italijanski minstar odbrane Ignjacio La Rusa, koji je trenutno u Istanbulu. Alesandra Musolini, unuka italijanskog fašističkog diktatora Benita i predsednica parlemantarnog komiteta koji se bavi pitanjima dece, kaže da je "Paranormalna aktivnost" izazvala "napade panike i psihološke probleme među mladima". Ona je dodala da misli kako je nemoguće zabraniti prikazivanje filma, ali da treba proučiti kako upozoriti roditelje dece na rizike koje ovakva dela donose. "Codacons" organizacija potrošača je već zatražila akciju zaštite maloletnika od "Paranormalne aktivnosti", a asocijacija roditelja upozorava da je u SAD, Britaniji, Nemačkoj i Holandiji ovaj film zabranjen za mlade i zatražila da u Italiji starosna granica za njegovo gledanje bude 18 godina. "Paranormalna aktivnost", čija je produkcija koštala svega 15.000 dolara, za svoj debi tokom vikenda zaradio je u Italiji preko 3,65 miliona dolara, što je bolji prosek po bioskopu nego onaj koji je u ovoj zemlji imao "Avatar". |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:45 |
![]() ![]() milo mi je kad cujem da je nekog bar uplasio
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:58 |
|
A ti ubuduće kad budeš gledao horor, POJAČAJ ZVUČNIKE!
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:59 |
|
i ugasi svjetlo..i gledaj kasno u noć
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 17:10 |
|
to za zvucnike sam pogresio a ovo drugo preferiram najvise
|
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 19:36 |
|
Ok je film jeste da je sniman na fazon vestice iz blera ali je ok.
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 11:36 |
|
zašto je ovaj film tek sada popularan, kada je snimljen 2007. godine?
inače ja sam se dobro ukakio u gaće kad sam gledao krug (američki). bio sam sam i bilo je negdje oko 3 ujutro. znam da nisam spavao dobro 7 dana. ![]() |
|
![]() |
|
hkirin1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 18.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 55 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 12:03 |
|
još ga nisam gledao, ali čuo sam da je dosta dobar. inače horore je najbolje gledati u ponoć uz slušalice pojačane na maksimalu ako ne želite da vaši susjedi pomisle kako se netko kolje i da pozovu muriju
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |