Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MediaCoder najbolji free ripper i konvertor.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MediaCoder najbolji free ripper i konvertor.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MediaCoder najbolji free ripper i konvertor.
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 00:07
Nista ne placas, a dobijes izuzetnu stvar. Ripuje DVD filmove i audio CD. Unakrsno konvertovanje audio i video formata. Ja mislim da korisnicki interfejs ne moze da bude prostiji. Jedino da se potpuno sam podesava. Blago onima koji kao ja imaju NVIDIA graficku 8xxx, 9xxx ili 2xx.Oni ce moci da koriste besplatni h264/avc encoder baziran na CUDA tehnologiji. Download link:

http://mediacoderhq.com/download.htm
Anima Candida
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 00:51
Higuy, vec drugu temu ti premestam gde treba, ovo nije nikakvo upustvo, nego je samo link za neki softver, sto znaci ide u podforum SoftwareWink
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 20:36
Moze li se ovim iseci deo filma? Treba mi minut dva filma da isecem i da ga konvertujem u nesto najmanje na svetu, najmanji video fajl moguc, koji bi to bio?
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:11
Da li pitas za deo DVD filma(vob fajla) ili divx, avi, mpeg, mkv?
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 22:06
 Treba da nadjem neki dobar film ili crtani film za decu, uzmem iz njega 1 ili 2 minuta i konvertujem ga u najmanji moguci fajl na svetu gledljiv naravno kako bih to
1. iskoristila na casu
2. poslala na neki konkurs de cela prezentacija sa raznim word dokumentima i tim fajlom ne bi bila veca od 3 mb.

Moze i neki insert sa youtuba. Probala sam da skinem par sa youtube i otprilike ono sto je minut na youtube tesko je oko 600kb u 3gp formatu, sto mi odgovara, , ali mi je bas los kvalitet.

Sad experminetisem sa video cutter i total video converter i youtubedownloader add on za mozillu pa cu videti hocu li uspeti da pronadjem sto manji a sto kvalitetniji video fajl. Ako neko ima predlog, kako za format, tako i za film, recite.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 20:27
Kompresija kompresovanog materijala nikad, ali bas nikad ne daje dobar rezultat. Treba ti nekompresovani AVI fajl, ili bar neki HD sa BR diska. Dakle, sto vise podataka sa polaznog video materijala.

Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Moze li se ovim iseci deo filma? Treba mi minut dva filma da isecem i da ga konvertujem u nesto najmanje na svetu, najmanji video fajl moguc, koji bi to bio?

Ne moze da sece, ali ce ti kompresiju odraditi fenomenalno.

Ažurirao icemaher - 10.Veljaca/Feb.2010 u 20:52
Anima Candida
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.