Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IDM UltraCompare Professional
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IDM UltraCompare Professional

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IDM UltraCompare Professional
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 00:46
Pošto sam čuo da „Approval Team“ ručno pregleda svaki titl i upoređuje ga sa drugim već postojećim, ja reših da vas obavestim za jedan program koji će vam dosta olakšati posao.
Program se zove UltraCompare, a ako hoćete punim imenom:
IDM UltraCompare Professional 6.40.1.1000

Ne bih da postavljam RapidShare linkove pošto je to protiv pravila ovde na forumu, pa rekoh da vam malo olakšam pri pretrazi.
Ne znam da li uopšte koristite ikakve programe ili da li ste uopšte i znali za njih, ali ja reših da vas obavestim za svaki slučaj.

Ažurirao charmed94 - 17.Sijecanj/Jan.2010 u 02:26
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 01:10
Vrlo zanimljivo kolega. Hvala ti na ovome!!!!!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 01:21
ako ovo radi ja cu kupim celo tuce sa sve licencu

Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 19:53
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

ako ovo radi ja cu kupim celo tuce sa sve licencu

Proverio sam i sve radi kako treba.
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Vrlo zanimljivo kolega. Hvala ti na ovome!!!!!

Zadovoljstvo mi je da ikako pomognem ovom forumu. Stvarno jeste najbolji. Clap
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 20:12
aj nek neko proba,pa da sje**mo bazu na brzinu i gotova stvar:
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 21:09
A ja mislio da vi znate za to, posto moj burazer, na jednom drugim sajtu, tako uporedjuje titlove. LOL

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 02:29
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

aj nek neko proba,pa da sje**mo bazu na brzinu i gotova stvar:

Ne razumem šta ste hteli ovim da kažete? Program radi kako bi i trebalo da radi, a pritom dosta olakšava ljudima koji rade na proveravanju titlova, tj. već pomenutom approval teamu. Ne može ništa da se „sje**“, već samo da se ubrza proces.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 02:35
Sje**mo ili sredimo to mu dodje istoLOL. Hvala ti za informaciji, program je zakonClap.
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 04:09
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Sje**mo ili sredimo to mu dodje istoLOL. Hvala ti za informaciji, program je zakonClap.

Koji sam ja ludak. Tek sad shvatih šta je hteo da kaže. LOL
Hvala što si me uputio. Big smile
P. S. Upravo tako. Zakon program, nema šta. Smile
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 00:00
Evo, čisto da vas informišem, još jedan sličan program je Beyond Compare, koji je, čini mi se, jednostavniji.

Ažurirao charmed94 - 05.Veljaca/Feb.2010 u 00:03
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 00:34
Nisam probao taj Beyond Compare, ali za ovaj Ultra imam pitanje, kako da kad ubacim 3 razlicita titla, on meni pronadje razliku medju prvi i drugi, i medju drugi i treci, a sta ako su prvi i treci isti? Ima li neka sansa da pokaze da su prvi i treci isti, da ne bih morao da idem close all, pa da ubacujem samo prvi i treci da bih saznao da su isti. Lako je kad su istog datuma i vremena postavljeni, to ocigledno vidim, i brisem taj duplikat.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 00:52
Ja zatvorim drugi pa na njegovo mesto učitam treći....ali opet, ja nisam ni poznata kao vrsni poznavaoc programa LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 17:41
Za to što Ledeni Maher pita stvarno ne znam. Nisam se udubljivao toliko u program.
P. S. Bojana, nije li značenje od DJ — disk jockey? Nije valjda da si to ti? LOL
P. P. S. Poznavalac programa. Wink

Ažurirao charmed94 - 06.Veljaca/Feb.2010 u 17:41
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:10
LOL Prosto bi crk'o da me ne ispraviš LOLLOLLOL

ne, dj nije to što si mislio Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 22:47
LOL LOL LOL LOL
Prosto obožavam. LOL

Ažurirao charmed94 - 17.Travanj/Apr.2010 u 23:34
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 22:49
Kolege, pliiiiiiiz nastavite spam u kafani uz piceWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.