Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sto za valentinovo...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sto za valentinovo...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sto za valentinovo...
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 21:47
Ovako, posto je opce poznato da muskarci ne mogu kupovati poklone, a ja sebe smatram muskarcem balkanikusom vulgaris, dakle masivni FAIL u kupovanju darova, ovim putem bih zamolio (prvenstveno) cure da mi pomognu u odabiru poklona. Dakle vasa misljenja, zelje, preporuke itd, sto kupiti curi za valentinovo?
Budzet je do 800 kn (100 i kusur eura)
Pa da vas cujemo. Big smile
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 21:58
Brate, kupi joj ćevape kod Čengića i to ti je to. Od ostatka para kupi sebi novu grafičku...

Ovo je za ozbiljno, ako joj moraš kupit nešto skupo da bi dokazao da je voliš, radi se o sponzoruši. Zaljubljena cura volit će te i ako joj vreću pereca kupiš...Wink

A što se tiče tog konzumerističkog blagdana, najbolje bi ti bilo da ga u startu bojkotiraš, a onda ju svako malo iznenadiš nekim malim znakom pažnje...
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 21:58
Mili samo reci koje godište je draga,da li voli i šta voli i koliko voli,malo preciziraj ,samo malko...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:00
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Brate, kupi joj ćevape kod Čengića i to ti je to. Od ostatka para kupi sebi novu grafičku...

Ovo je za ozbiljno, ako joj moraš kupit nešto skupo da bi dokazao da je voliš, radi se o sponzoruši. Zaljubljena cura volit će te i ako joj vreću pereca kupiš...Wink

A što se tiče tog konzumerističkog blagdana, najbolje bi ti bilo da ga u startu bojkotiraš, a onda ju svako malo iznenadiš nekim malim znakom pažnje...
tu jesi Bubičorak 100 % u pravu,ali hajde ako želi da joj šta pokloni da mu malo pomognemo...ali da je to lepo da je iznenadi onako bez razloga i bilo kakvog povoda ,to jeste...pa makar i maslačak(naravno kada ga ima)ali mislil da bi i ovako neki znak pažnje bio lep...ništa preskupo
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:02

LOL

godiste, 89.
voli a valjda sve sto zene vole... cipele, torbice, cokoloadu od jagode (lol), ves, bilo sta ljubicasto al nista skupo...
ubila bi me da zna koliko planiram potrosit, al nisam joj uzeo nista za Bozic tako da se hocu iskupit =)
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:19
Au bre,'89...uh,malo već teže da se uklopim u taj deo,ali ajd'ovako...kupiš joj ljubičasta je milka,jel'tako sa jagodom...i nije skupa,a čokolada je...
a ostalo što mi padne na pamet ,možda na pm...ispadoh već iz fazona..ja jako volim da poklanjam i mnogo volim da naletim na neku stvarčicu koja me u tom momentu asocira možda na nekoga...pazi mislim da mi nije bitno da li je kod kineza ili ne znam gde u nekoj skupoj radnji,obožavam da šlušam ljude i da kapiram sitnice koje im trebaju,o kojima pričaju,pa ponekad te sitnice primetim ili potražim pa se potrudim da tog nekog iznenadim,ništa ne preterano...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:28
Mili, slažem se sa Batom.
Naravno, ovde veliku ulogu igra i to kakav je vaš odnos, tj koliko dugo ste zajedno, kakve joj poklone inače kupuješ i slično. Ja lično ne priznajem niti Dan zaljubljenih niti 8.mart, ali ajde, kad već pitaš.
Po meni su najbolji pokloni oni kojima nekome staviš do znanja da si ga/je slušao, tj da ga/je poznaješ. Još ako možeš "ručno" da ih napraviš još bolje.
Ako tvoja devojka voli knjige, to je uvek super poklon. Ali ne da odeš u knjižaru i kupiš neko najnovije izvikano izdanje već nađeš nešto što ona nema od pisca kog voli.
Ako voli muziku isto tako- ili još bolje sam joj napraviš kompilaciju pesama koje voli.
Ako voli cveće- kupiš joj cveće koje najviše voli (po mogućstvu saksijsko da joj duže traje).

Moraš znati jednu stvar, nije stvar koliko je skup poklon već ko ga poklanja i na koji način. Sve što će toj osobi staviti do znanja da si se "potrudio" oko poklona je vrednije nego sve pare koje ćeš za njega potrošitiWink
Ako imaš želju da se "iskupiš" kako kažeš(tj kako ti smatraš da treba), onda se potrudi da to popodne/veče organizuješ tako da bude ispunjeno stvarima koje ona voli (ne mislim da joj kupiš sve što voli, već): ako voli šetnju, idite u šetnju- bez obzira što je minus-/ svratite negde -ako voli kolače ili burek- i/ili odvedi je u lokal gde puštaju muziku koju voli ili uz koju voli da pleše/gledajte filmove koje je želela/igraj igrice koje ona želi/u krajnjem slučaju, okupi društvo koje voli i napravite sedeljku....kapišWink.... pokaži joj da si je slušao i čuo...jedno popodne/veče budi sve ono što ona želi da budeš....
Sutra je ionako novi dan LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:29
;)
ma mislim da imam vec lagano sroceno u glavi sta i kako =)
ipak svi oni chick flickovi koje sam odgledao napokon sluze svrsi :D:D:D:D

al ipak i dalje bih volio cuti prijedloge, i napominjem budzet je toliki, sto ne znaci da ce biti cijeli ispucan :P

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Sutra je ionako novi dan LOL

LOL Thumbs Up

Ažurirao Sentinel - 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:31
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:30
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

ja jako volim da poklanjam i mnogo volim da naletim na neku stvarčicu koja me u tom momentu asocira možda na nekoga...pazi mislim da mi nije bitno da li je kod kineza ili ne znam gde u nekoj skupoj radnji,obožavam da šlušam ljude i da kapiram sitnice koje im trebaju,o kojima pričaju,pa ponekad te sitnice primetim ili potražim pa se potrudim da tog nekog iznenadim,ništa ne preterano...

E, u ovome je poenta Wink  Skupi pokloni se obično pogrešno tumače i najčešće 98% slučajeva ljudi se pokaju što su dali puno para, a reakcija uvek bude totalno suprotna Wink

Sitnice život značeWink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:35
Pa mila moja,eto šolje sa titlovi.com,heheh mora da organizujemo to...definitivno
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 22:44
Mila, u pravu si, definitivno moramo poraditi na tome Wink

Sad mi nešto palo na pamet, dušo. Kažeš da voli ljubičasto. Da li je skoro spominjala da joj nešto treba? Tipa, lampa, držač/futola za mobilni, rokovnik/šolja, tanjir/jastuk.....neka sitnica.
Imaš dovoljno vremena da to nešto nađeš/napraviš u ljubičastoj boji i još odneseš negde da ugraviraju/naslikaju/ucrtaju/ušiju neku lepu posvetu Wink

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 23:11

Ovo je za ozbiljno, ako joj moraš kupit nešto skupo da bi dokazao da je voliš, radi se o sponzoruši.
Zaljubljena cura volit će te i ako joj vreću pereca kupiš...Wink

Baš to. Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 23:17
Imam još jednu ideju. Stavi je na skajp s Bojom, a ti za to vrijeme možeš komotno sa ekipom na cjelonoćni dernek... Kad se vratiš, samo je pokri plahtom onako nad tastaturom i odmah isključi kompjuter LOL
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 23:21
LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 23:41
Teško da će zaspati dok je na skajpu sa mnom Tongue  LOL Ali sigurno neće biti ljuta što je on zaglavio do kasno LOL

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 22:34
Kod nas cura i sitno je bitno LOL tj. ako muškarac točno zna curu i što ona voli ne može pogriješiti, bilo to sitan ili veliko ( poklon ) naravno. Bitno je pogodit je u dušu, a to može znati samo osoba koja stvarno zna o svom partneru što voli a što ne. Teško je nekom dati savijet, što kupiti i do koje cifre ići sa poklonom.

Npr. meni nije bitno jeli moj poklon 1 kn ili 2000 kn, ako je on 1 kn, a to je ono što se meni sviđa ja sam zadovoljna. Svaka žena želi biti zadovoljena na određen način, a na vama muškima je najteži zadatak.. 
Naravno, to otkriti i zadovoljiti žensku žeđ LOL

Pratite žensku spiku ( znam zamorno ), žene vole ljepo, vole bajke, cvijeće, maštovitost i da se osječaju posebne, ( koja god kaže da se ne pali na cvijeće , bajke itd. sere, sve se mi palimo na takva sranja ) ali samo  prava žena zna to vratiti i vratit će dvostruko.

Ovo je samo moje mišljenje

Ažurirao nikzilic - 05.Veljaca/Feb.2010 u 22:37
Na vrh
CrvenaBestija View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CrvenaBestija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 18:38
Originalno postovano od strane nikzilic nikzilic piše:

Pratite žensku spiku ( znam zamorno ), žene vole ljepo, vole bajke, cvijeće, maštovitost i da se osječaju posebne, ( koja god kaže da se ne pali na cvijeće , bajke itd. sere, sve se mi palimo na takva sranja ) ali samo  prava žena zna to vratiti i vratit će dvostruko.

Ovo je samo moje mišljenje

ja onda po ovome ili mnogo serem ili nisam žensko !!! LOLLOLLOL
   a.k.a RedHead
http://ninastojanovic.tumblr.com/
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 01:08
Nisi žensko vjerovatno LOL, a što se probave tiće ti najbolje znaš LOL

Ažurirao nikzilic - 07.Veljaca/Feb.2010 u 01:10
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 01:51
Budi sigurna da je žensko, a poklon joj je kupljen pre više od mesec dana i nije ni blizu tvojih nebuloza iz romana Danijele Stil

Život je malo drugačiji od filmova

@Sentinel: poklon ne mora biti skup, nego originalan ili praktičan, ali ne mogu ti reći šta je to za nju, to moraš sam da shvatiš
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 03:25
Originalno postovano od strane heller heller piše:

Budi sigurna da je žensko, a poklon joj je kupljen pre više od mesec dana i nije ni blizu tvojih nebuloza iz romana Danijele Stil

Život je malo drugačiji od filmova

@Sentinel: poklon ne mora biti skup, nego originalan ili praktičan, ali ne mogu ti reći šta je to za nju, to moraš sam da shvatiš

Heller, hvala što si mi otvorio oči stvarno nisam znala da je riječ o ženi.
Iskreno vjerujem da je riječ o ženi koja ima jezik i zna govoriti, a i pisati pa joj nije potreban glasnogovornik.
A što se tiće Danielle Steel hvala na preporuci sad ću je pročitati.

Ažurirao nikzilic - 07.Veljaca/Feb.2010 u 04:54
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.