| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
E.M. Total Video Player 1.31 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: E.M. Total Video Player 1.31Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2010 u 22:51 |
|
Ne znam koristi li ga još neko, i ima li sličan problem kao ja:
U toku gledanja filma, dakle kad mi je lap aktivan, aktivira se Screen Saver (posle 15' neaktivnosti kako sam podesio), Desk se zamrači, a ispod ide film i dalje, što se čuje po dijalozima koje glumci izgovaraju. Ni u jednom drugom Playeru mi se to ne dešava. Sam Player je, uzgred vrlo dobar, u njemu mogu pustiti skoro sve, nikakve probleme oko kodeka ne pravi, uredno povlači titl, i nije ništa lošiji od ostalih. Kontaktirao sam njihovu ekipu, videćemo šta će da kažu. Ažurirao suadnovic - 04.Veljaca/Feb.2010 u 22:55 |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 02:42 |
|
Zar u opcijama nema mogucnost da se odredi dali da/ ili ne spreci screan sejver aktivaciju?
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 08:14 |
|
Ovo je počelo od skora da se dešava. Obično gledam filmove u BSPlayer-u, te ne mogu biti siguran, ali mi se čini da se nije tako ranije ponašao. Ili je neka frka sa OS-om.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |