| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
MediaCoder najbolji free ripper i konvertor. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
higuy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: MediaCoder najbolji free ripper i konvertor.Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 00:07 |
|
Nista ne placas, a dobijes izuzetnu stvar. Ripuje DVD filmove i audio CD. Unakrsno konvertovanje audio i video formata. Ja mislim da korisnicki interfejs ne moze da bude prostiji. Jedino da se potpuno sam podesava. Blago onima koji kao ja imaju NVIDIA graficku 8xxx, 9xxx ili 2xx.Oni ce moci da koriste besplatni h264/avc encoder baziran na CUDA tehnologiji. Download link:
http://mediacoderhq.com/download.htm |
|
|
Anima Candida
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2010 u 00:51 |
|
Higuy, vec drugu temu ti premestam gde treba, ovo nije nikakvo upustvo, nego je samo link za neki softver, sto znaci ide u podforum Software
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 20:36 |
|
Moze li se ovim iseci deo filma? Treba mi minut dva filma da isecem i da ga konvertujem u nesto najmanje na svetu, najmanji video fajl moguc, koji bi to bio?
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:11 |
|
Da li pitas za deo DVD filma(vob fajla) ili divx, avi, mpeg, mkv?
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 22:06 |
|
Treba da nadjem neki dobar film ili crtani film za decu, uzmem iz njega 1 ili 2 minuta i konvertujem ga u najmanji moguci fajl na svetu gledljiv naravno kako bih to
1. iskoristila na casu 2. poslala na neki konkurs de cela prezentacija sa raznim word dokumentima i tim fajlom ne bi bila veca od 3 mb. Moze i neki insert sa youtuba. Probala sam da skinem par sa youtube i otprilike ono sto je minut na youtube tesko je oko 600kb u 3gp formatu, sto mi odgovara, , ali mi je bas los kvalitet. Sad experminetisem sa video cutter i total video converter i youtubedownloader add on za mozillu pa cu videti hocu li uspeti da pronadjem sto manji a sto kvalitetniji video fajl. Ako neko ima predlog, kako za format, tako i za film, recite. |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
higuy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 20:27 |
|
Kompresija kompresovanog materijala nikad, ali bas nikad ne daje dobar rezultat. Treba ti nekompresovani AVI fajl, ili bar neki HD sa BR diska. Dakle, sto vise podataka sa polaznog video materijala.
Ne moze da sece, ali ce ti kompresiju odraditi fenomenalno. Ažurirao icemaher - 10.Veljaca/Feb.2010 u 20:52 |
|
|
Anima Candida
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |