Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spisak za potraznju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spisak za potraznju

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
elenna View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elenna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spisak za potraznju
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 08:27
Ovo bi bio predlogSmile
Mozda bi se u 'zakljucanom' delu podforuma divx titlovi mogla otvoriti tema poput postojece - 'prevodi koji ce se uskoro pojaviti - popis', u kojoj bi samo ovlasceni mogli da azuriraju spisak iz potraznje. Znaci tema u kojoj bi bio spisak trazenih prevoda, kojih zaista nema na forumu, a tu bi svi bili na jednom mestu.
Prevodioci bi imali bolji pregled i mozda bi se odlucili za prevodjenje nekog od tih filmova, a kada su stari filmovi u pitanju, moguce da neko vec ima prevode, ali i ne zna da su oni trazeni.
U dve postojece potraznje su i pitanja i odgovori, cesto su trazeni prevodi kojih vec ima na forumu, desava se da po nekoliko puta jedan isti clan trazi jedan isti prevod ili da je vecem broju ljudi potreban isti prevod. U ovom zadnjem slucaju mozda dodati broj koji bi pokazivao koliko je interesovanje za odredjeni film.
Gledala sam i cini mi se da nema neceg takvog (ako sam previdela - izvinjavam se). To bi bio veliki posao i pitanje da li bi ga se iko prihvatio, ali nista ne kosta da pitam!

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 10:45
Moje je mišljenje da takav spisak nije potreban jer i u pravilima foruma stoji:

Zabranjeno je tražiti da drugi prevode za vas ili za druge (da, ima i takvih). Prevode dobijate za dzabe, sačekajte da se pojave kao i svi ostali!

Ljudi koji prevode imaju apsolutnu slobodu odabira što će prevoditi, a ove dvije rubrike (prijevodi do 2005. i nakon nje) pokrivaju sve želje koje članovi imaju. Što se želja tiče, u 90% slučajeva se radi o tome da ljudi traže prijevode za filmove koji su jučer izašli pa je tako sada jedan od najželjenijih prijevoda "
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel".
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 12:09
Mislim da ovo gore nije toliko losa ideja. Samo sto bi neko sa viskom vremena mogao da odradi taj spisak. I ne zato da bi neko bio nateran da prevodi, nego da bi bila preglednija tema.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 12:23

ja mislim da već imamo takav spisak.tamo gde su spiskovi sa najtraženijim i najskidanijim titlovima,zar ne?Confused

live long and prosper
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 14:31
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

ja mislim da već imamo takav spisak.tamo gde su spiskovi sa najtraženijim i najskidanijim titlovima,zar ne?Confused

Bas toBig smile Koga zanima koji titlovi su najtrazeniji da bi takve samo prevodio, onda neka pogleda Titlovi prevodi podnapisi dnevni izvjestaji
Ni u snu ne bih pomislio da pregledam u jednu temu 90 ili u onu drugu 62 stranica, svih postova pa da pravim neki tamo spisak. Ako neko ima neki titl, i sumnja da taj titl ne postoji na sajtu, neka ide neka proveri, pa ako ga nema, neka ga postavi, sta ce mu pregledna tema od milion naslovaLOL, mislim ko ce sve to redovno da azurira kad se dnevno pisu 100 postova sa potraznjomLOL

Ažurirao icemaher - 28.Sijecanj/Jan.2010 u 14:32
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 14:34
To ce liciti na spisak filmova, svih filmova kako izlaze svaki dan.
Nepotrebno.

A, poveremo upadne i po neki koji ce tek nakon pola godine izaci, premierno.

Ažurirao prijatel-MKD - 28.Sijecanj/Jan.2010 u 14:36
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 15:02
Mislim da nema potrebe za ovim.

Imamo teme za potražnju titlova i to je sasvim dovoljno. Tongue
Na vrh
elenna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elenna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:23
Nisam imala nameru da bilo koga iznerviramShocked

Post je naknadno premesten ovde i dat mu je iritirajuci naziv, a moj predlog nikako nije podrazumevao situaciju u kojoj ce nekom nesto biti odredjeno ili trazeno da radi nesto sto ne zeli!

Vise je zamisao bila u tome da to bude pregledna tema, informativnog karaktera, sa ogranicenjem - do odredjene godine, sa zabranom postovanja u istoj, bas zbog obimnosti postojecih tema i sto u njima ima svega i svacega! Ne verujem da ce billo ko naci vremena i interesovanja da pregleda sve te postove, pa ce oni filmovi, koji nisu bezobrazno ponavljani po milion puta, ostati neprimeceni u toj gomili. U tom slucaju, mogucnost potraznje na forumu postaje pomalo besmislena.
Sto se najtrazenijih i najskidanijih prevoda tice, oni pokrivaju uglavnom novije filmove!

Iz vasih komentara vidim da bi ovo bio preobiman posao i da ga vecina smatra nepotrebnim, a ja, opet, smatram da su administratori, moderatori, prevodioci... najkompetentniji da daju ocenu, jer vi, na kraju, najbolje znate kako ovaj forum funkcionise.

Nadam se da posle ovog gore napisanog shvatate da nije bila u pitanju nikakva kritika, niti losa namera, vec samo obican predlog!Embarrassed

Ažurirao elenna - 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:25
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:25
Originalno postovano od strane elenna elenna piše:

Post je naknadno premesten ovde i dat mu je iritirajuci naziv

Samo preneto ono što si ti podvukla.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 16:41
Originalno postovano od strane elenna elenna piše:

Iz vasih komentara vidim da bi ovo bio preobiman posao i da ga vecina smatra nepotrebnim, a ja, opet, smatram da su administratori, moderatori, prevodioci... najkompetentniji da daju ocenu, jer vi, na kraju, najbolje znate kako ovaj forum funkcionise.

Nadam se da posle ovog gore napisanog shvatate da nije bila u pitanju nikakva kritika, niti losa namera, vec samo obican predlog!Embarrassed

Nisam ni mislio da imaš loše namjere. Administratori, moderatori i App. team imaju više nego dovoljno posla sa uređenjem baze titlova tako da bi uređivanje još jedne liste bila nemoguća misija.
Na vrh
elenna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elenna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:12
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Samo preneto ono što si ti podvukla.

Napisano je trebalo da objasni da je to spisak filmova izvucenih iz tema potraznja...,a da su to filmovi koji nisu prevedeni, a ne naziv teme, ali sam ja tu nesto, ocigledno, lose formulisalaOuch Ovo - 'spisak za potraznju', meni bar, zvuci kao da tu sad neko nesto trazi, zahteva..., a na to niko nema prava! Kako god, nije bitno!

Sto se ostalog tice, iz vasih objasnjenja mi je jasno zasto je ovaj predlog nemoguce realizovati i mogu samo da vam se zahvalim na vremenu koje ste mu posvetili!Smile

Ažurirao elenna - 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:16
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 17:42
Nije problem u nazivu ili slicno, shvatamo da ako je neko potreazio titl pre 3 dana, tj. pre 3 stranice teme, nova zatraznja moze dobiti odgovor da je to vec zatrazeno i da se ne dupliraju postovi.
Tacno, da bi se pregledala tema je poprilicno angazman, ali ipak redovno, prevodilaci slede temu i ako neko od njih ima nameru ili u planu da nesto od tih filmova prevede, to i najcesto javi u samu temu ili u temu za najavu sledecih prevoda.
Spisak bi bio stvarno nepotreban, izuzetak kad neko trazi prevode za starije filmove, skoro sve je za najnovije filmove a ima primere kad su neki trazili i za filmove koji jos nisu izasli, zato i mislim da ti taj spisak bio samo:
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

To ce liciti na spisak filmova, svih filmova kako izlaze svaki dan.
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 18:37
Hmmm, ne znam zasto se osecam usamljeno u ovoj ideji tacnije stavu, ali meni i dalje izgleda logicno to sto je ona napisala pod dva uslova:

1. Da to vazi samo za temu potraznja titlova DO 2005. Jer bi u ovoj drugoj (od 2005.)  doslo do ovoga sto prijatelMKD kaze, tj. taj bi spisak bio beskonacan.

2. Da se onaj ko se setio tog spiska sam javi da ga napravi i azurira, ili makar neko sa dovoljno volje i vremena.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2010 u 18:42
Za do 2005, i mozda nije lose da neko pregleda celu temu i sklopi spisak koji ce kasnije neki mod. ubaciti u prvu poruku na tu temu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.