Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koliko ste danas para potrošili?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koliko ste danas para potrošili?

Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koliko ste danas para potrošili?
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 14:54
sam naslov kaže,kol´ko ste danas para potrošili

oko 200din (hleb,čokolada i neke sitnice)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:05
Svojih ili od Kladionice, nisam shvatio pitanje. LOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:08
Dvadesetak kuna (3 eura) (kupio sam samo cigarete). 
Na vrh
CrvenaBestija View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CrvenaBestija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:12
0  LOL
iz kuće nisam izašla.
štedi pare ova zima LOL
   a.k.a RedHead
http://ninastojanovic.tumblr.com/
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:25
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Svojih ili od Kladionice, nisam shvatio pitanje. LOL

od kladionice LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:28
Danas ništa,  ali sam zato u subotu i nedjelju zatukao 200 KN koje sam dobio u petak. LOL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:29
10jura a dan nije gotov (usputna klopa i prevoz ) 

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:35
200 din prevoz do "vojske" i nazad
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:44
Kupio novine, kanticu krema, zubnu pastu, fornetije... Oko 600 dinara.
Na vrh
igniss View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igniss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:54
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kupio novine, kanticu krema, zubnu pastu, fornetije... Oko 600 dinara.

Gde ti pazariš kad si sve ovo kupio za 600 din? Da odem i ja... Confused Big smile
Going to church makes you a Christian as much as going to the garage makes you a car.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:56
Brate, novine 25 din, krem 424 din, pasta 107 din, forneti oko 50 dinara. "Rodić" kod mene u gradu...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 15:58

Brate, novine 25 din, krem 424 din, pasta 107 din, forneti oko 50 dinara. "Rodić" kod mene u gradu...

misliš nekadašnji rodić,sad ili merkator ili onaj lanac prodavnica "Air plus"

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 16:01
A je**m li ga, kod nas na prodavnici piše "Roda", imaju kese na kojima piše "Rodić" a unutra je sve "Merkator".
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 16:08

A je**m li ga, kod nas na prodavnici piše "Roda", imaju kese na kojima piše "Rodić" a unutra je sve "Merkator".

pa o tome ti pričam.Roda centar.

Znači,nekadašnje rodićeve mege je kupio merkator i nazvao ih Roda Centri.Ipak je isti gazda (roda centar i merkator,vlasnik merkator),ali je razlika što je ovo kupljeno od rodića,a merkator je njihov.

- Armin van Buuren

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 18:06
Kurta ili murta, moraš platiti na izlazu LOL
Sve u svemu, nije Darijevo, inače bismo imali 80% popusta na svaku kupovinu, je l' tako Darije? LOL
A kese su im zaostavština od bivšeg vlasnika, ovaj ih naštancovao 300 tona pa su mirni za sledećih 15 godina.
Ustvari, Merkatoru nije ni bio cilj da se dokopa Rodić marketa, već kesa LOLLOLLOL

Elem, 1300 (13,4e) kablovi za prevezivanje. Više u temi 100% LOL

Ažurirao slowrun - 26.Sijecanj/Jan.2010 u 21:04
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
igniss View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igniss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 20:55
51.210 din, ugaona garnitura i vitamin za dete (51.100 + 110). Tongue

Ažurirao igniss - 26.Sijecanj/Jan.2010 u 20:57
Going to church makes you a Christian as much as going to the garage makes you a car.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 21:28
600,00 - cigarete, sok, grickalice(prošla bih sa samo 100 za cigarilos, ali zeznuli me gostiLOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 22:10
410 dindži - pljeskavica (100), Fanta (55), Orbit (45) i komplet lenjira (210).
Dobra vam ova tema.Smile
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 22:15
110 - winston 100's blue :)
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 23:16
To da imaš uvid u mesečnu potrošnju...
E a ja danas nisam ni din potrošila,nisam izašla iz stana,danas sam zaradila oko 2400...
ja sam jedina u plusu ovde danas,a nisam izašla iz stanajaki
treba imati takvu ženu koja ne troši samo zaradjujeeeeeeeeeee
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.