| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako zastititi DVD od kopiranja? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
alvin_81s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 14.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Skopje, Mk Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako zastititi DVD od kopiranja?Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 21:47 |
|
Mozda vec postoji ova tema, ali je nisam mogao naci.
Imam DVD disk sa 2 filma koje sam konvertirao sa "ConvertXtoDVD" iz .avi formata u .VOB. Zalepio sam i prevod i super radi. Ali sad hocu da zastitim disk, kako ne bi se mogao kopirati. Znaci, da se gleda na DVD Player, a da ne moze da se kopira na kompjuter. Koji program mogu koristiti za ovo? Citao sam po forumima da ima software za ovakvo nesto, ali ima i programe koje mogu dekodirati DVD disk i da se opet moze kopirati. Kao i one poznate izjave po forumima "...kad bi se mogao zastititi DVD disk, onda bi to napravili i najvece filmske kompanije..." Ali nigde nisam procaitao kako se software za zastitu DVD-ja zove. Nije mi vazno dali se moze dekodirati, vec samo naziv softvera i ako je mozni neki tutorial za istog. Hvala puno |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 21:51 |
|
ukratko, nikako.
dvd decrypter je to davno dokazao. |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 22:05 |
|
... a i Zakon kaže da svatko ima pravo napraviti "sigurnosnu kopiju". Ne možeš sam sebi oduzeti to pravo.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 23:04 |
|
1. koristeci neki od alata narezati DVD 2. narezani DVD staviti u kutijicu ili kesicu 3. kutijicu ili kesicu staviti u sef ili neku drugu kutiju pod kljucem koja je pritom izdrzljiva i na fizicka ostecenja 4. u slucaju prikazivanja DVD-a isti uz velike mere opreznosti i uz stalno nadgledanje ( vase prisustvo je obavezno ,ne verujte nikom) DVD ubaciti u komp ili DVD plejer i postarajte se da samo vi rukujete uredjajem za projektovanje da ne bi doslo do neke zloupotrebe(presnimavanje i slicno ) 5. DVD iskljucivo vi vadite iz uredjaja i vracate uz iste mere opreza na sigurno mesto 6. u slucaju da se disk zaglavi i ne moze da se izvadi iz uredjaja za njegovo pustanje , uredjaj razbiti i unistiti u sto manje delove( ne nositi u servis jer majstori su cudo za maznjavanje podataka) |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alvin_81s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Skopje, Mk Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 23:18 |
|
E hvala vam puno, stvarno je bilo od koristi
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 23:25 |
|
Takvi smo mi. Ubijemo se od posla kako bi svakome pomogli.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2010 u 23:33 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 00:08 |
|
pa postoji jedan relativno destruktivan nacin koji nije bas ni 100% siguran... ja sam probao par puta i uspelo je...
narezan disk ziletom zagrebes (kao da pokusas da seces dvd po strani na kojoj laser narezuje materijal) - i to celom sirinom - tj. od centra dvd do jedne ivice (kao da rezes poluprecnik dvd-a :) ) ovako bi disk trebalo da ostane citljiv (mozda uz poneko seckanje), ali kopiranje nije moguce... mana je sto ovako snimljen dvd ne mozes da bekapujes ni za sopstvene potrebe... jbg... da postoji siguran nachin zastite dvd-ova mislim da bi i na ovom forumu bilo mnogo manje posla :) |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 01:14 |
|
@let4me
A, jesi li ti cuo za DVD-Lab, + za opciju "Skip read errors" za virtuelni drajv? @alvin_81s Da, postoji, ali kosta 2,5 eur/min. za svaki pojedinacni dvd disk. pa ga zato ni hollywood ne upotrebuje.
BTW, tebe koji pominjes converXtoDVD cu samo za pocetak poslati da procitas ovo i ovo, kad budes polozio prvi ispit, prelazimo na pravi posao tj. kurs 2 od 2 000 000. Ažurirao prijatel-MKD - 22.Sijecanj/Jan.2010 u 01:38 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |