Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prva žrtva 3D Avatara
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prva žrtva 3D Avatara

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prva žrtva 3D Avatara
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 13:00

Neimenovani Tajvanac (42) umro je od moždanog udara izazvanog prevelikim uzbuđenjem prigodom gledanja trodimenzionalnog filmskog hita Avatar. Tajvanac koji je inače patio od viskog tlaka izgubio je svijest za gledanja filma u kinu. U bolnici je CT mozga pokazalo obilno krvarenje. Čovjek je umro 11 dana kasnije, ne povrativši svijest.

Nekoliko filmskih portala objavilo je da se gledatelji znaju žaliti na glavobolje, mučnine i vrtoglavice pri gledanju filmova snimljenih u 3D tehnici.

U međuvremenu film osvaja nagrade i obara rekorde diljem svijeta. Osim da dodjeli Zlatnih globusa, za Avatara je vikend bio dobar i na box officeu. Naime, znanstvenofantastični spektakl Jamesa Camerona već je peti tjedan zaredom na prvom mjestu po gledanosti u američkim kinima, a njegova se zarada diljem svijeta popela na 1,6 milijardi dolara. Postapokaliptična drama The Book of Eli bila je druga po gledanosti, a treća neuspjela adaptacija Petera Jacksona Lovely Bones. Novi akcić sa Jackie Chanom The Spy Next Door prošao je grozno.

Izvor: Monitor.hr

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 13:07
Originalno postovano od strane outside outside piše:

a treća neuspjela adaptacija Petera Jacksona Lovely Bones. Novi akcić sa Jackie Chanom The Spy Next Door prošao je grozno.

Kod mene je sama priča o Avataru počela da izaziva mučninu, ali me je zato ovo dobro nasmejalo. LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 13:33
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane outside outside piše:

a treća neuspjela adaptacija Petera Jacksona Lovely Bones. Novi akcić sa Jackie Chanom The Spy Next Door prošao je grozno.

Kod mene je sama priča o Avataru počela da izaziva mučninu, ali me je zato ovo dobro nasmejalo. LOL

hahaha...stvarno taj Avatar loše utječe na zdravljeLOLLOL........da prilično su kritični,reklo bi seLOL

Ažurirao outside - 19.Sijecanj/Jan.2010 u 13:34
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:01
Ja opet moram reći da mene nije glava bolela....da li ta činjenica treba da me zabrine?! LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:06
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ja opet moram reći da mene nije glava bolela....da li ta činjenica treba da me zabrine?! LOLLOLLOL

a gle.....LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 14:51
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

pa naravno,kad nema šta da boli LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 16:43
Pa, mene brine baš zato što kažu "i zub boli kada je šupalj" njanja   izgleda da sam imala pogrešno mišljenje o sebi njanja   LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 17:28
Ja sam skoro umro od dosade na ovom filmu.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 18:57

prilikom prvog gledanja me je za tenutak bolela glava i imao blagu mucninu ali brzo i to proslo 

druga dva gledanja prosla ok ,stim sto je zadnje gledanje bilo najbolje jer sedeti pored bojane sa njenim komentarima je  dozivljaj sam za sebe

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2010 u 19:00
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

,stim sto je zadnje gledanje bilo najbolje jer sedeti pored bojane sa njenim komentarima je  dozivljaj sam za sebe

inlove  i ja tebe, dragi

LOLLOLLOL

Na vrh
soullighter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soullighter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 10:51
procitao sam danas ovo.no comment :-D lol
Na vrh
svetlanalane View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 10:31
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

Hvala bogu da nisam jedina jer sam se vec pocela brinuti sta je to sa mnom. Toliko price o filmu, tolika zarada, tolika gledanost a ja ga jedva odgledala.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 11:06
Originalno postovano od strane svetlanalane svetlanalane piše:

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

Hvala bogu da nisam jedina jer sam se vec pocela brinuti sta je to sa mnom. Toliko price o filmu, tolika zarada, tolika gledanost a ja ga jedva odgledala.

ma sve je to napumpano,ali kao sto bojana rece,mozemo mi da ga pljujemo koliko hocemo,on obare sve rekorde,tako da ............ jbg LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Zloco&company View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zloco&company Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 18:21
S obzirom da je film pogledalo desetke milijuna ljudi.....jedan je morao otegnut papke za vrijeme filma

A nitko ne spominje sve one žrtve moždanih udara za vrijeme Paris Hilton filmova...to se zataškava
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.